LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kalabalık Rollere Sürekli Müdahale Edilmesi

Başlatan RASHARDCLOUGH, 25 Mayıs 2026, 01:53:51

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Polisler bilerek orayı dağıtmıyor ki? Aranızdan birisi telefonu açıp bu bölgede kavga olucak ya da kavga ediyorlar diye ihbar atıp trollüyor o yüzden gelip dağıtıyorlar ve buna kaç defa kendim şahit oldum.

Partner
Alıntı yapılan: gdsholigan - 26 Mayıs 2026, 00:21:17Polisler bilerek orayı dağıtmıyor ki? Aranızdan birisi telefonu açıp bu bölgede kavga olucak ya da kavga ediyorlar diye ihbar atıp trollüyor o yüzden gelip dağıtıyorlar ve buna kaç defa kendim şahit oldum.
kavga edeceklerini rolsel olarak şahit olduğunuz zaman dağıtın dediğin gibi troll ihbar olabilir o ihbara yönelik hemen dağıtma işlemi yapmanız saçma

Helper
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Buradaki AR-GE'nin amacı tamamen sizin rahatça kavga edip brawl atabilmeniz için açılmış gibi duruyor. AR-GE'ye destek verenler de zaten çoğunlukla kendi arkadaşlarınız. Polisler kalabalık bölgelere genellikle ihbar üzerine veya araçların yolu kapatması nedeniyle müdahale ediyor. Bu yüzden bu AR-GE, genel faydadan çok kendi menfaatiniz doğrultusunda açılmış gibi görünüyor. Ayrıca önerinin sunuluş şekline bakıldığında, sunucu geneli için somut bir fayda sağlayacağından çok belirli bir grubun işine yarayacağı izlenimi oluşuyor.

Partner
Alıntı yapılan: ahmet66 - 26 Mayıs 2026, 00:31:41Buradaki AR-GE'nin amacı tamamen sizin rahatça kavga edip brawl atabilmeniz için açılmış gibi duruyor. AR-GE'ye destek verenler de zaten çoğunlukla kendi arkadaşlarınız. Polisler kalabalık bölgelere genellikle ihbar üzerine veya araçların yolu kapatması nedeniyle müdahale ediyor. Bu yüzden bu AR-GE, genel faydadan çok kendi menfaatiniz doğrultusunda açılmış gibi görünüyor. Ayrıca önerinin sunuluş şekline bakıldığında, sunucu geneli için somut bir fayda sağlayacağından çok belirli bir grubun işine yarayacağı izlenimi oluşuyor.
destek veren herkes kendi arkadaşların diyorsunda destek vermeeyen herkesde LSPD üyesi bak sen bu işe

Oyuncu

Lv.15

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 20:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Helper
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Alıntı yapılan: RASHARDCLOUGH - 26 Mayıs 2026, 00:41:12
Alıntı yapılan: ahmet66 - 26 Mayıs 2026, 00:31:41Buradaki AR-GE'nin amacı tamamen sizin rahatça kavga edip brawl atabilmeniz için açılmış gibi duruyor. AR-GE'ye destek verenler de zaten çoğunlukla kendi arkadaşlarınız. Polisler kalabalık bölgelere genellikle ihbar üzerine veya araçların yolu kapatması nedeniyle müdahale ediyor. Bu yüzden bu AR-GE, genel faydadan çok kendi menfaatiniz doğrultusunda açılmış gibi görünüyor. Ayrıca önerinin sunuluş şekline bakıldığında, sunucu geneli için somut bir fayda sağlayacağından çok belirli bir grubun işine yarayacağı izlenimi oluşuyor.
destek veren herkes kendi arkadaşların diyorsunda destek vermeeyen herkesde LSPD üyesi bak sen bu işe
Destek vermeyen herkes LSPD üyesi değil. LSPD'nin çoğu müdahalesi zaten haklı; çünkü kalabalıklar genelde yolları tıkıyor ve bu da diğer insanların huzurunu bozuyor. Ben her kalabalığın dağıtılmasını savunmuyorum ama ortada bir kavga varsa LSPD'nin buna müdahale etmesi tabii ki gerekir.

LSSD
İhbar alıyoruz, farketmiyor olsanız bile tepenizde bir legal AIR sizi bile izliyor ve bilgi sağlıyor. Bunların dışında bir durum olduğunda zaten bir ihtarda bulunmuyoruz. Sunucu genelinde +10 kişinin bulunduğu rol çatışma veya kavga ile sonuçlanıyor. Üstelik bu durum riskli bölgelerde yaşandığında.

Oyuncu

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 14 Aralık 2025, 03:52
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Evet, hak veriyorum polisler olduğundan gereksiz agresif şekilde davranıyor ve gereksiz konularda tutuklamaya yönelik davranıyor. Bölgeler dağıtılmadığı zaman herkesi mukavemeletden işlem uyguluyorlar, sanki türk çevik kuvveti.

VIP+
Bu sunucu gerçek hayatı iliklere kadar hissedildiği bir RP sunucu bir PD'nin on kişiye burayı dağıtın gibi terimler söylemesi Non-Rp kapsamında fakat sunucu da bu olaylar her gün yaşanıyor, Arge bunu yeterli bir şekilde açıklamış rolcü bir insanın bu argeyi desteklemesi gerekir.

Tam Destek.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 1 gün, 1 saat
Birlik: ****** ********* *oys
Alıntı yapılan: krmglr33 - 26 Mayıs 2026, 00:48:45İhbar alıyoruz, farketmiyor olsanız bile tepenizde bir legal AIR sizi bile izliyor ve bilgi sağlıyor. Bunların dışında bir durum olduğunda zaten bir ihtarda bulunmuyoruz. Sunucu genelinde +10 kişinin bulunduğu rol çatışma veya kavga ile sonuçlanıyor. Üstelik bu durum riskli bölgelerde yaşandığında.
:anlas: