LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Turf alanları politika ve sistem önerisi

Başlatan CAKIR, 18 Mayıs 2026, 03:03:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:03
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: ****** ********* *oys

Partner
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:06
Toplam Oynama: 97 gün, 4 saat

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 20:47
Toplam Oynama: 1 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 20:44
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat
Alıntı yapılan: USPero - 18 Mayıs 2026, 10:45:03Desteklemiyorum   :ret:

Yakılan mekanın hakimiyetin düşmesini istemek bence art niyettir. Karşı birinin emeğini yok etmektir. Zaten mekan sahibi verecek olsa size o Hakimiyeti verir ama vermiyorsa daha da bu şekilde zarar vermenin bir anlamı yok verecek olan adam her türlü verir hakimiyeti.

Kaldı ki risk alıyorum diyorsunuz, risk alan adam savaşa girme riskini de göze alır direkt olarak savaş açın madem ki bu kadar zarar vermek istiyorsunuz karşı birliğe.

Ayrıca mekan yakma ya da tarama rollerinin çok zor olduğunu düşünmüyorum. En baba rol maksimum 10 dakika sürer. Hiç kimsenin olmadığı bir saatte birlik moderatörü müsaitken yapılabilir, buna riskli diyorsunuz. Kusura bakmayın ama o ayranlar dökülür arkadaşlar.

Bir birliğe zarar vermek istiyorsanı o birliğe savaş açın.

Şimdi reis şöyle ki bilmediğini düşündüğüm için bunu söylüyorum; bir mekanı ateşe verdiğinde FBİ Yada LSPD gibi kolluk kuvvetleri işin peşine düşüyor. Risk olarak bunu söylüyoruz, bir birliğin olduğu mekanı yakıyorsam zaten kendi birliğimi güçlü gördüğüm için yakıyorumdur. Kaldı ki diğer öneri şu zaten, bir birlik 1-2 haftalık birlik neden benim seçlin birliğimle aynı seviyede olsun? Fear rollerini herkes unutmuş herkes ben en iyisiyim kafasına girmiş. Yan-lııışş.

Partner
Erkek

Lv.28

Erkek

Lv.28

Erkek

Alıntı yapılan: masovich - 18 Mayıs 2026, 15:47:41Turfu olduğu ve karşı birliğin savaş açamayacağını bilerek bu tarz roller artacaktır ve bu turfu olmayan birlikleri mağduriyette sürükleyecektir. Bunun yerine savaş başlasın ve turfu olmayan birlik kazanırsa ise 200 şöhret puanı var ise turfu alabilsin yoksa alamasın. Verilen turfu puanı ise karşı birliğe iade edilsin tekrar şansını deneyebilsin. Yeni bir birlik eğer 200 şöhret puanı varsa alabileceği için hakimiyet rolleri de artacaktır ve dediğiniz gibi bir haftalık bir birlik savaş açmayacaktır bu şekilde de sadece iyi silah kullanan bir birliğin tüm turfları alma seçeneği gidecektir, şehirde gerçekten bir hakimiyet kurup yükselmesi gerekecektir. Her şeyin süre ile belirlenmesi de bu konuda bana saçma geliyor. Ne yaptığımız ROLSS ne yaptığımız şöhret puanının değeri kalmıyor üç aylık birlik misin? Hayır elendin ben kısa sürede güçlü bir oluşum kurabiliyorsam karşı taraf sadece üç günde bir ROLSS atarak daha kıymetli oluyorsa buda haksızlık, oyunu aktif oynayanlar değil pasifte takılanlar kıymetli oluyor bu şekilde de.

Katıldığım şey 200 şöhret puanı ve 3 güne bir ss atıp pasif rol yapan birlikler. Bu argenin genel amacıda budur, pasif birlikler yaptırım uygulanmalı, yeni birlikler eski birliklere o kadar ulaşamamalı.
60 gün yazmışım ama 200 şöhret puanı kısmı tamamen doğru. Düzeltme için teşekkürler Masovich.

Partner
Erkek

Lv.28

Erkek

Lv.28

Erkek

Alıntı yapılan: R3D - 18 Mayıs 2026, 15:58:07Bir birliğin ikili ilişkileri ve sosyal çevreleriyle aldığı hakimiyetleri sadece yakarak ya da ateş ederek almak çok mantıklı gelmiyor... Sonuçta şöyle bir durum mevcut gerçek hayattanda bir örnek verecek olursak elbette karşınıza çıkmıştır ya da duymuşsunuzdur.. Bir mekanın koruması bir gruba aitse diğer grup ya hiç ellemez ya önce bu adamları aradan çıkartarak yapar gerek sözlü anlaşma gerek savaş yolu ile... Dükkanı yandı diye kimsenin kimseye bedavadan iş yeri vermesi olağandışı maalesef desteklemiyorum.. 👎🏻 Ama daha geliştirilip çeşitlendirilebilirse güzel bir AR-GE olacağına dair şüphem yok.

Yeni birlikler şehirde kendini kabul ettirme süresini doldurup öyle savaşa katılsınlar, Masovich'in söylediği gibi 200 şöhret puanı mantıklıdır.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 03:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:29
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

LSPD
Erkek