LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Little Seoul Benzinlik hk.

Başlatan alvarez, 28 Mayıs 2026, 16:00:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Alıntı yapılan: rJåttevårgfenrir - 23 Haziran 2026, 15:24:34Güvenli bölge yapılarak çözülebilecek bir iş olduğunu düşünmüyorum. Bugün gider Little Seoul'u güvenli bölge yaparsınız, diğer günü o çoğunluk yine toplanacak bir yer bulur kendisine ve bu sefer aynı şeyleri orası için konuşmaya başlarız.

İhlal yapanı şikayet etmek, hatalı parkta bulunan araçlara ve kavga eden kişilere IC işlemler uygulanması gibi seçenekler bana kalırsa daha çok yarar sağlar. O bölgeyi güvenli bölge yapmak sadece geçici bir çözüm sunar, bir hafta sonra falan aynı ar-ge başka bölge için açılır bu seferde. Sonra her yer güvenli bölge olur böyle böyle.
katılıyorum

Lv.12

Kadın

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 21:16
Toplam Oynama: 1 gün, 4 saat
Birlik: (Yok)

Lv.12

Erkek

Son Giriş: 01 Temmuz 2026, 21:01
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Oyuncu
tamir bölgesini eski yerine tekrardan çekerlerse sorun ortadan kalkar

Erkek

Son Giriş: 21 Temmuz 2026, 23:38
Toplam Oynama: 226 gün, 16 saat
Alıntı yapılan: K.Atatürk - 31 Mayıs 2026, 21:59:40Bence bu mesleğin kalkması gerek, çok trol ve kavga rolleri dönüyor. Amerika'da böyle bir meslek yok zaten, Türk rollerine dönüyor. Diğer meslekler kalabilir.

sadece little seoul değil, genel olarak /work kapsamında meslek yapılabilen her bölgede aynı vakalar mevcut. canı sıkılan ve insanlara rahatsızlık vermek isteyen kişiler bu bölgelere maske ve silahla gelerek insanların meslek yapmalarına ve ihtiyaç görmelerine engel olup kendi eğlenceleri için onlarca kişinin keyfini bozuyor. /work sisteminin kullanıldığı yerlere meslek fark etmeksizin politikalar ile değil, sistemsel olarak tıpkı vespucci gibi yeşil alan eklenmeli. politikaları zaten hiçe sayıp canı sıkıldığı için birilerine ateş eden kimseler politikalar kısmında bulunan güvenli bölgelere aldırış etmeyecektir

Alıntı yapılan: norje - 28 Haziran 2026, 12:26:22
Alıntı yapılan: rJåttevårgfenrir - 23 Haziran 2026, 15:24:34Güvenli bölge yapılarak çözülebilecek bir iş olduğunu düşünmüyorum. Bugün gider Little Seoul'u güvenli bölge yaparsınız, diğer günü o çoğunluk yine toplanacak bir yer bulur kendisine ve bu sefer aynı şeyleri orası için konuşmaya başlarız.

İhlal yapanı şikayet etmek, hatalı parkta bulunan araçlara ve kavga eden kişilere IC işlemler uygulanması gibi seçenekler bana kalırsa daha çok yarar sağlar. O bölgeyi güvenli bölge yapmak sadece geçici bir çözüm sunar, bir hafta sonra falan aynı ar-ge başka bölge için açılır bu seferde. Sonra her yer güvenli bölge olur böyle böyle.
katılıyorum

IC işlemler ya da OOC şikayetler bu durumu pek önlemiyor, birçok kişiyi bu nedenle şikayet ettim fakat kimsenin tamam ben jail yedim tekrar yapmayacağım diyeceği yok. LEO oluşumlarının  tek işinin de benzinliklerdeki kişileri izlemekle yükümlü olmadıklarını biliyoruz. Bu kişiler zaten genel olarak yedikleri cezayı bekletip tekrar aynı şeyleri yapıyorlar. Zaten her zaman ihlal yapan kişiler olacak, burada bahsedilen kısım meslek yapmak isteyen veya araçlarını tamir etmek isteyen kişilerin rahatsız edip bekletilerek daha da kalabalığa neden olup zincirleme şekilde sorun yaratması.

VIP+
Destek iskelenin tekrar gelmesi daha iyi olur