LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Senkronize olmayan trafik ışıkları hk.

Başlatan OnlyWord, 22 Mayıs 2026, 13:51:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
Selamlar, şu bilinen bir gerçektir ki RAGEMP istemcisinde trafik ışıkları senkronize olarak çalışmaz. Yani bir kişiye yeşil olarak görünen bir ışık, farklı bir kişiye kırmızı görünüyor olabilir. Bu sebeple de Heavy RP olarak nitelendirilen sunucular dahil hiçbir sunucu, olayları ele alırken trafik ışıklarının rengini dikkate almaz. Bunun yerine yol çizgilerini ve işaretlerini kullanırlar.

Rina RP platformunda da IC yaşanan olaylarda (dava vb.), trafik ışıkları yerine yol çizgileri ve işaretlerinin dikkate alınması gerekiyor.

Tester
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:56
Toplam Oynama: 70 gün, 8 saat

Oyuncu
Kavşaklara trafik levhaları eklenerek durumun daha kontrol altına alınabildiği bir senaryo ortaya çıkarılabilir, ki ayrıca davaların trafik ışıklarının senkronize olmadığı bir durumu baz alarak değerlendirmesi kulağa pek saçma geliyor. Konuda belirtildiği gibi yol çizgileri ve işaretleri dikkate alınarak dava süreci yürütülmeli. Ek olarak hâlâ mümkün mü bilmiyorum lakin RageMP tarafında trafik ışıklarının senkronizasyonu bir dönem için mümkünmüş anlaşılan, eğer hâlâ mümkün ise senkronize edilmesinin de tatlı olacağını düşünüyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:56
Toplam Oynama: 170 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: waxie - 24 Mayıs 2026, 16:23:06Kavşaklara trafik levhaları eklenerek durumun daha kontrol altına alınabildiği bir senaryo ortaya çıkarılabilir, ki ayrıca davaların trafik ışıklarının senkronize olmadığı bir durumu baz alarak değerlendirmesi kulağa pek saçma geliyor. Konuda belirtildiği gibi yol çizgileri ve işaretleri dikkate alınarak dava süreci yürütülmeli. Ek olarak hâlâ mümkün mü bilmiyorum lakin RageMP tarafında trafik ışıklarının senkronizasyonu bir dönem için mümkünmüş anlaşılan, eğer hâlâ mümkün ise senkronize edilmesinin de tatlı olacağını düşünüyorum.
mümkün ama manuel olarak tüm trafik ışıklarının ayarlanması gerekiyor. bununla da kimse uğraşmaz

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:45
Toplam Oynama: 18 gün, 14 saat
Birlik: ECLIPSE
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 13:05
Toplam Oynama: 34 gün, 4 saat
Birlik: DAILY GLOBE

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 17:32