LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Parayı verene kadar her şey güzel, peki ya sonrası? @Hera

Başlatan rindlish, 01 Mart 2026, 17:49:11

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 01:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
gym konusu ile alakalı eskiden zaten 5-6 kişiye tek dalmak ihlaldi gerçek hayatta mike tyson gelse bile 6 kişiyi 7 kişiyi tek alamaz zaten hala 3-4 kişiyi tek alabiliyorsun yeteri kadar kasın varsa aşırı bir değişme olmadı sadece daha uzun sürüyor bende mantıklı bir güncelleme

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
1. Sivil hayatta kimse zırhlı bir araçla gezmez, IC olarak çok üst düzey bir görevin varsa zaten devlet bunu sana sağlar.
2. GYM sisteminde sayısız AR&GE açıldı, discorddan acık-beta-bildirimleri üzerinden bu sorun dile getirildi. Tek tabanca takılma olayı bana göre saçma geliyor 1 vs 5'de herkesi yenmeniz bana rol dışı geliyor. Gerçek hayatta yapılamayacak şeyleri burada yapmayalım değil mi? Burası ne sunucusu? Roleplay sunucusu. Arkadaşlar biz burada çukur rp yapmıyoruz veya 01 dizisi çekmiyoruz. Sistemin düzeltilmesi gerekiyordu @Hera düzeltti.

En önemlisi, "Bir sistemi en başta düzgün kurun" diyorsun. Tamam sistem en başta düzgün hesaplanabilirdi ama şunu unutmayalım, roleplay sunucularında sistemler hadi kurdum bu sistem böyle işleyecek diye bir kural yok. O sistem üzerinde sunucu Developerı @Hera bazen günlerce bazen haftalarca bazen de aylarca uğraşıyor. Sunucuya sistem hokus pokus ile gelmiyor. Arka planda çalışan bir insan var. Açtığın AR&GE konusu değil, hesap sormak.

Dip not: OOC market ürünü alırken zaten bir bilgilendirme mesajı bulunuyor! Bunu da kabul ederek alıyorsunuz, bu yüzden yönetimi bunun için sorumlu tutmak oldukça saçma. Yönetim sana uyarısını yapıyor.

VIP+
Para verdiniz diye sunucu gelişimi sizin istediğinize göre olamaz. Kas puanımda var, 21m5'imde fakat NONRP durumda olan şeyler çözüldü. Gidip ezdiğiniz insanları ezemeyeceksiniz diye bu kadar sinirlenmeyin. Maksimum belki o da yapılması gereken 21m5'e değişim hakkı verilmesiydi.

Youtuber & Streamer
Erkek

Son Giriş: 19 Nisan 2026, 13:06
Toplam Oynama: 114 gün, 17 saat
Birlik: *** ****** ******** ********ion
Erkek

Son Giriş: 03 Mart 2026, 16:11
Toplam Oynama: 42 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Mart 2026, 15:58
Toplam Oynama: 0 gün, 5 saat
Donate araçları alırken görünüşüne göre alacaksınız. GYM sistemi zaten başından beri hiç olmaması gereken bir durum.

Oyuncu
Alıntı yapılan: rindlish - 01 Mart 2026, 18:40:42
Alıntı yapılan: Lexter - 01 Mart 2026, 18:39:06"'P2W yapamıyoruz, yapabilelim!' mantığıyla açılan geliştirme taleplerini görmek gerçekten komik.

Araçlar konusundaki değişim hakkının her zaman saklı tutulduğu zaten belirtilmişti. Burası bir Roleplay sunucusu; hiç kimse parayı basıp diğer oyunculara karşı (hasar almamak gibi) haksız bir üstünlük kurmamalı.

DM atanlardan korunmanın yolu 'kurşun geçirmiyor' diye araç satın almak değil, kanıtlarla şikayet oluşturmaktır. Kuralları ihlal etmek isteyen kişi bunu her şekilde yapacaktır; ancak bu ihlallerin cezası artık yeterince ağır.

Ayrıca GYM sistemine vakit harcayan karakterler hala çok güçlü. Bunu bizzat test ettik; kas, dayanıklılık ve çevikliği yüksek birini düşürmek, sayıca üstün olsanız bile oldukça zor. Üstelik anlık gelişen kavgalarda, oyun mekanikleri ve oyunun dövüş sistemi nedeniyle kendi arkadaşlarınıza hasar verme riskiniz var ki veriyorsunuz.

Olayı hala araç özelliklerine veya uyarı metinlerine çekmeye çalışıyorsunuz ama benim asıl dikkat çektiğim noktayı kaçırıyorsunuz.

Benim asıl problemim aracın hızının düşmesi veya GYM sisteminin zorlaşması değil; benim problemim, madem böyle radikal bir değişiklik yapılacaktı, bunun neden en başında, sistemler ilk geldiğinde yapılmadığıdır. İnsanlar 3 yıl boyunca bu sistemlerin mevcut haline göre plan yapıyor, emek veriyor ve bütçe ayırıyor. Siz 3 yıl boyunca bu sistemlerin 'yanlış' işlemesine göz yumup, tam herkes o düzene alışmışken 'aslında böyle olmalıydı' derseniz, bu iyi niyetli bir yönetim anlayışı olmaz. Asıl mesele araç ya da kas puanı değil; asıl mesele oyuncunun zamanına, emeğine ve kararlarına duyulması gereken saygıdır.
Demek ki o araç modundan önce ilgilenilmesi gereken daha önemli sistemler, açıklar vardı ki onu sona sakladılar.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
destekledim  gym yenilemeye sadece son 6 ayda  6-7K para bıraktım... Son güncelleme baya yardı ya. Yeni yetme 2-3 günlük 1 hafta sonra oyunu bırakacak lavukların yüzü gülsün diye yıllardır emek veren oyuncuları soğutuyorlar...

Rinaya 2 gün önce başlamış adam:  :heart:
Rinaya 5000+ saat harcamış adam:  :pile-of-poo:

Oyuncu
Alıntı yapılan: Security - 02 Mart 2026, 02:16:491. Sivil hayatta kimse zırhlı bir araçla gezmez, IC olarak çok üst düzey bir görevin varsa zaten devlet bunu sana sağlar.
2. GYM sisteminde sayısız AR&GE açıldı, discorddan acık-beta-bildirimleri üzerinden bu sorun dile getirildi. Tek tabanca takılma olayı bana göre saçma geliyor 1 vs 5'de herkesi yenmeniz bana rol dışı geliyor. Gerçek hayatta yapılamayacak şeyleri burada yapmayalım değil mi? Burası ne sunucusu? Roleplay sunucusu. Arkadaşlar biz burada çukur rp yapmıyoruz veya 01 dizisi çekmiyoruz. Sistemin düzeltilmesi gerekiyordu @Hera düzeltti.

En önemlisi, "Bir sistemi en başta düzgün kurun" diyorsun. Tamam sistem en başta düzgün hesaplanabilirdi ama şunu unutmayalım, roleplay sunucularında sistemler hadi kurdum bu sistem böyle işleyecek diye bir kural yok. O sistem üzerinde sunucu Developerı @Hera bazen günlerce bazen haftalarca bazen de aylarca uğraşıyor. Sunucuya sistem hokus pokus ile gelmiyor. Arka planda çalışan bir insan var. Açtığın AR&GE konusu değil, hesap sormak.

Dip not: OOC market ürünü alırken zaten bir bilgilendirme mesajı bulunuyor! Bunu da kabul ederek alıyorsunuz, bu yüzden yönetimi bunun için sorumlu tutmak oldukça saçma. Yönetim sana uyarısını yapıyor.

@Hera sırf yönetimin gözüne girmek için yanıt atan kitle var, tamam Rina Roleplay roleplayde türkiyeye ev sahipliği yapıyor ama bu kadar yaranmanıza gerek yok arkadaşlar :laugh: Kendi paranız veya emeğiniz bu şekilde hiç edilse burada ortalığı yıkarsınız, ama şimdi gelmiş zaten böyleydi, zaten kural vardı diye yönetime yaranmaya çalışıyorsunuz. Bu yancılık kimseye bir şey kazandırmaz, yarın aynı şey sizin başınıza geldiğinde sizi savunacak kimseyi bulamazsınız.

Kimse gelecekte bozulacağını bildiği bir sisteme ne bir kuruş para yatırır ne de bir dakika emek verir. İnsanlar GYM sisteminin o anki işleyişini, aracın o anki zırhını ve performansını görerek cebinden para çıkarıyor veya günlerini harcıyor. Siz 3 yıl boyunca sistemi ballandıra ballandıra bu haliyle kullandırıp, milletin yatırımını ve emeğini topladıktan sonra pardon aslında böyle olmalıydı derseniz, bu oyuncuyu açıkça yanıltmaktır. Bu durumda ooc marketteki şartlar değişebilir ilkesinin arkasına sığınılmamalıdır.

Oyuncu
Alıntı yapılan: masovich - 02 Mart 2026, 02:39:46Para verdiniz diye sunucu gelişimi sizin istediğinize göre olamaz. Kas puanımda var, 21m5'imde fakat NONRP durumda olan şeyler çözüldü. Gidip ezdiğiniz insanları ezemeyeceksiniz diye bu kadar sinirlenmeyin. Maksimum belki o da yapılması gereken 21m5'e değişim hakkı verilmesiydi.

Bu sunucuda tek başına takılan, kimseye eyvallahı olmadan kafa dinlemek isteyen adam, o kadar parayı ve emeği 5 tane çeteciden dayak yemek için mi verdi? Adamın tek güvencesi karakterinin gücüydü. Şimdi bu adam o kadar yatırımına rağmen 5 kişi tarafından ezilecek mi? Parasıyla rezil olmak tam olarak budur. Tek tabanca takılan adamın savunmasını elinden alıp realizm masalı anlatmayın, bu realizme aykırı olabilir ama sunucunun başında sistem böyle işliyordu, millet ona göre yatırımını yaptı. Şu an ne gerek var hayvan gibi kaslı olmaya? Al yanına üç beş tane serseri celallen şehirde.  :laugh2:

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 19 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat