LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Galericilik araç vergileri hk.

Başlatan ardaslmsfk, 03 Nisan 2026, 20:21:53

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 16:27
Toplam Oynama: 97 gün, 20 saat
Birlik: ******* ******** *********ion
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 2 gün, 6 saat
Merhabalar.
Bu Ar-ge çalışmasını galericilik yapan arkadaşlar daha rahat anlayacaktır, kısaca durumu belirteyim.  Galerilerin araç piyasası aşırı durgun, çünkü adam akıllı kimse araç almıyor ve elimizdeki araçlar süresi belirsiz şekilde full bekliyor. Şuan aktif olarak sattığımız 40 araç var, her saat bunlara kesilen verginin maddi hesabı yok, isteğimiz galericilik yapan yani galeri sahibi olan kişilerin galeride sattığı araçlara gelen verginin düşürülmesi, ya da galeri sahibi olan kişinin vergi indirimi alması, belki saçma gelebilir ama size daha açıklayıcı şekilde açıklayacağım.

Örnek veriyoruz'ki bir arabayı 10k ya alıyoruz. Ve bu araç maksimum 15 k ya satılıyor, maalesef kimse yüksek fiyat vermiyor, herkes en düşük fiyattan almaya çalışıyor, ki biz burada zaten mağdur olan kısımız, hadi diyelim biz 15 k ya  arabayı sattık, bu araçtan stopaj kesiliyor, 1.5 k stopaj kesti diyelim, bana 3.5 k kar kaldı, ama bundan vergileri de düş, 1.5-2 k arası vergi kesiyoruz en az, bize maksimum 1 k kalıyor hatta daha düşük, bazen sırf araç satılmıyor diye biz zararına veriyoruz, üstüne de vergileri binince ekstra zarar. Tamam belki de  bunun  önüne geçemeyiz, almak istemeyen almaz. Ama IC ve OOC olmak üzere bu mesleği yapmak kolay değildir, ve getirisi iyidir. Ama oyunda maalesef kazançları çok az, en azından azıcık kolaylık olsun diye galericilik yapan kişilerin vergileri azaltılsa gerçekten çok iyi olur, emlakçılarda vs. olduğu gibi, umarım beni anlamışsınızdır. 

İyi forumlar dilerim.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 18 Nisan 2026, 04:34
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Galeri işletiyorum ve destekliyorum, araç vergileri gerçekten kazandığımızı sömürüyor.

LSSD
Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 20:18
Toplam Oynama: 8 gün, 20 saat
Kadın

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 23:48
Toplam Oynama: 25 gün, 13 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:57
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Birlik: Southside 28
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 12:50
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Zaten satış sırasında stopaj indirimi alıyor galeriler, saatlik vergide değişiklik düşünülmüyor.