LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

AR-GE Polislerin radar noktaları

Başlatan Mrs.Black, 19 Mart 2026, 22:24:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Merhabalar,

Polislerin radar noktalarında uzun süre boyunca sabit kalarak yalnızca ceza yazmaya odaklanması, sahadaki aktif görev anlayışıyla çelişen bir durum olarak görülüyor. Bu şekilde görev yapılması, dinamik ve müdahale gerektiren polislik anlayışını geri planda bırakırken, emeğe dayalı kazanç dengesi konusunda da soru işaretleri oluşturuyor.

Sahada aktif devriye gezen, olaylara müdahale eden ve farklı görevlerde bulunan personel ile kıyaslandığında, uzun süre tek bir noktada kalıp benzer kazanç elde edilmesi adil bir dağılım olmadığı izlenimini yaratabiliyor. Bu durum, görev çeşitliliğini azaltırken aynı zamanda sistemin işleyişine de olumsuz etki edebiliyor.

Buna ek olarak, bu tür uygulamalar diğer sivil bireyler açısından da kazanç dengesini olumsuz etkileyebilir; genel ekonomik dengede orantısızlık oluşmasına neden olabilir.

Bu nedenle radar uygulamalarına belirli bir süre sınırı getirilmesi ve kazanç sisteminin buna göre düzenlenmesi daha dengeli bir yapı sağlayabilir. Radar başında geçirilecek sürenin sınırlandırılması, personelin farklı görev alanlarına yönelmesini teşvik ederken; kazanç sisteminin yalnızca ceza yazmaya değil, genel performansa göre belirlenmesi daha adil bir değerlendirme sunacaktır.

Bu tür bir düzenleme, hem görev dağılımını daha dengeli hale getirecek hem de sistemin daha hakkaniyetli ve sürdürülebilir işlemesine katkı sağlayacaktır.

Partner
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 18:38
Toplam Oynama: 184 gün, 22 saat
Birlik: CARRERA
Erkek

Son Giriş: 29 Nisan 2026, 23:35
Toplam Oynama: 3 gün, 20 saat
Birlik: ******* ******* ***nts
Kadın

Son Giriş: 02 Ocak 2026, 19:12
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

Lv.40

Erkek

Son Giriş: 02 Ocak 2026, 19:11
Toplam Oynama: 2 gün, 3 saat

Mapper
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:17
Toplam Oynama: 154 gün, 8 saat
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 16:37
Toplam Oynama: 28 gün, 10 saat
sigortanız var ise zaten ceza yemezsiniz, zaten şehir içinde hızlı kullanıyorsanız pek de rol kurallarına  uygun sürüş yapmıyorsunuzdur zaten.
destekelemedim. Rina SAMP sunucusunda radarlar direkt dinamik sistem olarak vardı, buna göre kıyaslayın derim.

Oyuncu
Bu rolü başta hep destekledim ama bir süre sonra bana saçma gelmeye başladı. Neden sadece Vespucci? PDlerin farm yapma yeri haline gelmiş durumda

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 03:16
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: benzo - 19 Mart 2026, 23:11:30sigortanız var ise zaten ceza yemezsiniz, zaten şehir içinde hızlı kullanıyorsanız pek de rol kurallarına  uygun sürüş yapmıyorsunuzdur zaten.
destekelemedim. Rina SAMP sunucusunda radarlar direkt dinamik sistem olarak vardı, buna göre kıyaslayın derim.

Oyuncu
Bazı şeyler aslında çok basit arkadaşlar. Ceza yemek istemiyorsanız kurallara uyacaksınız, bu kadar net. Muayene ve sigortadan ceza yeseniz zaten toplamda 30.000 doları buluyor. Bu yüzden gidin muayenenizi ve sigortanızı yaptırın. Ayrıca insanların yoğun olduğu yerlerde 90 km/s hızını geçmeyin. Bunlara dikkat ederseniz arkanızdan herhangi bir ceza gelmez.

Oyuncu
Alıntı yapılan: benzo - 19 Mart 2026, 23:11:30sigortanız var ise zaten ceza yemezsiniz, zaten şehir içinde hızlı kullanıyorsanız pek de rol kurallarına  uygun sürüş yapmıyorsunuzdur zaten.
Gerçek anlamda soruyorum. zevk alıyor musunuz? Ar-ge için sonuna kadar destek. :like:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
30k ceza ödeyince polis 30k kazanmıyor, radar noktaları da yönetim tarafından belirleniyor. Radar üzerinden (sadece trafik birimleri kurabiliyor) sigorta ve hız ihlali için ceza kesilebiliyor. İkisi de basit şeyler, "aracına sigorta yaptır ve radar bölgesinden 90'ın altında bir hızla geç". Desteklemedim, saçma bir ar-ge olmuş. Sunulan ar-ge'nin gelmesi için mantıklı bir sebep yok, her oyuncu sizin istediğiniz tarzda oynamak zorunda mı?

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
Alıntı yapılan: SPEX - 21 Mart 2026, 01:27:3230k ceza ödeyince polis 30k kazanmıyor, radar noktaları da yönetim tarafından belirleniyor. Radar üzerinden sadece sigorta ve hız ihlali için ceza kesilebiliyor. İkisi de basit şeyler, "aracına sigorta yaptır ve radar bölgesinden 90'ın altında bir hızla geç". Desteklemedim, saçma bir ar-ge olmuş. Sunulan ar-ge'nin gelmesi için mantıklı bir sebep yok, her oyuncu sizin istediğiniz tarzda oynamak zorunda mı?