LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kalabalık Rollere Sürekli Müdahale Edilmesi

Başlatan RASHARDCLOUGH, 25 Mayıs 2026, 01:53:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Alıntı yapılan: Aztec'o - 26 Mayıs 2026, 19:14:06Tartışma ve kavganın olduğu ortamları dağıtmada bir sakınca olduğunu sanmıyorum, aksine PD/SD'nin görevi bu.   

Sohbet içerisinde tamamen dostluk ve normal şekilde sohbeti ayırmak için oynamıyoruz, normal bir sohbeti bölmeye çalışan bir memur rolü yapan kişi görmedim.
Ben kavga etmeyen normal sohbet edip ihbar üzerine gelen polisleride gördüm hiçbir sebep yokkken olay ortamından uzaklaşmamızı istediler ve bunu yaklaşık 20 kere yaşadım kavga edip ortamı uzaklaştıran polisde gördüm 20 kişilik kavga rolünü 1 kişi müdahale etmeye çalışan iki durumdada hatalı polis veya şerif troll ihbar üzerine rolümüzü bozması

Destekliyorum toplu rolleri dağıtmak saçma. PD , SD , MD vb. gruptan olmayan oyuncular bir yere toplanınca (trafik veya tıkanmaya neden olmuyorsa) dağıtmaya çalışmak saçma. Zamanında Rancho tarafında birlikler arası parti rolü yapıyorduk. Sokaktaki insanlar doluluk , etkinlik , rol pası ve sunucuda yeni katılmaktan rolcülere rol imkanı sağlıyordu. Hiç bir şekilde trafiği baltalamıyorken gelip sokağımızdaki rolü polis dağıttı. Ortada bir yükselme ve agresif yokken bir anda sokağımızı polisler bastı ertesi gün çete birimine sokağımız verilmişti. Bunun bir şekilde önüne geçilmesi gerekiyor.

Partner
Alıntı yapılan: Peros Blancos - 26 Mayıs 2026, 20:22:41Destekliyorum toplu rolleri dağıtmak saçma. PD , SD , MD vb. gruptan olmayan oyuncular bir yere toplanınca (trafik veya tıkanmaya neden olmuyorsa) dağıtmaya çalışmak saçma. Zamanında Rancho tarafında birlikler arası parti rolü yapıyorduk. Sokaktaki insanlar doluluk , etkinlik , rol pası ve sunucuda yeni katılmaktan rolcülere rol imkanı sağlıyordu. Hiç bir şekilde trafiği baltalamıyorken gelip sokağımızdaki rolü polis dağıttı. Ortada bir yükselme ve agresif yokken bir anda sokağımızı polisler bastı ertesi gün çete birimine sokağımız verilmişti. Bunun bir şekilde önüne geçilmesi gerekiyor.
:like:

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:24
Toplam Oynama: 228 gün, 6 saat
Birlik: ULSA
Kadın

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 20:01
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

Lv.29

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 22:06
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat

Lv.29

Kadın

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 10:19
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat

Partner
rol baltalamaktan başka bişey değil dağılmayıncada direnmekten alıyorlar sebepsizce dağıtıyorlar

Bağışçı
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 30 Mayıs 2026, 03:52:23 yine
Daha öncede söylediğim gibi şikayet edebilirsiniz, neden bu memuru şikayet etmediniz mesela IC olarak size engel olan nedir?

Partner
Alıntı yapılan: TakaReis - 30 Mayıs 2026, 08:03:34
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 30 Mayıs 2026, 03:52:23 yine
Daha öncede söylediğim gibi şikayet edebilirsiniz, neden bu memuru şikayet etmediniz mesela IC olarak size engel olan nedir?
daha öncede aynen böyle mesaj yazdım yanıtladım uzun uzun görmemişsindir kaçırmışsındır mesajı bildirimlere bakarsan görürsün şikayetci olduğumuz zaman neler olduğunu yazdım tekrar yazmak istemiyorum uzun uzun