LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[23.DÖNEM] LSFMA BAŞVURUSU - Ada Simonova

Başlatan TONY MONTANA, 24 Mart 2026, 16:22:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:51
Toplam Oynama: 50 gün, 8 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 09:32
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 18:45
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

• Ad: Ada
  • Soyad: Simonova
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 21/09/2003
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek 
  • Kadın

— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

• [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  •   Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans

— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

•   Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

• San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Bulunuyor
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: İnternet sayfası üzerinden
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: Rusça
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayır
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Hayır
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayır
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Şef
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: Onların adına sevinirim, diğer terfi zamanını beklerim.

— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

• Los Santos Fire Department
  • [—] Los Santos Medical Department

— OOC BİLGİLER

• Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Sampta 5 yıldır, V'de 6 aydır
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: EVET
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Hayır

• Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Ada Simonova, 21 Eylük 2003 doğumludur ve lise eğitimini Rusya'da tamamladıktan sonra Los Santos'a yerleşerek kariyerine burada yön verme kararı almıştır. Eğitim hayatı boyunca düzenli çalışma alışkanlığı edinmiş, disiplinli yapısı sayesinde sorumluluklarını zamanında ve eksiksiz yerine getirmiştir. Yeni ortamlara uyum sağlama konusunda başarılı olan Ada, ekip çalışmasına yatkınlığı ve iletişim konusundaki dengeli tavrıyla grup içerisinde verimli bir şekilde görev alabilmektedir. Los Santos'a taşınmasının ardından, profesyonel anlamda kendini geliştirebileceği bir alanda ilerlemek istemiş ve bu doğrultuda daha planlı, hedef odaklı bir çalışma düzeni benimsemiştir. Görev bilincine sahip, öğrenmeye istekli ve kendini geliştirmeye açık bir kişi olarak, bulunduğu kurumda uzun vadeli bir kariyer oluşturmayı hedeflemektedir. Ayrıca stresli durumlarda soğukkanlılığını koruyabilmesi ve düzeni ön planda tutması, mesleki gelişimi için önemli bir avantaj sağlamaktadır.

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

• Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 67 gün, 21 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 15 saat

ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ

Durum: Beklemede

Sayın LSFMA Adayı,
Sicil ve uygunluk kontrolleriniz tamamlanmış olup başvurunuz beklemeye alınmıştır.
Tarafınıza gerekli geri dönüş, uygun süreç içerisinde yapılacaktır.
(Karakter Tanıtımınızı en az 100 kelime olacak şekilde düzeltmeniz gerekiyor.)

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 19:51
Toplam Oynama: 50 gün, 8 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 09:32
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 18:45
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Helper

Lv.31

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 13:33
Toplam Oynama: 202 gün, 6 saat

Lv.31

Kadın

Son Giriş: 15 Mayıs 2026, 19:09
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Erkek

Son Giriş: 30 Nisan 2026, 22:14
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat

ADIM 2 — UYGUNLUK / SİCİL KONTROLÜ

Durum: Kabul Edildi

Sayın LSFMA Adayı, @TONY MONTANA
İkinci aşama değerlendirmesi sonucunda başvurunuz uygun bulunmuştur.

Mesai saatleri içerisinde (17.00 - 21.00), belirtilen TeamSpeak3 adresinde "KARAKTER ADI - LSFMA" formatında beklemeniz gerekmektedir.

TeamSpeak3 Adresi
77.83.200.42:5913

LSFMD
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 23:18
Toplam Oynama: 156 gün, 2 saat

ADIM 3 — DEPARTMAN MÜLAKATI

Sonuç: Başarılı

Sayın LSFMA Adayı,
LSFMD mülakat süreciniz başarıyla tamamlanmıştır.
Akademi programına katılım sürecine bir adım daha yaklaşmış bulunmaktasınız.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 08 Mayıs 2026, 00:52
Toplam Oynama: 57 gün, 17 saat
Erkek

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 21:21
Toplam Oynama: 2 gün, 23 saat

ADIM 4 — AKADEMİ ONAYI

Akademi katılımınız onaylandı.

Sayın LSFMA Adayı,
Başvurunuz olumlu sonuçlanmış olup akademi programına resmi olarak dahil oldunuz.
Eğitim takvimini takip ederek belirtilen gün ve saatlerde katılım sağlayınız.
Aksi hâlde akademiye katılım sağlamamanız durumunda başvurunuz doğrudan reddedilecek olup, yeniden değerlendirilmek için yeni bir başvuru yapmanız gerekecektir.

AKADEMİ TAKVİMİ
  • Akademi Günü: 04.04.2026 Cumartesi — 21:00 [!] Akademi günü veya saati değişiklik gösterebilir.
  • Birliğe Alım: Cumartesi [!] Akademi eğitimi tamamlandığında birliğe giriş yapılmaktadır.

BİLGİLENDİRME
  • Saç, makyaj ve genel giyim düzeni akademi kurallarına uygun olmalıdır.
  • Tüm adayların, ders başlangıç saatinden daha önce olacak şekilde Pillbox Hill Medical Center lobisi içerisinde bulunması zorunludur.

OOC BİLGİLENDİRME
  • Akademi dersi IC olarak gerçekleşecektir. Belirtilen saatte, belirtilen noktada bulunmanız gerekmektedir.
  • Akademi işleyişinden birlik yönetimi sorumludur ve herhangi bir değişiklik yapılabilir.
  • Akademi dersine katılım zorunludur.
  • Mülakat sırasında giriş yaptığınız TeamSpeak adresine tekrar giriş yapmanız gerekmektedir. TS3 Adresi: 77.83.200.42:5913