LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

IC meseleye OOC şikayet

Başlatan TakaReis, 27 Mart 2026, 07:08:02

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı
Ben IC de avukatım, bir müvekkilim bana geldi ve maskeli şekilde bir bölgeden geçerken polislerin onu polisin canına kast suçundan hiç bir suçu yokken aranma açılarak bir sonraki gün kanıtsız şekilde içeri atıldı, haklarını savunmak adına IC olarak dava açtık ama UCP'den OOC şikayet bölümüne giderek OOC şikayet oluşturulmamız istendi şuanki politika böyle olabilir ama bunun değişmesi gerekiyor.

IC bir olayda IC bir soruşturma gerekir bir polis kanıtsız, kafasına göre aranma açtıysa veya yanlışlıkla açtığı aranmayı unuttuysa OOC olarak şikayet edilebilir (7 gün içinde) ama bir oyuncunun bu durumu IC olarak dava da açabilmesi gerekir diye düşündüğüm için bu argeyi açmaya karar verdim, bu durumun değişmesi lazım. https://www.rina-roleplay.com/gtav/index.php?topic=61821.0

Oyuncu
Ayrıca 7 gün kanıt saklamak yerine, sınırsız bir link oluşturulup aranma kısımına eklenmeli eklenmediyse ve Memur da 7 gün geçti, kanıt sunmak zorunda değilim kafasına giriyorsa aranma zamanaşımı gerekçesi ile kaldırılmalıdır.

Şiddetle kamuoyuna açık.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Davada hatalı bir durum olmuş, konuyla ilgilenildi.

IC olarak dava açmanın hiç bir sınırı yok. Konuyla ilgili fraksiyon liderleri bilgilendirildi. OOC olarak şikayete asla yönlendirilmeden durum IC olarak işleyecek.