LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Kapalı ikinci el galerisi

Başlatan Poinaa, 12 Eylül 2023, 15:25:20

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 24 Mart 2026, 16:58
Toplam Oynama: 0 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 17 Şubat 2026, 17:22
Toplam Oynama: 0 gün, 4 saat
Destekliyorum, geleceksede kapalı otoparkın mapini yapmayı teklif ediyorum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Wicenta - 13 Eylül 2023, 03:20:50Gereksiz, aracınıza sahip çıkın.
Nasıl gereksiz? Her dakika ikinci elde rol mü yapacağım, her dakika ikinci elden çıkartılan araç için oraya mı gideceğim rol ortasında?

Oyuncu
Alıntı yapılan: shaqy - 13 Eylül 2023, 04:05:19Destekliyorum, geleceksede kapalı otoparkın mapini yapmayı teklif ediyorum.
Shaq abim yapar

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Son Giriş: 11 Nisan 2026, 17:35
Toplam Oynama: 36 gün, 4 saat
Desteklemiyorum ayni şeyi kapali garajda yapabilirler yani gereksiz olur.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 13 Eylül 2023, 10:31:00Desteklemiyorum ayni şeyi kapali garajda yapabilirler yani gereksiz olur.
Yapılacak güzel bir interiorda sorun olacağını sanmıyorum, gta5 oynuyoruz

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Alıntı yapılan: Poinaa - 13 Eylül 2023, 10:42:08
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 13 Eylül 2023, 10:31:00Desteklemiyorum ayni şeyi kapali garajda yapabilirler yani gereksiz olur.
abi sen interoirda yine kapiyi kitlemiyicen adam vura vura cikisa suruklicek arabayi binicek Y tusuna basip yne garajdan cikip mekanikliyicek bunu önleyemezsin yani interiorla.

Sunucuda 100e yakin pd 30a yakin sd var mesai saatleri veya aktiflik için bir arge dusunebilirsin mesela. Ancak onlar birsey yapabilir.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2025, 15:02
Toplam Oynama: 257 gün, 12 saat
Birlik: ******gan
Kadın

Son Giriş: 18 Nisan 2025, 18:10
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Araçlarınızın kapısını açık bırakırsanız içine binip el frenini indirirler, bu kadar basit.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 13 Eylül 2023, 10:46:14
abi sen interoirda yine kapiyi kitlemiyicen adam vura vura cikisa suruklicek arabayi binicek Y tusuna basip yne garajdan cikip mekanikliyicek bunu önleyemezsin yani interiorla.

Sunucuda 100e yakin pd 30a yakin sd var mesai saatleri veya aktiflik için bir arge dusunebilirsin mesela. Ancak onlar birsey yapabilir.
Aktiflik için nasıl bir arge sunayım sunucuya? İllegal olarak zaten bu durumdan şikayetçiyim. LSFMD de olduğunu görüyorum, ne kadar aktif rol var? Bu insanların kendi kararı, biz sadece bu duruma çözüm bulmaya çalışıyoruz, konuyu farklı yerlere çekip bulandırmanın manası yok. Eldeki imkanlarla güzel şeyler yapılabilir, herkes fikrini sunar hera uygun gördüğünü yapar yapmaz ona kalmış bir şey

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 28 Mart 2024, 22:52
Toplam Oynama: 6 gün, 21 saat
Desteklemiyorum çünkü; pahalı araçlarınızı zaten öyle bir durumda 2. ele bırakmanızı tavsiye etmiyorum. Ek olarak; aktif olduğunuz saatler de sunucunun yoğunluğuna bağlı olarak reklam verebilirsiniz, ekstra olarak forum üzerinden araç satış ilanı oluşturabilirsiniz. Diğer türlü mekanik mesleğinin epey bir önüne geçilmiş olur.

Oyuncu

Lv.18

Erkek

Alıntı yapılan: Poinaa - 13 Eylül 2023, 10:55:14
Alıntı yapılan: Ecelimbe - 13 Eylül 2023, 10:46:14

Aktiflik için nasıl bir arge sunayım sunucuya? İllegal olarak zaten bu durumdan şikayetçiyim. LSFMD de olduğunu görüyorum, ne kadar aktif rol var? Bu insanların kendi kararı, biz sadece bu duruma çözüm bulmaya çalışıyoruz, konuyu farklı yerlere çekip bulandırmanın manası yok. Eldeki imkanlarla güzel şeyler yapılabilir, herkes fikrini sunar hera uygun gördüğünü yapar yapmaz ona kalmış bir şey
yanlış anlama saygı duyuyorum argene sadece desteklemek istemedim.