LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[24. Dönem] LSFMA Başvurusu - Celine Laurent

Başlatan gazi, 22 Nisan 2026, 17:37:29

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP




LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Celine
  • Soyad: Laurent
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 28/01/2000
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek 
  • Kadın
  • Adres: West Vinewood, Las Lagunas Blvd
  • Telefon Numarası: 2456944
  • E-Mail: [email protected]



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [-]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  •   Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  •   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

  • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet.
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet.
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Haberlerden.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayir.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Almanca
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayir.
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Hayir.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayir.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayir.
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayir.
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Doktor.
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Kendime odaklanir, daha iyi olmaya calisirdim.



— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [—] Los Santos Fire Department
  • Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 1 yil+
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Turkce konusmamdan yana sikinti yok fakat Kanada'da yasadigim icin ingilizce klavye kullaniyorum. Eger sorun olacaksa AHK kullanabilirim.
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Yapmadim.

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Celine Laurent, 26 yaşında, Toronto'da büyümüş genç bir kadındır. Annesi Kanadalı, babası Amerikalıdır. Üniversitede hemşirelik okumuş ve insanlara yardım etmeyi hayatının merkezine koymuştur. Okul yıllarında Alman arkadaşları sayesinde Almanca öğrenmiştir. Kısa süre önce bir arkadaşıyla birlikte Los Santos'a gelmiş, yeni bir başlangıç yapmayı hedeflemiştir. Şu anda şehirde bir hastanede işe girerek hem kendini geliştirmek hem de insanlara yardım etmek istemektedir.
     




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD

Lv.19

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:46
Toplam Oynama: 67 gün, 21 saat

Lv.19

Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 15 saat




ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ

Durum: Beklemede


Sayın LSFMA Adayı, @gazi
Sicil ve uygunluk kontrolleriniz tamamlanmış olup başvurunuz beklemeye alınmıştır.
Tarafınıza gerekli geri dönüş, uygun süreç içerisinde yapılacaktır.
( Karakter tanıtımınız en az 100 kelime olmalıdır. )


Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 08 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 57 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 21:21
Toplam Oynama: 2 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)