LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Caesys - Beaumont Cafe

Başlatan Caesys, 01 Haziran 2026, 00:00:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 02:40
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Genel Bilgiler

Haftada kaç gün, kaç saat aktifsiniz? Aktif olduğunuz süreç içerisinde kaç saatinizi iş yerine ayırabilirsiniz?: [Ortalama 5-6 saat.]

İş yeri Bilgileri

İş yerinin rezervli olacağı karakterin adı(10. seviye üstü olmalıdır): [Celine Beaumont]
İş yeri koordinatları(/pos):(metin olarak yazın) [Position: 375,51398 -335,8176 48,300255 Angle: 66,010895]
İş yeri lokasyonu(ekran görüntüsü):
] []

İş yeri adı: [Beaumont Cafe]
İş yeri tipi(Bar, Restoran, Diğer): [Kafe]

Kişisel Bilgiler

İş yerinizin IC olarak işleyişini detaylı bir şekilde anlatın. Nasıl bir iş yeri ilerletmeyi düşünüyorsunuz? [Tatlı ve huzurlu bir kafe işletmeyi planlıyorum. Toksik ortamdan uzak ve herkesin sosyalleşip eğlenebileceği bir işletme olacak.]
İş yerinizin sunucu içerisindeki oyunculara bulunacağı katkılar nelerdir? Oyunculara ne türlü roller sunmayı düşünüyorsunuz? [Sosyal bir ortam oluşturup oyuncuların hem sosyalleşip, hem eğlenebileceği bir kafe açmayı planlıyorum. Sadece bunlarla kalmayıp çeşitli etkinlikler düzenlemeyi planlıyorum. Yeni başlayan, iş arayan oyunculara da yardımcı olup iş imkanı sağlayacağım.]

Alıntı yapılan: Beyanname:Ben, "Caesys"; iş yeri başvurumda verdiğim cevapların dürüst ve gerçek olduğunu kabul ediyorum. İşyeri tasarımını tamamen kendim yapacağımı ve konulardaki tüm kuralları anlıyorum ve her hangi bir kuralı ihlal edersem, bu düzeni bozarsam cezalandırılacağım. Konu üzerinde söylenilenleri yerine getiremezsem iş yerimin silineceğini onaylıyorum.