LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Son dakika şikayet açma konusu HK.

Başlatan Arbnomis, 28 Nisan 2026, 02:33:56

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Şikayetlerde 7 gün süresini kişiler kendi lehine kullanmak için kendi ihlali olan bir olayda 7 günün dolmasına saniyeler kala şikayet açarak kendini koruyor ve karşı tarafa jail yediriyor bana kalırsa bir olaydan şikayet açıldığı zaman 7 gün dolmuş olsa bile 1 gün daha karşı tarafa şikayet açmak için zaman tanınması gerektiğini düşünüyorum. Ek olarak karşılıklı şikayet çekildiğinde bir tarafa 6. gün 59. dakika da tekrar açiyor bu konu içinde yardımı olacağını düşünüyorum.

Partner
daha yeni son 5 saniye kala 3 şikayet açtılar daha yeni ,destek

VIP
Mantıklı :like: bazılarının sistemi o kadar iyi değil veya depolaması az, karşı tarafın ihlallerini 7 gün bekletemiyorlar. Bir düzenleme gelse güzel olur. Örnek olarak, arkadaşın dediği gibi. Son dakika şikayet açanlara 1 gün daha şikayet açma hakkı olabilir

VIP+

Lv.24

Erkek

Son Giriş: 14 Nisan 2026, 21:10
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Birlik: **** *rag
Kesinlikle katılıyorum insanlar 7 günlük şikayet açma süresini bilerek son saniye şikayet açması ve kendi ihlallerinin görmezden gelinmesi şikayet edilen taraf için haksız oluyor. :onay:

VIP+

Lv.32

Kadın

Son Giriş: 21 Mayıs 2026, 18:04
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
sistemi suistimal edilmesinin önüne geçilmeli, destek.

RP Quality Moderator
Ihlallere karşı önceden şikayet açabilirsiniz bir tarafın açmasını beklemedende son dakika açsa da ilk saniye açsada sistem güzel. Kanıtlarınızı ona göre tutun

Partner
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:15
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat

LSPD

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:39
Toplam Oynama: 133 gün, 19 saat