LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Brawl politika ve sistemi HK.

Başlatan PRINCIPLES, 12 Mart 2026, 00:17:26

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 21:48
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)

:onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:  :onay:

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 27 Aralık 2025, 12:49
Toplam Oynama: 1 gün, 16 saat
vitus tayfa kankalar riot patlamasaydınız bu argeyi görmeyecektim. ma dan gelip sıfırdan kasmak can sıkıcı evet ama argeyle çözülmez bu, doğukan bunu bir kere değiştirdi daha bakmaz ya.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 16:40
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Nisan 2026, 16:38
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

3D Designer
Alıntı yapılan: 13chavis - 12 Mart 2026, 14:24:00vitus tayfa kankalar riot patlamasaydınız bu argeyi görmeyecektim. ma dan gelip sıfırdan kasmak can sıkıcı evet ama argeyle çözülmez bu, doğukan bunu bir kere değiştirdi daha bakmaz ya.

7 level birine göre çok ağır laflar, anlamadım yani. Ayrıca vitus değil, Suplex.

RP Quality Moderator
Bu konu hakkında arge açtığımız zaman belirli kesimden "maymun" ithamı alıyoruz ve direkt üzerimize oynanıcak tahrik edicek laflar söylenip duruluyor argenin tamamını okumadım ancak hak veriyorum evet muşta bazı durumlarda silahtan daha fazla vuruyor muşta hasarı yada kas hasarı düşürebilir çünkü bir durumda 26 28 vuran birisi bir tane tabanca mermisinden daha fazla vuruyor muşta düşmanlık işine girmez ancak hasarı düşürülür

Ayrıyetten bıçaklı ve kas puanı yüksek birisinin aynı hasarı vurması gerekiyor bence çünkü bir aletle vuruyor kasıyla değil

Genel olarak desteklenmeli bir arge ama kas kasan arkadaşların yararına gelmiyor

Oyuncu
Alıntı yapılan: 13chavis - 12 Mart 2026, 14:24:00vitus tayfa kankalar riot patlamasaydınız bu argeyi görmeyecektim. ma dan gelip sıfırdan kasmak can sıkıcı evet ama argeyle çözülmez bu, doğukan bunu bir kere değiştirdi daha bakmaz ya.

ortada vitusluk bir durum yok, yıllardan beri tek bir hesap kullanmaya devam ediyorum ve vitusun her döneminde de kurucu üyesi olarak bulundum. birliğin son halinde ki üst oyuncuların hepsi de hesaplarında oynamaya devam ediyor. bu tarz ithamlar yerine argenin kendisine odaklanalım  :laugh2: Sıfırdan hesap kasma gibi bir derdi yok yani kimsenin, argenin tamamını okumamış olacaksın ki sadece sistem konusunda fikrimizin olduğunu varsaymışsın. Biz politikayı da etkileyecek bir durumdan bahsettik burada. Diğer fikrini belirtip gerçekten çözüm arayan oyuncular gibi yorumlar atarsanız herkesin işine gelecektir