LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

FPS & LAG Problemleri

Başlatan Athanasia, 02 Mayıs 2026, 22:31:42

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Bende destekliyorum, çok iyi bir sistemim var ve bundan 5 ay öncesine kadar genel olarak 300 fps aldığım sunucuda artık 130 fps'leri alıyorum eğer ben bu fpsleri bu sistemimle alıyorsam normal sistemdeki oyuncular cidden sorun çekiyordur, destek

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Renderlendiğinde kasma yapan araçları listeleyebilirsiniz, akıcılık kaybı için ISLC kullanabilirsiniz. Bu cachelenen RAM'ın bir %'liği geçmesi durumunda RAM cachesinin temizlenmesini ve yeni verileri önbelleğe almasını sağlar, işinize yaramayan ön bellek temizlenir.

Toplu alandaki FPS düşüşü gayet normaldir, büyük ihtimal ile hiçbir sunucu kaynaklı problem yok.
"- Araç spawn/respawn anlarında takılmalar" bu sizden kaynaklı olabilir, hiç yaşamıyorum.
"- Standart GTA araçlarında aynı sorun çok daha az yaşanıyor" Araç modlarının polygonları vesaire, elbette ki birbirinden farklı ve bazıları gerçekten ağırlar. Bunları optimize etmek için bir uğraş gerekiyor, bunu yaparken görüntüyü bozmamalısınız çünkü bu modellere para veriliyor.
Öncelik meselesi olarak bu çok önde bir konu değil, düzeltilir fakat hemen olacağını sanmam.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Alıntı yapılan: gdsholigan - 04 Mayıs 2026, 14:00:58Bende destekliyorum, çok iyi bir sistemim var ve bundan 5 ay öncesine kadar genel olarak 300 fps aldığım sunucuda artık 130 fps'leri alıyorum eğer ben bu fpsleri bu sistemimle alıyorsam normal sistemdeki oyuncular cidden sorun çekiyordur, destek
Bu düşüş sunucu kaynaklı olamaz, abartı bir düşüşten bahsediyorsun. 15-20 kişi arasına girmeyip idle durumda bu FPS'lere düştüysen sistemini kontrol etmen gerek.

Oyuncu
Alıntı yapılan: KS41 - 04 Mayıs 2026, 23:00:30Renderlendiğinde kasma yapan araçları listeleyebilirsiniz, akıcılık kaybı için ISLC kullanabilirsiniz. Bu cachelenen RAM'ın bir %'liği geçmesi durumunda RAM cachesinin temizlenmesini ve yeni verileri önbelleğe almasını sağlar, işinize yaramayan ön bellek temizlenir.

Toplu alandaki FPS düşüşü gayet normaldir, büyük ihtimal ile hiçbir sunucu kaynaklı problem yok.
"- Araç spawn/respawn anlarında takılmalar" bu sizden kaynaklı olabilir, hiç yaşamıyorum.
"- Standart GTA araçlarında aynı sorun çok daha az yaşanıyor" Araç modlarının polygonları vesaire, elbette ki birbirinden farklı ve bazıları gerçekten ağırlar. Bunları optimize etmek için bir uğraş gerekiyor, bunu yaparken görüntüyü bozmamalısınız çünkü bu modellere para veriliyor.
Öncelik meselesi olarak bu çok önde bir konu değil, düzeltilir fakat hemen olacağını sanmam.

Optimizasyon sadece araç konusunda değil, diğer yorumlayan kişilerin de söylediği gibi bir scripte dayalı olabilir.

Donate araçlar ile alakalı bir uğraş olmasından bahsetmişsin ve bunun için emeğini ortaya koymak isteyen kişi mevcut kendisi ilk yorumu atan 3ddesigner.

Ram kullanımı için bir öneride bulunmuşsun fakat yetersiz bir bilgisayara sahip değilim buna ihtiyacım yok ve bu konuyu açma sebebim kişisel değil genel. Discordda teknik destek, bildirimler gibi birçok yorumcudan geri dönüşlerle açılan bir konu.

Öncelik konusunda çok önde bir konu olmadığını düşünüyorsunuz fakat bu yapılması gereken en önemli konu. Her geçen gün yeni sistemler ve özellikler ekleniyor geriye dönük optimizasyon çalışması çok geçmeden yapılırsa ileriye dönük problemler daha çabuk üstesinden gelinir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 01:45
Toplam Oynama: 18 gün, 14 saat
Birlik: ECLIPSE
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 13:05
Toplam Oynama: 34 gün, 4 saat
Birlik: DAILY GLOBE

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 17:32
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 21:52
Birlik: MissT

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 02 Mayıs 2026, 19:11
Toplam Oynama: 2 gün, 2 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
bence tüm araçları silelim araç piyasası canlansın tekrardan :D

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:59
Toplam Oynama: 100 gün, 4 saat
Destekliyorum, son bir kaç aydır slutter sorunu yaşıyorum çözebilmiş değilim.