LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Düşmanlık verme hakkında

Başlatan Arbnomis, 23 Mart 2026, 00:43:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
İnsanlar sürekli birbirine "bana sık" yada "o silahı bana doğrult" tarzı cümleler kuruyorlar ama herkes birinin bıçaklamasını ve düşmanlık vermesini bekliyor buda çok saçma bir bekleyiş oluyor karşıdaki kişi "bana sık" demesine rağmen sıkarsak bu konu dm kapsamına giriyor önerim olarak "bana sık" tarzı cümlelerde anlık olarak düşmanlık verilmeli bıçakla veya silahla verilen tarzdan değil de sadece o anda sıkmak için düşmanlık verilmeli

VIP+
Destek, katılıyorum buna bir çok olayın hepsi böyle

VIP+

Lv.32

Kadın

Son Giriş: 21 Mayıs 2026, 18:04
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
Bu sayede dm atılmayacağına güvenip retarted rp yapanlarında önüne geçilir. Destekliyorum

Partner
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 14:15
Toplam Oynama: 0 gün, 6 saat

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 20:12
Toplam Oynama: 35 gün, 4 saat
Birlik: ********* ********* ***** Org
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 23:11
Toplam Oynama: 0 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 10 Şubat 2026, 18:29
Toplam Oynama: 2 gün, 11 saat

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 08 Şubat 2026, 16:31
Arkandayız kardeşim :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:  :policesiren:

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 17:18
Toplam Oynama: 196 gün, 12 saat
Birlik: Rhein Syndikat
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 8 gün, 7 saat
Birlik: ULSA
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 22:23
Toplam Oynama: 56 gün, 23 saat
Birlik: ULSA
Alıntı yapılan: ThePerfection - 23 Mart 2026, 00:43:36İnsanlar sürekli birbirine "bana sık" yada "o silahı bana doğrult" tarzı cümleler kuruyorlar ama herkes birinin bıçaklamasını ve düşmanlık vermesini bekliyor buda çok saçma bir bekleyiş oluyor karşıdaki kişi "bana sık" demesine rağmen sıkarsak bu konu dm kapsamına giriyor önerim olarak "bana sık" tarzı cümlelerde anlık olarak düşmanlık verilmeli bıçakla veya silahla verilen tarzdan değil de sadece o anda sıkmak için düşmanlık verilmeli

bana sık/beni ez mantıklı bir cümle/rol değil, retardedrp şikayeti oluşturmak en iyi seçenek

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
DM kurallarının çoğu saçma zaten, Hera çatışmaları ve silah kullanımını OOC dengelemek istiyor. Güzel bir düşünce fakat fazla sıkı, polisin yapması gerekenleri yönetim yapıyor. İllegal öleli uzun zaman oldu, insanlar artık birbirleriyle çatışmak için politikanın izin vermesini sağlamaya çalışıyor. Bırakın geçerli bir sebebi olanlar çatışsın, yok senin canına kast edecek falan. Gerçek hayatta böyle mi? Bu dediklerime yapacağı yorum bırakalım herkes çatışsın olacaktır eminim, insanların birbirine beni ez, yiyorsa bıçak çek demesi daha mı iyi?

Çatışmaları dünyanın en kötü şeyi gibi, deli gibi sıkı kurallara tabi tutmak çok saçma, insanların birbirine zarar vermesi de kötü bir şey onu da kısıtlayın onu da yapmayalım. Etik kurallara göre oynayalım, güllük gülistanlık olsun.