LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

BMW M5 2021 Araç çok yavaş gidiyor

Başlatan untory, 03 Mart 2026, 19:30:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: kovaski - 03 Mart 2026, 19:43:36desteklemiyorum, bu mantıkla bakacak olursak tüm fiyatı yüksek olan araçlar hızlı gitsin?

Oyuncu
Alıntı yapılan: untory - 03 Mart 2026, 19:30:398240 ₺ ooc fiyatı olan bir aracın , 5000 ₺ olan araçlardan yavaş olması çok saçma , handling bakımından diğer arabalardan hızlı olmasını talep ediyorum , elinde bu araçtan olan arkadaşlarda mutlaka aynı fikirdedir diye düşünüyorum , gereğinin yapılmasını arz ederim yönetim tarafına. İyi forumlar

Sunucu iyice saçmalık yuvasına döndü. Eleman arabaya üç beş kuruş fazla bayıldı diye gaza basınca ışınlanmak falan istiyor herhalde, kafayı yersin. Gerçeklikten o kadar kopmuşsunuz ki, bu rezilliği IC olarak nasıl kılıfına uydurup role döküyorsunuz cidden aklım almıyor. Arkadaşlar uyanın sırf kaputunda BMW amblemi var diye bir araba en pahalı veya en hızlı olmak zorunda değil. OOC olarak bakınca bu işin safkanları, sırf yarış ve özel pistler için üretilmiş McLaren, Ferrari, Lamborghini gibi makineler var. Sizin bu sığ mantığınıza göre o zaman bu araçların asfaltta değil, havada uçması lazım! İlla bir şeyin fiyatını ve hızını arşa çıkaracaksanız gidin bu özel araçların hızları artırsın diye uğraşın ki, en azından savunduğunuz o sözde 'gerçekçilik' bir işe yarasın.

DİREK OLARAK OOC ARABALARI DESTEKLEMİYORUM MANTIKLI BİR HALE GETİRİLMELİ BAZI ARAÇLARIN HİÇ DEĞERİ YOK SAÇMA DURUYOR

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 145 gün, 9 saat

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
İnsan para verdiği aracın gitmesini ister elbette ama paraya göre hız ayarlaması oluyor mu pek emin değilim. Hızı bi kontrol edilebilir.