LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[LSSA 27. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURUSU] Kurt Steinhoff

Başlatan Titan, 29 Nisan 2026, 00:34:45

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Forum Moderator
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 20 Mayıs 2026, 03:43
Toplam Oynama: 39 gün, 19 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 18 Mayıs 2026, 18:27
Toplam Oynama: 6 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)




LOS SANTOS SHERIFF DEPARTMENT
27. DÖNEM AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

  • Ad: Kurt
  • İkinci Ad: N/A
  • Soyad: Steinhoff



— 1.2 SAĞLIK DURUMU

Sağlık Durumunuz nedir?: Sağlıklı
Sağlık raporunuz(Ekran görünütüsü):


— 1.3 EĞİTİM VE EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  Teknik Kolej
  • [X]  Lisans Derecesi
  • [X]  Yüksek Lisans

  • Okul Adı: RWTH Aachen University
  • Eğitim Aralığı: 03/SEP/2017 - 08/SEP/2021
  • Lisans Bölümü (varsa): Yüksek Lisans



— 1.4 İŞ DENEYİMLERİ VE GEÇMİŞİ

Geçmiş dönemlerde herhangi bir devlet kurumu veya şirkette çalıştıysanız bu bölümü doldurmanız gerekmektedir.

Geçmişte herhangi bir devlet kurumu veya şirket çalıştınız mı?: Evet.
Çalıştıysanız, çalıştığınız kurum bilgilerini listeleyiniz: LSPD - USMS


  • Kurum Adı: Los Santos Police Department
  • Pozisyon: Memur
  • Çalışma Süreci: 4 sene
  • Ayrılma Nedeni: Departman değişikliği
                             
  • Şirket Adı:  Federal Office for Information Security
  • Pozisyon: Siber Güvenlik Analisti
  • Çalışma Süreci: Bir sene
  • Ayrılma Nedeni: Departman değişikliği



— 1.5 GENEL YETERLİLİK

Hizmet etmek için başvuru yapan tüm adayların sağlık durumu, geçmiş davaları, iş ve çalışma geçmişi, kişisel yeterliliği veya maddi sorumlulukları Los Santos halkına en iyi hizmeti verebilmek için göz önünde bulundurulmaktadır. Los Santos Şerif Departmanı tarafından belirlenen kriterlere uygun olup olmadığınızın incelenmesi adına aşağıda bulunan soruları dürüstçe, düşünerek cevaplayınız.

  • Cinsiyetiniz nedir?
  • [X] Erkek  [] Kadın

  • Doğum Tarihi (GG / AA / YYYY): 03 / 08 / 1999
  • Boyunuz: 1.88
  • Kilonuz: 79
  • Saç Renginiz: Siyah
  • Göz Renginiz: Siyah


Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı


  • San Andreas eyaletinde geçerli bir sürücü lisansına sahip misiniz?: Evet. 
  • Son üç yıl içinde trafik cezası aldınız mı? Aldıysanız neler?: Almadım. 
  • İngilizce dışında konuşup, anlayabildiğiniz diller var mı? Varsa hangileri?: Var. Fransızca ve Almanca 
  • Herhangi bir suçtan hüküm giydiniz mi? Giydiyseniz neler?: Giymedim. 
  • Çevrenizde herhangi bir suçtan hüküm giyen biri var mı? Varsa yakınlığınız nedir?: Hayır, yok.
  • Daha önce ameliyat oldunuz mu? Olduysanız neler?: Olmadım. 
  • Herhangi kalıcı hastalığınız veya kronik rahatsızlığınız var mı? Varsa neler?: Hayır, yok. 
  • Daha önce uyuşturucu madde kullandınız mı? Kullandıysanız neler?: Hayır, kullanmadım. 
  • Daha önce sakatlanma geçirdiniz mi? Geçirdiyseniz neler?: Hayır, geçirmedim. 


  • Aşağıdaki boşluğa imla kurallarına dikkat ederek karakterinin 1 paragraflık özgeçmişini yazın. [min. 100 Kelime] 
  • Kurt Steinhoff, 1999 Almanya doğumlu. Babam Marcus Steinhoff eski polis memuru. Uzun yıllar organize suçlarla mücadelede görev aldı ve benim adalet anlayışının temelini oluşturan kişi oldu. Annem Elena Steinhoff. Bilişim alanında çalışan bir yazılım uzmanı. Benim teknolojiye ve siber güvenliğe olan ilgisini küçük yaşta fark edip destekledi. 16–17 yaşlarında temel düzeyde ağ sistemleri ve güvenlik konularına yöneldim. 18 Yaşında Almanya'da RWTH Aachen University adında üniversiteyi kazandım. Siber Güvenlik Analisti bölümünü master olarak tamamladım. Los Santos'a gelişim çok ani oldu. Babam gibi sahada olmak, suçla doğrudan mücadele etmek istediğim için Los Santos Police Department'a katılma kararı aldım. 2024-2025 yılları çaylak olarak görev yaptım, 2025 yılının sonlarında terfi aldım ve dört sene kıdemli memur kaldım. Bu süreçte yeni hayat yeni disiplinler edinmek için U.S Marshall'a başvurdum ve kabul gördüm. Saklı sebeplerden dolayı departman dışı bırakıldım. Şimdilerde kariyerimi Sheriff departmanı üzerine oluşturma kararı aldım.

  • Şerif Departmanı içerisindeki rol planınızı açıklayınız: 
  • Çaylak dönemim boyunca her memur gibi görev ve disiplin bilen bir kişi olacağım. Başarılı ve işini aksatmayan biri olarak görev yapacağım. Hedefim kıdemli olup hayatımı geliştirmek. 




— OOC BİLGİLER

Bu bölüm karakterinizi değil, sizleri tanımamız için oluşturulmuştur. Sorulan sorulara vereceğiniz cevapların doğruluğundan emin olarak yanıtlayınız. Bu bölümde verdiğiniz cevapların asılsız olduğu ortaya çıkarsa başvurunuz reddedilebilir, akademi sürecinden diskalifiye edilebilir veya oluşum bünyesine alınıp rollerinize başladıysanız ihraç edilebilirsiniz.

  • Roleplay geçmişiniz ne kadar?: 7 yıl
  • Roleplay için günlük kaç saatinizi ayırabiliyorsunuz?: 6 ve üstü
  • Daha önce oynadığınız sunucularda polis/şerif rolü yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınız nedir?: Rina samp zamanı Agenor Clausen 
  • Önümüzdeki dönemlerde pasiflik durumunuz var mı?: Yok

  • [X] İmla kurallarına hakimim, Türkçeyi düzgün kullanabilirim.
  • [X] TeamSpeak3 ortamında ortak nezaket kurallarına uyabilirim.
  • [X] Polis/Şerif rolleri hakkında bilgiye sahibim, şerif rolünü yapabilirim.




ADAY SORUMLULUĞU VE HAKLARI

Bu bölümde oyuncunun hak ve sorumlulukları açık olarak beyan edilmiştir. Başvuru yapacak olan oyuncuların bu bölümü dikkatlice okuması gerekmektedir. Bölümde yazılı olan maddelerin bir tanesini bile kabul etmiyorsanız başvurunuzu iptal edebilirsiniz. Başvurusunu gönderen oyuncuların bu bölümde yazılan maddeleri okuyup anladığı ve kabul ettiği varsayılacaktır. Aşağıda bulunan maddeleri onaylayan oyuncu maddelerin aksine eylem gerçekleştirmesi durumunda bu anlaşma resmi kanıt olarak sunulacak olup itiraz ve başvuruları reddedilecek ısrarcı tutum halinde bahsi geçen oyuncu yasaklanacaktır. Los Santos Şerif Departmanı, Recruitment Unit Komutası bu kurallar üzerinde haber vermeksizin değişiklik yapma hakkını saklı tutar.

  • Aday başvuru yaptığı hesap dışında başka hesabı olmadığını, olanları yasaklattığını kabul eder.
  • Aday akademi takvimini incelediğini, ders, mülakat, sınav tarihlerinin ve saatlerinin bilincinde olduğunu kabul eder.
  • Aday akademi esnasında şerif imajına uymayan bir harekette bulunduğu takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılacağını kabul eder.
  • Aday derslere katılamazsa sınav puanının etkilenebileceğini, bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkının olmadığını kabul eder.
  • Aday belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsa hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğini, kendisine ek bir mülakat yapılmayacağını kabul eder.
  • Aday belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsa kendisine ek bir sınav yapılmayacağını ve asla istemeyeceğini kabul eder.
  • Aday sınav veya mülakat esnasında yaşadığı teknik sorun veya problemler sonucunda herhangi bir itirazda bulunmayacağını kabul eder.
  • Aday sınava katıldığı durumda işe alım gereksinimlerini karşılamadığı tespit edildiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınav esnasında herhangi bir kaynaktan kopya çektiği takdirde sınavının iptal edilebileceğini kabul eder.
  • Aday sınavı değerlendirildiğinde sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, asla itiraz etmeyeceğini kabul eder. 
  • Aday sınav puanına itiraz hakkının bulunmadığını onaylar, 1 puanla bile kalsa ticket/şikayet açmayacağını, itiraz etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday hangi aşamada olursa olsun IC/OOC sicil alması durumunda tüm sürecin iptal edileceğini kabul eder.
  • Aday kendisine başvuru, mülakat, akademi, sınav süreci boyunca istisna/tolerans uygulanmayacağını, bunu teklif etmeyeceğini kabul eder.
  • Aday LSSA sürecine dair bütün kuralları okuduğunu ve anladığını kabul eder.


Oyuncu

Lv.31

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:18
Toplam Oynama: 175 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 2 | BAŞVURU KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuzun ikinci aşamasındaki kontrol kısmında bir sorun çıkmamasıyla beraber  üçüncü aşamaya geçiş sağladınız.

Sheriff Lieutenant      Charles Shay
Personnel Administration Bureau

High Senior Admin
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:04
Toplam Oynama: 403 gün, 9 saat

Lv.41

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:42
Toplam Oynama: 9 gün, 11 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 3 | UYGUNLUK KONTROLÜ

Sayın şerif adayı, başvurunuz dikkatlice incelenmiştir ve herhangi bir sorun tespit edilmediğinden üçüncü aşamada kabul edilmiştir.
Dördüncü aşamada bulunduğunuzu belirterek mülakata girmeniz gerektiğini hatırlatırız.
Son mülakat tarihine kadar aşağıdaki TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSSA" şeklinde bekleyiniz.

IP:  77.83.200.42:5911

Sheriff Lieutenant II      Leandro Parrish
Personnel Administration Bureau

Forum Moderator
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 01:03
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: ****** ********* *oys



ADIM 4 | MÜLAKAT

Sayın şerif adayı, Los Santos Şerif Departmanı olarak göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.
Mülakat sonucunuz başarılı olarak değerlendirilmiştir.
Akademi hayatınızda başarılar dileriz.

Deputy Sheriff (+I)  Christoph Lichtenwald
Personnel Administration Bureau

Oyuncu

Lv.31

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 22:18
Toplam Oynama: 175 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)



AKADEMİYE HOŞ GELDİNİZ!
Los Santos Sheriff's Academy



Sayın Şerif Adayı,
Los Santos Şerif Akademisi'ne yapmış olduğunuz başvuru, yürütülen değerlendirme sürecinin ardından olumlu sonuçlanmıştır.

Akademi süreci; taktiksel yeterlilik, teknolojik donanım ve kamu hizmetinde çağdaş yaklaşımlar doğrultusunda sizleri, vatandaşlara karşı profesyonel, bilinçli ve her şeyden önce adaletli bir şerif memuru olarak yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Bu süreçte bizlerle birlikte yer alacak tüm adaylara başarılar dileriz.




AKADEMİ TAKVİMİ

  • 1. Ders: 01.05.2026 - 21:00
  • 2. Ders: 02.05.2026 - 20:00
  • Sınav: 02.05.2026 - 22:00
    (Saatlerde, dersin ilerleyişine bağlı olarak küçük değişiklikler yapılabilir.)
  • Mezuniyet: 03.05.2026 - 20:00



Bilgilendirmeler
  • Tüm adayların, ders başlangıç saatinden daha önce olacak şekilde, Davis Şerif İstasyonu'na kendi imkânlarıyla gelmesi zorunludur.
  • Adayların, akademi süresince gerçekleştirilecek fiziksel faaliyetleri engellemeyecek nitelikte sportif giyim tercih etmeleri gerekmektedir.
  • Saç, makyaj ve genel giyim düzeni akademi kurallarına uygun olmalıdır. Adaylar, geçerli bir ehliyet lisansını ibraz edebilmelidir.

OOC Bilgilendirme
  • Akademi dersleri IC olarak gerçekleştirilecektir. Belirtilen saatten önce, belirtilen noktada hazır bulunulması zorunludur. Buradan akademi alanına geçiş sağlanacaktır.
  • Akademi derslerine katılım zorunludur. Adaylar hem TS3 adresinde hem de oyun içinde bulunmalıdır.


Sheriff Lieutenant — Charles Shay
Personnel Administration Bureau