LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[23.DÖNEM] LSFMA BAŞVURUSU - Elara Mavey

Başlatan katyaosman, 29 Mart 2026, 21:02:35

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lv.27

Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:24
Toplam Oynama: 14 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:17
Toplam Oynama: 14 gün, 10 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:02
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)




LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU



1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

  • Ad: Elara
  • Soyad: Mavey
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 12/12/2005
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek  [X] Kadın



— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

  • [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [X]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans



— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

  • [X]  Beyaz[/l]
    • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
    • [—]  Hispanik veya Latin
    • [—]  Asyalı

    • San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet
    • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet
    • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: Şehir Duyuruları
    • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır
    • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Fransızca ve Almanca
    • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Cevap
    • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Hayır
    • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır
    • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır
    • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayır
    • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Specialist Doctor
    • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Tebrik ederim.


— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

  • [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department




— OOC BİLGİLER

  • Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: 1 Yıl küsür.
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Evet(FarklıKarakter, Doctor)

  • Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Sıradan amerikan tipik bir doktor, hasta ve doktor ilişkisine değer veren, işine özen gösteren kurallara ve tutumuna önem veren bir doktor yapısı.




ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

  • [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

Oyuncu
Cinsiyet:

Kadın

Son Giriş: 08 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 57 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)
Cinsiyet:

Erkek

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 21:21
Toplam Oynama: 2 gün, 23 saat
Birlik: (Yok)



ADIM 2 — RED

Başvurunuz olumsuz değerlendirilmiştir.


Sayın LSFMA Adayı,
Yapılan sicil ve uygunluk kontrolleri neticesinde başvurunuz reddedilmiştir.
Başvurunuz, mevcut değerlendirme kriterlerini karşılamadığı için olumsuz sonuçlanmıştır.

RED GEREKÇESİ
Zaman aşımı.