LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kalabalık Rollere Sürekli Müdahale Edilmesi

Başlatan RASHARDCLOUGH, 25 Mayıs 2026, 01:53:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.33

Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 22:55
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 16:05
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 01:00
Toplam Oynama: 1 gün, 19 saat
Gerçekten bir tat alınmıyor bu rollerin bozulmasıyla yaz yaklaşıyorken oyun kalabalıklaşacak böyle şeylerin kısıtlanması lazım lütfen yetkililer bir el atsa çok iyi olacak rol yapamıyoruz artık sokaklarda.

ULSA
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 25 Mayıs 2026, 01:53:51Burada rol yapıyoruz ve Amerika'yı baz alıyoruz. Amerika 350 milyon nüfuslu bir ülke; bu yüzden polis ve şeriflerin her 10 kişi ve üstü rol topluluğunu görür görmez megafonla dağıtmaya çalışması gerçekten mantıksız oluyor. Ortada herhangi bir agresif rol ya da taşkınlık yokken, normal bir rol akışında bile sürekli müdahale etmeleri rolün atmosferini ve akıcılığını gereksiz yere bozuyor. Bunu yapmamalarını istiyoruz

Bu adama normalde hak vermek istemem ama haklı, destek.

Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:56
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Daha demin kavga yok birşey yok sadece topluca sohbet ediyoruz diye "DAĞIT BURAYI AKSİ TAKTİRDE TUTUKLANACAKSINIZ" Bu nedir kardeşim hep solo'mu takılacağız. Destek.

Partner

hep aynı rol baltalamaktan başka bir şey yapmıyorlar

ULSA
Bilemedim bazen kavga ihbarı sallayan falan oluyor ama direk dağıtın falan diye girmektense gözlemleyip bir sorun olmadıkça müdehale etmemeli veya yanlarına gidip bir sorun olup olmadığını sorması hangisi daha mantıklı bilemedim ama direk dağıtın diye dalmak pek de mantıklı değil

Partner
Alıntı yapılan: MelezPrens - 31 Mayıs 2026, 02:38:25Bilemedim bazen kavga ihbarı sallayan falan oluyor ama direk dağıtın falan diye girmektense gözlemleyip bir sorun olmadıkça müdehale etmemeli veya yanlarına gidip bir sorun olup olmadığını sorması hangisi daha mantıklı bilemedim ama direk dağıtın diye dalmak pek de mantıklı değil
:like:

Oyuncu

Lv.15

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 20:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat