LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSPD MEMUR ŞİKAYETİ

Başlatan Çikolatalı Süt, 03 Mayıs 2026, 16:47:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lv.31

Kadın

Son Giriş: 11 Mayıs 2026, 21:39
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Elisa Klein 
Telefon: 2956074
Adres: Motel

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: bilinmiyor
Rozet No: bilinmiyor

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 03/05/2026   saat 00:00 - 01:00
Detaylar: Ben, ((Onaylı)) bir güvenlik şirketinde güvenlik görevlisi olarak çalışıyordum; öncelikle bunu belirtmek isterim.

Bir gece aracımla şirkete doğru ilerlerken maskeli ve kimliği belirsiz kişiler tarafından durduruldum. İlk başta sıradan bir sohbet ediyorduk, ancak sonrasında bu kişilerin U.S. Marshal olduğunu anladım. Ardından beni yasa dışı silah bulundurma suçlamasıyla departmana götürdüler ve hakkımda arama olduğu söylendi.

Departmana gittiğimizde bir memur beni kelepçeleyerek üzerimi aradı. Üzerimde, yasal bir silah mağazasından faturalı olarak alınmış bir Combat Pistol, kelepçe ve mermiler bulunuyordu. Memur silahıma ve mermilere el koydu.

Silahım için henüz onaylı bir ruhsatım bulunmuyordu; ancak ((Onaylı)) bir güvenlik şirketinde çalıştığım için ruhsat verilecekti. Aynı zamanda ruhsat başvurum da bulunuyordu. Ruhsat başvurum onaylanmış ve ücreti ödenmişti; sadece sayın savcının ruhsatı teslim etmesi bekleniyordu.

Üzerimdeki silahı yalnızca görev amacıyla taşıyordum. Bilindiği üzere ev soygunları gibi olaylar yaşanmakta olup, suçlulara karşı savunmasız kalmamak adına bu silahı bulunduruyordum. Silah hiçbir şekilde yasa dışı bir olayda kullanılmamıştır ve yasa dışı yollarla temin edilmemiştir; tamamen yasal yollarla satın alınmıştır.

Memur, bana savunma yapma ve avukat tutma hakkı tanımadan doğrudan hapse gönderme işlemlerini başlattı. Avukat tutma isteğimi sözlü olarak belirtmeme rağmen bunu dikkate almayarak işlemleri sürdürdü. Miranda haklarımı gözetmeden, aceleci davranarak ve mesleğini kötüye kullanarak haklarımı ihlal etti ve beni hapse gönderdi.

Ruhsat başvuru linki: https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=64581.0

Yasal / Legal yollardan temin edilmiş silah faturası: https://imgur.com/a/BS1cG98

4. Kanıtlar
Kanıtları buraya ekleyiniz. Görseller tam ekran ve oynama içermemelidir.

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben (Elisa Klein), doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: Klein
Tarih: 03/05/2026

Game Moderator

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant II      Sophia Harris

Los Santos Police Department