LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık

Başlatan Liebee43, 12 Nisan 2026, 17:20:08

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 21:01
Toplam Oynama: 1 gün, 0 saat
Birlik: ******* ***** ****any
Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 15:37
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)
Avcılıkta toplanılan hayvanlardan çıkan itemlerin saçma olduğuyla alakalı önceden AR-GE'lerimde değinmiştim, fakat değişen bir durum olmadığı kanısına vararak tekrar yazıyorum. Geyik ve ineği bu işe pek katmıyorum ama diğer hayvanları düşünürsek, o hayvanları toplamanın kazançtan çok kayıp olduğu düşüncesindeyim. Kimsenin gidip tavuk, tavşan toplayacağını sanmıyorum; çünkü o hayvanlardan çıkan itemlerin değerinin ne kadar değersiz olduğunu herkes biliyor. Sadece fiyatlarının düşük olmasından bahsetmiyorum; çünkü o küçük hayvanları topladığın zaman bir geyiğin veya ineğin kasap seti üzerinde düşürdüğü oran kadar sayı düşürdüğü gibi bir absürt durum mevcut. Durum böyleyken tavuk, tavşan, tilki toplayan kesim eğer para kazanmak içinse sadece kendi içerisinde kıvranıyor diyebiliriz. Ya kasap setinin fiyatı düşürülmeli ya da itemlerin fiyatları arttırılmalı.

Avcılıkta şu an hileleri tespit etmek için yapılan sistemin doğruluk payının gerçekçiliğine inanmamaktayım. Tabii bir yönden hileleri bulmak için güzel bir adım; fakat bazı durumlar düşünüldüğü zaman pek de etkili olamayacağı söz konusudur. O yüzdendir ki bu durumu sadece sisteme bırakmak yerine bu iş için özel olarak ilgilenecek bir ekip oluşturulması olumlu etkileyecektir. Bu ekip genel olarak avcılık yapan kişileri izleyecek ve belirli bir şüpheli listesi oluşturabilecektir. Zaten sistem de kara liste mantığı ile ilerlediği için bu iki veri kıyaslanıp daha mantıklı sonuçlar verilebilecektir. Yüzde yüz doğruluk payı olmasa da doğruluğu artacaktır diye düşünmekteyim.

Yılın avcılarında 2. olan birisi olarak söyleyebilirim ki şu an avcılıkta 15-18 level arasında olup da bir sürü hayvan toplayabilen şahısların özellikle şüpheli listesine alınması düşüncesindeyim. Bu şahıslar eğer ki hayvanları kendi koymuş gibi bulabiliyorsa vardır bunlarda bir şeyler. Bu arada bazı kişiler üstüne alınabilir.

Hayvanlar yenilendiği zaman sadece büyük hayvan toplanıp küçükler toplanmadığı için 2-3 avcılık sonrasında saçma sapan bir hayvan miktarı oluşuyor. Bunu engellemek için bir hayvan türünün min ve max sayıları net olarak belirlenmelidir. Eğer bu olmayacaksa en başta belirttiğim gibi bir durum ciddiye alınmalıdır.

Aklıma gelmişken belirteyim: sadece kasap setiyle kalmayıp mermi fiyatları ve silahın bozulma durumundaki masrafına da el atılması gerekiyor. Şimdilik söyleyeceklerim bu kadardır.

Oyuncu
adam bahçeme kadar gelip benim görmediğim ineğe sıkıp aldı, o ineği ben zor gördüm sen nasıl gördün bre   :laugh3:

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
tavuk tavşan kaldırılsın

Bağışçı
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:59
Toplam Oynama: 100 gün, 4 saat