LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LEGAL / İLLEGAL ORANTISIZLIĞI - YAPILAN ROLLERİN RUTİNLEŞMESİ

Başlatan gdsholigan, 26 Mayıs 2026, 00:38:07

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 23:16
Toplam Oynama: 102 gün, 4 saat

Oyuncu
Legal rol yapanlar şapkalarını öne alıp biraz düşünmeli. Bandidos olarak kolluk kıuvvetleri için sürüş düzenledik davetiyeler gönderdik tanıtımda paylaştık sadece bir (1) polis geldi o da yolda bizi gördü ikna ettik o şekilde katıldı. Bunun dışında hood sahibiyiz, hood alabilmek için belli başlı illegal roller yapmamız gerekli ki hood alabilelim fakat bu süreçte bir tane polis bile bizimle role girmedi bunlar burda neler yapıyor diye bakmadı bile. Ben barımızda bir tane bile çete memuru polis ya da şerif görmedim. Hood aldık bölge için daha yoğunlaşıp hood içerisinde ne dönüyor diye en azından bar açıldığında gelip rol yapmaları gerek o dahi yok.

Diğer rol kısmına gelecek olursam sunucu giderek sims'e dönmeye başladı. Belli başlı rol yapanlar haricinde tüm roller mekanlarda dönmeye başladı bu yüzden sunucu içerisinde gezdiğinizde dışarda rol yapacak kimseyi bulamıyorsunuz. Bunu samptan gelenler daha iyi anlayacaktır.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sensei1 - 26 Mayıs 2026, 01:21:17Legal rol yapanlar şapkalarını öne alıp biraz düşünmeli. Bandidos olarak kolluk kıuvvetleri için sürüş düzenledik davetiyeler gönderdik tanıtımda paylaştık sadece bir (1) polis geldi o da yolda bizi gördü ikna ettik o şekilde katıldı. Bunun dışında hood sahibiyiz, hood alabilmek için belli başlı illegal roller yapmamız gerekli ki hood alabilelim fakat bu süreçte bir tane polis bile bizimle role girmedi bunlar burda neler yapıyor diye bakmadı bile. Ben barımızda bir tane bile çete memuru polis ya da şerif görmedim. Hood aldık bölge için daha yoğunlaşıp hood içerisinde ne dönüyor diye en azından bar açıldığında gelip rol yapmaları gerek o dahi yok.

Diğer rol kısmına gelecek olursam sunucu giderek sims'e dönmeye başladı. Belli başlı rol yapanlar haricinde tüm roller mekanlarda dönmeye başladı bu yüzden sunucu içerisinde gezdiğinizde dışarda rol yapacak kimseyi bulamıyorsunuz. Bunu samptan gelenler daha iyi anlayacaktır.

Polis oluşumunda olduğum halde fazlasıyla destekliyorum, Hem SD hem PD olarak kabul etmemiz gerekiyorki artık can sıkıntısından en ufak bir olay yaşadığımızda aşırı derecede robocop olduk/oluyoruz, bu konuda birşeyler olması gerekli.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 23:43
Toplam Oynama: 3 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 23:39
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
+destek güzel düşünülmüş ve detaylı yazılmış arge

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Nisan 2026, 18:14
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
illegal rol mü kaldı amk sd pd girin mal mısınız

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:49
Toplam Oynama: 64 gün, 16 saat

Oyuncu
Destekliyorum, işleyiş güncellemeleri için ele alınması gereken bir diğer argeyi de buraya bırakıyorum.

https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=56231.0

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 79 gün, 2 saat

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 24 Ekim 2025, 02:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Partner
Erkek