LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Zephyr16- O'Malley's Pub

Başlatan Zephyr16, 01 Haziran 2026, 00:00:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+

Lv.39

Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:08
Toplam Oynama: 28 gün, 23 saat
Birlik: LS Meteor

Lv.39

Erkek

Son Giriş: 05 Mayıs 2026, 14:30
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: ********* *****ity
Erkek

Son Giriş: 12 Mart 2026, 02:15
Toplam Oynama: 5 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Haftada 7 gün günde 10 saatten fazla aktifim
]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Robert Ressler]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: -728,44116 -222,89946 37,173576 Angle: 124,355156]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):

İş yeri adı: [O'Malley's Pub]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Pub]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [Mekanımız, müşterilere kaliteli hizmet sunmayı hedefleyen düzenli bir ekip yapısıyla faaliyet göstermektedir. Girişte karşılama yapılır, müşteriler uygun alanlara yönlendirilir. Siparişler hızlı ve eksiksiz şekilde hazırlanarak servis edilir. Güvenlik ve düzen ön planda tutulur, oluşabilecek sorunlara anında müdahale edilir. Çalışanlar görev dağılımına uygun hareket ederken, işletme içi iletişim sürekli aktif tutulur. Amaç; güvenli, keyifli ve akıcı bir ortam sağlamaktır.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [İşletmemiz, oyuncuların sosyalleşebileceği aktif bir ortam sunarak rol çeşitliliğini artırır. Yeni oyuncuların kolayca ortama dahil olmasını sağlarken, düzenli etkinlikler ve buluşmalarla RP akışını canlı tutar. İstihdam imkanı sağlayarak karakter gelişimine katkıda bulunur, farklı roller (garson, güvenlik, organizatör vb.) ile oyunculara deneyim kazandırır. Ayrıca şehir içi etkileşimi artırarak diğer işletmeler ve gruplarla bağlantı kurulmasına yardımcı olur.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Zephyr16"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.