LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Emniyet Kemeri Hk.

Başlatan xegestrxfe, 27 Mart 2026, 15:24:21

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Merhaba, emniyet kemerini ne hızla gidiyorsak gidelim "L" tuşuna basarak takabiliyoruz. Sadece sürücü bazında saatte 10mp/h gibi bir limitten sonra emniyet kemerini takabilmek için çok hızlı olduğu uyarısı gelmeli ve emniyet kemerini takamamalı. Hız limiti yönetim inisiyatifine kalmış ama, saatte +100 mp/h ile giderken bile sürücünün emniyet kemerini bir kontrol kaybı yaşamadan takabilmesi biraz saçma oluyor.

Kemer halihazırda takılıyken çıkartmak için bir limit eklenmesine gerek olduğunu düşünmüyorum, sonuçta gerçekte de bir tuşa basarak emniyet kemerini çıkartabiliyoruz.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 17:40
Toplam Oynama: 18 gün, 16 saat
Birlik: ECLIPSE
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 13:05
Toplam Oynama: 34 gün, 4 saat
Birlik: DAILY GLOBE

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 17:32
Toplam Oynama: 0 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 21:52
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: MissT
dağdan aşağı uçarken havada kemer takıp hayatta kalmamak lazım, destek  :like:

Helper
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 20:19
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Birlik: (Yok)

Bağışçı
Ben OOC'de de araçla giderken emniyet kemerini takıyorum engel getirilmesi biraz absürt olur ama dağdan düşerken kemer takma konusunda haklısınız, aynı kapıya çıkıyor o yüzden şöyle bir şey önerilebilir araç dağdan aşşağıya düştü diyelim belli bir miktar hasar aldı artık orası belirlenir atıyorum yüzde yetmiş falan emniyet kemeri tak çıkar engeli değilde yaralı süresi gibi emniyet kemeri sıkışmış rolü yapılabilir belli bir süre kemeri açamaz ve araçtan inemez böylece LSFD'ye de arama kurtarma rolü çıkar.