LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Güncel Brawl Sisteminin Kötüye Kullanılması ve Politika Eksikliği

Başlatan exson, 16 Mayıs 2026, 04:17:38

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 156 gün, 20 saat
Güncel brawl sistemi kötüye kullanılıyor, çünkü sistem vurulan kişi sayısına göre hasarı düşürüyor. Aktif bir kavgada araya giren oyuncular, yumrukların farklı kişilere sekmesine sebep oluyor ve bu da sistemin birden fazla kişiye vuruluyor gibi algılamasına yol açıyor. Bunun sonucunda asıl hedefe verilen hasar ciddi şekilde düşüyor.

Ayrıca araya giren oyuncu da hasar alıyor ancak bu duruma yönelik herhangi bir yaptırım veya politika bulunmuyor. Bu durum, oyuncuların bilerek kavgaların arasına girerek sistemi manipüle etmesine ve fight dengesinin bozulmasına neden oluyor.

Bu yüzden ya brawl sisteminin yeniden düzenlenmesi ya da araya giren oyuncularla ilgili bir kural/politika getirilmesi gerekiyor. Aktif politika olan "RAGE Physics Abuse (Fizik Suistimali), Retarded RP, Non-RP" gibi politikaları içerebilir.

Ayrıca, ek olarak aktif brawl sırasında oyuncular bilerek yumruğun önüne atlayabiliyor. Bu durumda yumruk yiyen kişiye vurma hakkı doğduğu kabul ediliyor. Oyuncu bilerek araya girse bile, yetkililer bunu politika gereği geçerli sayıyor. Bu durum kavga ortasında "pardon" gibi role uymayan davranışlara zorunlu bırakıyor. Ayrıca bu olayla ilgili açılan NoobDM ve Retarded RP şikayetleri de politika nedeniyle reddediliyor.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 00:24
Toplam Oynama: 0 gün, 9 saat
Birlik: (Yok)

VIP+
Destekliyorum, bu durum oyuncuların dostluk kanıtı almak yerine araya girerek yumruk yemesini sağlıyor. Politikada büyük bir açık olduğunu düşünüyorum.

Bağışçı
Bu politikanın şikayet sayılarını arttıracağı yönünde düşünüyorum oyunun mekaniği böyle ama düzeltmek için bir şey yapılamaz mı?

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:23
Toplam Oynama: 0 gün, 22 saat
Kadın

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 19:26
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat

Bağışçı
Erkek