LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Sizophrens - La Sangre Bar

Başlatan Sizophrens, 01 Haziran 2026, 00:14:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftanın tüm günleri aktifim - hafta içi 5-6 saat hafta sonları 12-13 saat (gün başına 3-4 saat ayırabilirim)]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Opie_Perez]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: 1332,1608 -1642,865 52,13188 Angle: -4,313961]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
Cevabınız Buraya
[]

İş yeri adı: [La Sangre Depo]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Bar]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [İşyerinde old school bir bar tarzını benimseyerek ispanyol kültürü ile karıştırılmış bir şekilde şehirdeki insanlara rol ortamı sağlamak.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Açacağımız barda insanlara sosyal bir rol ortamı sağlamak, çevresini genişletirken masa başı oyunları ( bilardo vb.) ile de soyal bağlarını güçlendirebilecekleri bir ortam sağlayacağız. İnsanlar burada isterse içeceklerinden yudumlanacak sohbet edecek isterlerse de masabaşı oyunlar ile dostluklarını pekiştirecekler. ]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Sizophrens"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.