LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Paleto Bay ve Şehir dışı venue hk.

Başlatan Efndy, 27 Mayıs 2026, 17:42:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 7 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Son zamanlarda gelen venue meslek olayı epey iyi ancak bazı eksiklikleri var bilhassa şehrin dışında yaşayan veya bir kasaba sakini rolü yapanlar için. Sandy Shores, Paleto Bay, Grapeseed gibi yerlerdeki benzinlik, market gibi işletmelerde de bu meslekler aktif olarak yapılabilmeli.

LS'e uzak noktalardaki işletmelerde de venue meslek yapılması aynı zamanda suistimal edilebilecek şeyler ortaya çıkarabilir. Her ne kadar sistemsel olarak AFK bırakılmasına karşı önlemler alınmış olsa bile Paleto Bay, Grapeseed gibi çok rol yapanın ve gelen-gidenin olmadığı yerlerde AFK bırakılabilir. Buna çözüm olarak oyun içerisindeki ikametgah sistemi kullanılabilir, ikameti şehir içerisinde olan biri bu noktalarda çalışamayabilir.

İkametgah sistemine göre izin verip vermemesi tartışılabilir, benim de kaçırdığım bazı noktalar olabilir. Ancak bana kalırsa kasabalarda da kesinlikle venue meslek yapılabilmeli.

Bahsetmek istediğim diğer bir konu ise Paleto Bay'de herhangi bir marketin olmaması, ek olarak buraya da bir market eklenmesinin gerektiğini düşünüyorum.

RP Quality Moderator
Yanlış bilgi, düzenlenmiş.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 7 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: scon - 28 Mayıs 2026, 13:52:38Olabilir, ya da kasaba taraflarında vanue sistemi geçerli olmayabilir, orada fazla bir aktiflik yok neticesinde, gelen kişi otomatik işini halledip yoluna devam edebilmeli. Kasabadaki biri benzin doldurmak için bile şehire inmesi gerkiyor. Bu biraz saçma. Eğer abuse riski var deniliyorsa da sürekli olarak kontrol için yetkili ekibinden birilerinin kontrol sağlamak amacıyla, o bölgeye rol yapmak için gitmesi gerekiyor....

Şehirdeki gibi aktif olmayan bir yere gittiğinde seni aktif çalışan, rol yapan bir işletmeye yönlendirmeyecek. Benim fikrim şu: Orada çalışılabilsin ancak çalışan hiçbir kişi olmayınca da yine aktif olsun. Böylece hem dediğin gibi oradaki kişinin market için ne şehre ne de uzak bir kasabadaki farklı markete gitmesine gerek kalmayacak. Üstelik orada rol yapan birisi de venue sisteminden yararlanabilecek.

Kasabalardaki pompacılar her zaman açık, sırf benzin için şehre inmesi gerekmiyor.