LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yeni brawl mekaniği ve işleyişi

Başlatan RASHARDCLOUGH, 03 Mart 2026, 11:29:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Partner
Merhaba Hera bey. Yeni değişiklik yaptığınız gym sistemi hakkında biraz konuşmak istiyorum. Şu anki sistem ile brawllar bitmiyor, hali ile toplu bir brawla girip hemen olay yerinden uzaklaşman gerekir LSPD'ye yakalanmamak için.
Şimdi ise kalabalık brawllarda brawl yaklaşık 10 dakika sürüyor ve o zamana kadar PD gelmiş oluyor, kazanan ve kaybeden olmuyor. Yaralıya düşürmek neredeyse imkansız. Polis kavgayı ve maskesiz şahısları görüyor, yakalıyor ve 40 dakika İC hapis üstüne üstlük 30 bin dolar muştadan ceza yazıyor. İllegal sistem bu kadar öldürülmemeli.
Hasarlar kesinlikle ve kesinlikle güçlü statsa sahip arkadaşlar için biraz artmalı ama sabit olmalıdır.

VIP+
kesinlikle el atılması ve gerekenin yapılması lazım çok kötü oldu düzeltilmesi lazım.

VIP+
Hasar dengelerinin sabit ve makul bir seviyeye çekilmesi gerektiğini ben de düşünüyorum. Sistem dengeyi korumalı ama rolü kilitlememeli.

Destekliyorum.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
kası olanların minimum damage'si arttırılması lazım brawllar bitmiyor

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 381 gün, 17 saat

Oyuncu
Bence ideal, ama toplam hasarların biraz artırılması lazım brawl rolüne gireninde 10 dakika kavga etmesi lazım birisi pes edip gidedebilir illa yaralıya düşüceksin diye bir kural yok. Kaçıp gidedebilirsiniz. Bence şuan böyle çok ideal 30k kas kasıp 1v5 atan adamları görmektense 10 dakika kavga edip kimsenin kazanmamasını görmek çok daha iyi.

Bağışçı
Brawllar cok uzun süriyo gercekten acilen düzeltilmesi gerek. Hic realistik degil, adami bicaklasam bile 38 kere bicaklamam gerekki yaraliya düssün. Gercek hayatta 1-2 tane yeterli oluyo yaraliya düsmesi icin.Brawl sistemi kesinlikle güncellenmesi gerek. DESTEK DESTEK DESTEK!

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat