LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kalabalık Rollere Sürekli Müdahale Edilmesi

Başlatan RASHARDCLOUGH, 25 Mayıs 2026, 01:53:51

« önceki - sonraki »

Luna ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Alıntı yapılan: M3RM1 - 26 Mayıs 2026, 00:53:13Bu sunucu gerçek hayatı iliklere kadar hissedildiği bir RP sunucu bir PD'nin on kişiye burayı dağıtın gibi terimler söylemesi Non-Rp kapsamında fakat sunucu da bu olaylar her gün yaşanıyor, Arge bunu yeterli bir şekilde açıklamış rolcü bir insanın bu argeyi desteklemesi gerekir.

Tam Destek.
:like:

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: gdsholigan - 26 Mayıs 2026, 00:21:17Polisler bilerek orayı dağıtmıyor ki? Aranızdan birisi telefonu açıp bu bölgede kavga olucak ya da kavga ediyorlar diye ihbar atıp trollüyor o yüzden gelip dağıtıyorlar ve buna kaç defa kendim şahit oldum.
bence burada ki sıkntı polisin oraya gelmesi değil gelsin tamam ama tek birim 2 kişi 40-50 kişiye racon kesmesi buna bir düzenleme gelmesi gerekiyor. Sunucuda illegal ve legal dost olamaz yani iki tarafında illegal olduğunu düşünüecek koruyacak biri yok polisler dokunulmazdır diyen bir kuralda yok. Bu saçmalığa bir düzenleme gelmesi gerek 2 kişi 50 kişiyi nasıl dağıtabiliyor arkaya geçip izlesin o sırada backup'ı gelsin ve bir anda pd topluluğu gelsin.

Oyuncu
Alıntı yapılan: xegestrxfe - 25 Mayıs 2026, 17:53:32Bölge sadece kalabalık olduğu için dağıtılma durumuna hiç rastlamadım, eğer ki ortada bir taşkınlık vb. söz konusu değilken ortamın dağılması yönünde ihtar veriliyorsa haklısınız. Bu tarz rolleri kendi mahallenizde, hoodunuzda yapmak daha zevkli olacaktır.

sosyal rol yapan adamların hoodu mu var reis

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 04:38
Toplam Oynama: 2 gün, 12 saat
BURADA kendi brawllarımız için değil sunucunun rolleri ile konuşuyoruz polislerin save politikalarına uyması gerek ve 20 kişilik bölgeye 2 kişi veya tek kişi gidiyorlar o araçtan indiremiceğimizi sanıyorlar biri rolsel olarak çıkıp sıksa destek çağırmaktan bi başka çaresi kalmaz çünkü tek kişi bu yüzden ihbarlar fake troll ihbar olabilir önce gelip sormaları lazım değerlendirilmesi lazım @Hera troll ihbarlara karşı bi güncelleme gelsin ve il-legal adamlar il-legali ihbar edemezdi hani? bunun bilgisini karşıya verilmeli kişinin siciline ihbardan bakılmalı vatandaşın sözü ile haraket edilmiyor ama bir ihbarda direk 20 polis toplanıyor ve ölümcül uyarısı veriyorlar önce kişinin siciline bakılsın çok kabarıkmı vb. sonrasında arayıp konuşulsun ve tedbir alınsın adamın sicilinde 5 6 tane memura canına kast var ihbar atıyor ve gidiyorsunuz 1 2 kişi o adam rolsel olarak bakılırsa polislerden nefret ediyorsa ve size sıkmak için çağırıyorsa? ne yapıcaksınız artık dm şikayeti oluşturursunuz ki adam bunu göze almış olcak burada dikkat etmesi gereken polisler kendi canları için ozaman polislerde kural ihlali yapıyor gerçekçi değil bunların hiç biri canını bırakıp gidiyorlar 30 kişinin arasına artık buna bi dur denmesi gerek kanka şu ssunucuda siz il-legali bitirmek için değil eşit rol dönmesini sağlicak kişiler pd olması lazım adam 3 saat beni kovalıyor en sonunda ateş açarak durduruyorlar ve "bu orosbu çocuğuda iyi kaçtı ama yakalandı enayi" şeklinde /me atıyor şikayet açıyorum sanırım sunucunun polislerini korumak için hiçbir yaptırım uygulanmıyor ARTIK YETER

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: dextervex9 - 26 Mayıs 2026, 01:02:45
Alıntı yapılan: xegestrxfe - 25 Mayıs 2026, 17:53:32Bölge sadece kalabalık olduğu için dağıtılma durumuna hiç rastlamadım, eğer ki ortada bir taşkınlık vb. söz konusu değilken ortamın dağılması yönünde ihtar veriliyorsa haklısınız. Bu tarz rolleri kendi mahallenizde, hoodunuzda yapmak daha zevkli olacaktır.

sosyal rol yapan adamların hoodu mu var reis

reis sosyal ortamlar  var en kötü polise git denildiğinde üstüne silah ile koşulan güzel alanlar var

Oyuncu
Kadın

yada işi gücü bırakıp vespuccide güzel kızların yalakalığını yapan ve numarasını almaya çalıştıkları yer var vespucci oraya bu insanlar rol yapıyor rol ama bi memur tarafından tacize uğruyorlar yaptırım uygulanmıyor???

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: krmglr33 - 26 Mayıs 2026, 00:48:45İhbar alıyoruz, farketmiyor olsanız bile tepenizde bir legal AIR sizi bile izliyor ve bilgi sağlıyor. Bunların dışında bir durum olduğunda zaten bir ihtarda bulunmuyoruz. Sunucu genelinde +10 kişinin bulunduğu rol çatışma veya kavga ile sonuçlanıyor. Üstelik bu durum riskli bölgelerde yaşandığında.
ozaman air bile kural ihlali yapmakta h-a? okadar yakına inmeden yüksekten bizim konuştuklarımız nerden duyuyor ve bazen kavga bile olmasa konuşma olsa bile gelip dağıtıyorsunuz nereden geliyor bu cesaret ölme korkusu olmadan gelip 10 20 kişiye dağıt diyorsunuz orda bi anda ateş altında kalsanız çapraz ateşe tutulsanız ne olacak bana açıkla inip sıkıcakmısın yokksa ölücekmisin bence inip sıkarsın ve düşersin sonra yaralı süren biter ayağa kalkar geri devam edersin?

Oyuncu

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:49
Toplam Oynama: 64 gün, 16 saat

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 15:46
Toplam Oynama: 155 gün, 8 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 14:38
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: TakaReis - 25 Mayıs 2026, 20:24:34
Alıntı yapılan: VagoSsS - 25 Mayıs 2026, 19:38:39
Alıntı yapılan: TakaReis - 25 Mayıs 2026, 04:32:10Böyle bir şey olduysa neden hakkınızı arayıp şikayet etmediniz, kimse sebepsiz yere öyle bir şey yapamaz sebep belirtmesi lazım kalabalık olmaktan bahsetmiyorum, bir polisin bir şeye müdahale etme yetkisi yoktur ama illegal bir sebep görürse örnek birinin elinde silah(delici kesici), sonu kötü yere varacak bir tartışma veya başkalarının haklarının ihlal edilmesi durumu yoksa hiç bir şekilde müdahale etme hakları yoktur.
kardeşim kime neyden şikayet açacaksın orada feardan açıyoruz yemiyorlar retarded açıyoruz yemiyorlar faction abuse açıyoruz yemiyorlar bu şikayetlik bişey değil ghost rp muhabbetinden dolayı 350 milyon kişiyi göze alırsak herhangi bir yerde 10 15 kişiyi gördükleri zaman bölgeyi dağıt zor kullandırma dağıt son uyarım yoksa alacağım vesaire kendilerine eğlence arıyorlar hala da bunu savunuyor musun sanırım legal oluşumdasın
IC şikayet ve soruşturmadan bahsediyordum OOC hayatta hakkınızı nasıl arayabiliyorsanız IC olarakta hakkınızı arıyabiliyorsunuz Fradoom veya DM sunucusunda değil kapsamlı bir rol sunucusunda oynuyorsunuz, haklarınızın farkına varın, şikayet ettiğiniz her memur yaptığı şey neticesinde soruşturma yiyor.
ic sikayetten bahsediyorsun da yani gelip bir kere dağıt dedi diye avukata ver 30 40k dava bitiminde cebinden 100k para çıkıyor davayı kazanırsan 20k para alıyorsun mantığı var mı sence

Oyuncu
destekledim polisler rol ortamını feci bir şekilde bozuyor