LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

hasar dengesizliği / kas puanı

Başlatan victor, 15 Mart 2026, 12:00:47

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
destekliyorum, sosyalrp artması için gym salonları kapatılsın kas puanı ortadan kalksın herkes sosyalci olsun

Lv.17

Erkek

Son Giriş: 24 Nisan 2026, 17:01
Toplam Oynama: 8 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)

Video kayıtları var, bugün bu sokağa yarın sizin sokağınıza... Kitle brawl üzerine kuruldu bu cok yazık. Eskiden DMcilerden şikayetçi olurduk. Dm atıyorlar, trol yapıyorlar diye yine engel olurduk fakat IC anlamda ben üstünlük sağlayamıyorum bir çete olarak 4 kişiysem 1 kişiye bile üstünlük sağlayamıyorsam burda bir anlımı karıştırırım. Silah çekmeye, silah ile role girmeyen biri var karşımda ve mecbur benimle brawl rolüne giriyor, ben ise brawl rolüne girmeye çekiniyorum çünkü bu sistemi adamlar 40tl ile gym yenileme atıp partner alıp ve ekstazi içip gym yapan arkadaşlar yönetiyor gibi birini dövsen bile ardı kesilmeyen troller sokak bir anda böyle karışıyor. Bu sistemin ya ctsi olmalı yada yadası yok onlarda haklı para ve emek verdiler.

Oyuncu
Alıntı yapılan: für die gang - 16 Mart 2026, 15:54:46Böyle bir sistemin en başta gelmemesi gerekiyordu. Oyunu tamamen P2W mantığına çeviriyor. İnsanların yatırdığı paralara ve verdikleri emeklere saygım var; fakat bunun karşılığının başka bir şekilde alınması taraftarıyım. Sistemler, durumu olmayan veya oyuna binlerce lira yatırmak istemeyen kesime hitap etmeli ve sadece OOC parayla başkasına üstünlük kurabileceğiniz bir düzen olmamalıdır.

Konuyla bağlantılı bir örnek vereceğim: Diyelim ki sunucuda Piru, Crips ya da herhangi bir setin rolünü yapıyorsunuz. Bu adamların sokağına kurye bile destursuz giremezken, sokağın ortasında onlara agresif bir yaklaşım sergilerseniz karşılığını mutlaka alırsınız. Bu setin üyeleri kavgaya tutuştuğunda kişilerin kas puanı yeterli değilse, rollerinin hakkını veremiyorlar ve bu durum rol zevkini baltalıyor.

Genelleme yapmak istemiyorum fakat azımsanmayacak bir kesim; karakter geliştirmeye veya rol yelpazesini genişletecek işlere girişmek yerine, sadece arkadaşlarıyla toplanıp birliklere troll misillemeler yapıyor. Bu durum insanları oyundan soğutabiliyor. Eğer bu bir rol sunucusuysa; kazanılan paranın ve gücün rolle beraber gelmesi gerekir. Aksi takdirde sunucunun freeroam bir platformdan farkı kalmaz.

ağzına sağlık

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 16:27
Toplam Oynama: 97 gün, 20 saat
Birlik: ******* ******** *********ion
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 2 gün, 6 saat
Destekliyorum, madem'ki RP oynuyoruz, mantıksal  olarak bana muşta çeken birisine bıçağı soktuğum gibi zaten adam bir duraksar yaralandığı için, ama oyuncular hiçbir şey yokmuş gibi sopayla vurmaya devam ediyor, üstüne silahlardan bile yüksek hasar vurmaları zaten başlı başına bir saçmalık. Bıçak hasarı ve brawl rolleri için olan şu hasarlar gözden geçirilmeli cidden. Çünkü oyun iyice P2W olmaya başladı bu saçmalıklar yüzünden.

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Brawllarda sabit hasar sistemi yok, ilk atışa, yorgunluğa çevikliğe göre hasar değişir. O yüzden baz alınması gereken yardım sayfasındaki hasarlardır /hasarlar yazıp 7'yi görünce gaza gelip kendinizi komik duruma düşürmeyin. Şu anda baktığımda bıçak / kesici aletler beyzbol sopası ile aynı base hasarı alır ve bu aşırı mantıksızda değil ancak dezavantajları düşününce beyzbol sopası ile aynı olmaması doğrudur. Kesici alet kullanmanın dezavantajları diğerlerine göre mevcut.

- CK için karşı tarafa geçerli bir sebep yaratır ve silah ile misilleme hakkı verir.
- Suçüstü durumunda sivilin canına kast ile yargılanır ve gözaltına alınır.

Bu kullanım dezavantajlarına göre kesici aletlerin diğer yakın dövüş silahlarına göre hasarı biraz daha fazla olmalı veya kanama gibi farklı bir mekanikle karşı tarafı caydırmalıdır. Bu konuda haklısınız.

AR&GE'de yanıtlara cevap olarak, sunucuda emek vermiyorsanız /do kaslıdır emotesiyle veya karakter görünüşüne kaslı olduğu görünmektedir gibi saçma şeylerle insanları yakın dövüşte yenemeyeceksiniz. Evet bıçağın veya silahın biraz etkisi olacak ama $10,000'a da sunucuda hulk olmayacaksınız. Bunu unutun.