LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Düşmanlık verme hakkında

Başlatan Arbnomis, 23 Mart 2026, 00:43:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: KS41 - 23 Mart 2026, 20:03:48
Alıntı yapılan: Dejavu. - 23 Mart 2026, 19:55:15Reelde karşına çıkıp bana sık diyen birine nasıl sıkmıyorsan oyunda da sıkamıyor olman baya doğal.
Denediniz herhalde, eliniz gitmedi mi? İsteyen sıkar hocam, hangi evrene göre konuşuyorsunuz anlamıyorum ben. Polis de canınıza okur, yatacağınız hapisle kalırsınız.
Ondan sonra her eline bıçak geçen tüm illegaller saçmalamaya başlar. Yatılan hapis sizce caydırıcı mı? Illegal 300 dakika yatiyorum çıkıyorum gözüyle bakıyor. Dengelenme olmasi gayet iyi.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: unknownbard - 24 Mart 2026, 17:33:57
Alıntı yapılan: Dejavu. - 23 Mart 2026, 19:55:15Reelde karşına çıkıp bana sık diyen birine nasıl sıkmıyorsan oyunda da sıkamıyor olman baya doğal.
Denediniz herhalde, eliniz gitmedi mi? İsteyen sıkar hocam, hangi evrene göre konuşuyorsunuz anlamıyorum ben. Polis de canınıza okur, yatacağınız hapisle kalırsınız.
Ondan sonra her eline bıçak geçen tüm illegaller saçmalamaya başlar. Yatılan hapis sizce caydırıcı mı? Illegal 300 dakika yatiyorum çıkıyorum gözüyle bakıyor. Dengelenme olmasi gayet iyi.
O zaman OOC hapisi IC ile aynı düzeye getireceksiniz, yapacak ama sonucunu bilerek yapacak.

Oyuncu
Alıntı yapılan: KS41 - 24 Mart 2026, 19:22:16
O zaman OOC hapisi IC ile aynı düzeye getireceksiniz, yapacak ama sonucunu bilerek yapacak.
kurallarin daha caydirici olmasi sart eger boyle yenilikler getirilecekse.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Alıntı yapılan: unknownbard - 25 Mart 2026, 00:26:53
Alıntı yapılan: KS41 - 24 Mart 2026, 19:22:16
kurallarin daha caydirici olmasi sart eger boyle yenilikler getirilecekse.
Kesinlikle.

Muştanın düşmanlık kanıtı olmaması ne kadar da saçma, sunucuda çok eski biri değilim ama gördüğüm kadarıyla herkes düşmanlık vermemek için muşta kullanıyor.

OOC hayatta muşta ile biri ağzıma ağzıma vursa ve benimde silahım olsa, hayatta kalmak için çıkarıp ona sıkabilirim. Bence nefsi müdafa olarak değerlendirilmeli bu durum. Muştalar düşmanlık kanıtı sayılırsa hem sunucuda sadece brawl atan insanlar azalır, hemde saçma şekilde ortaya çıkacak olan "zaten kasım var döveyim bunu, bana karşılık veremez." rollerinin de önünde geçmiş olunabilir.

Ek olarak "bana sık ya da beni ez" kelimeleri zaten yerine oturmuş durumda, birbirine sıkmak isteyen gidip eziyor zaten bence.

Oyuncu
Bana sık demesi başlı başına fear RP ve retarded RP ihlali zaten

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Alıntı yapılan: Efrasiyab - 27 Mart 2026, 14:14:09Bana sık demesi başlı başına fear RP ve retarded RP ihlali zaten
İhlal değil arabada zaten aralarında bir gerginlik varsa yada küçük bir brawl döndüyse ama 2 tarafta silah sıkmak istiyorsa bana sık demesi anlık olarak düşmanlığa girebilir demiştim bu bir ihlal veya değil demedim dm kapsamında değerlendirimesin demek istemiştim

Oyuncu
Alıntı yapılan: Arbnomis - 27 Mart 2026, 18:55:11
Alıntı yapılan: Efrasiyab - 27 Mart 2026, 14:14:09Bana sık demesi başlı başına fear RP ve retarded RP ihlali zaten
İhlal değil arabada zaten aralarında bir gerginlik varsa yada küçük bir brawl döndüyse ama 2 tarafta silah sıkmak istiyorsa bana sık demesi anlık olarak düşmanlığa girebilir demiştim bu bir ihlal veya değil demedim dm kapsamında değerlendirimesin demek istemiştim

Yok, desteklemedim mantıklı gelmedim. Bir insan neden hayatı ile kumar oynasın ki?

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat

Görüşüm bu yanıt ile aynı.
Eğer kişinin saçma rol yaptığını düşünüyorsanız Fear-RP, Retarted-RP, Non-RP gibi ihlallerden şikayet oluşturunuz. Birliklerin bu konuda istisnası var zaten.