LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık Politikası

Başlatan katemrih, 01 Mart 2026, 15:40:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:35
Toplam Oynama: 12 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: ous - 01 Mart 2026, 21:49:23
Alıntı yapılan: katemrih - 01 Mart 2026, 18:55:01
Alıntı yapılan: ous - 01 Mart 2026, 18:41:19Siz bölgeye geldiğinizde hayvanın yerde ölü bir şekilde olduğunu görüyorsanız bunu almanızda bir problem yok. Kişinin vurduğunu görmediğiniz sürece bir problem yaratmıyor bilginiz olsun. Bu şekilde onu ben vurdum diye ithamda bulunan kişilere birden fazla hayvanı nasıl vurduğunu sorun ve sizin bunu görmediğinizi, ben geldiğimde bu hayvan zaten ölü olmasını belirterek rollerinize devam edebilirsiniz.

O iş öyle olmuyor. Hayvanı yerde yatarken bile görüp almaya kalksan, onu vuran kişi yine "ben vurdum" diyerek sana şikayet açabilir. İlk önce "Warn" alacaksın sonrasında "Cezai" işlem uygulanacak.
Bir kişinin vurduğu hayvan sizin bakış açınızda değilse ve o hayvanın başına geldiğinizde vuran kişi başka hayvan alıyorsa o hayvanı siz alırken problem çıkmıyor.

Yine de "çalmak" niteliğinde yer alıyor. Bu durum fark etmez, isterse adam secdeye yatsın. Eğer o hayvanı o vurduysa o alacakmışmışmış. Sırf bunun yüzünden Warn yedim ben.

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:35
Toplam Oynama: 12 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Efrasiyab - 02 Mart 2026, 19:42:02
Alıntı yapılan: katemrih - 01 Mart 2026, 15:40:36>> https://streamable.com/hn6zrh

Bu videodaki eleman gittiği yerde, 50-100 metre çevresindeki hayvanları vurup da sonraki gelen kişilere "hepsi benim" tarzında celalleniyor. Bu duruma bir el atılması gerek. O kadar uzaktaki hayvanları vurup da "benim" denmemesi gerek. O'na bakılırsa ben gittiğim yerdeki her hayvanı vururum sonrasında parçalayan olursa da açarım şikayet. Böyle bir saçmalık olmamalı, sürdürülmemeli diye düşünüyorum.

burada PG/Non rp avcılık ihlali sezdim. Arka arkaya 3-4 hayvanı vurup sahiplenmesi.

Yaptığı iş baştan aşağı ihlal. SKİ var (Pump Shotgun ile o kadar mesafedeki hayvanlara vurabilmesi), NonRP Avcılık var.
Ama yine de Warn yiyen ben oldum :D

High Senior Admin
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 09:25
Toplam Oynama: 176 gün, 17 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 09:23
Toplam Oynama: 73 gün, 21 saat
Birlik: SanFieVen
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 08:57
Toplam Oynama: 4 gün, 7 saat
Birlik: CNT
Bahsettiğiniz durum gerçeğe aykırı bir durumdur, NonRP olarak zaten politikada şu şekilde listeleniyor:

Gerçekçiliğe aykırı olarak nitelendirilen ve rol düzenine aykırı yazılmış olan politikaların kapsamına alınmayan tüm gerçek dışı roller NonRP kapsamındadır.

Biz neden dolayı jail aldığı anlaşılsın diye NonRP'nin yanına avcılık da ekleyip NonRP Avcılık şeklinde cezalandırıyoruz.