LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Avcılık Politikası

Başlatan katemrih, 01 Mart 2026, 15:40:36

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:35
Toplam Oynama: 12 gün, 3 saat
Birlik: (Yok)
>> https://streamable.com/hn6zrh

Bu videodaki eleman gittiği yerde, 50-100 metre çevresindeki hayvanları vurup da sonraki gelen kişilere "hepsi benim" tarzında celalleniyor. Bu duruma bir el atılması gerek. O kadar uzaktaki hayvanları vurup da "benim" denmemesi gerek. O'na bakılırsa ben gittiğim yerdeki her hayvanı vururum sonrasında parçalayan olursa da açarım şikayet. Böyle bir saçmalık olmamalı, sürdürülmemeli diye düşünüyorum.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Çok basit bir şekilde önlenebilir aslında.

A kişisi bir hayvan vurdu, bu hayvan 60 saniye boyunca kendisine tanımlanır ve bu kişi dışında kimse o hayvanı parçalayamaz. 60 saniye sonrasında bu kalkar ve hayvan herkes tarafından parçalanabilir hale gelir, vaktinde hayvanı parçalamayan kişi vaktinde parçalamadığı için hak talep edemez ve birden fazla hayvanın Non RP şekilde avlanmasına yol açan durum ortadan kalkar.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 01 Mart 2026, 18:02:03Çok basit bir şekilde önlenebilir aslında.

A kişisi bir hayvan vurdu, bu hayvan 60 saniye boyunca kendisine tanımlanır ve bu kişi dışında kimse o hayvanı parçalayamaz. 60 saniye sonrasında bu kalkar ve hayvan herkes tarafından parçalanabilir hale gelir, vaktinde hayvanı parçalamayan kişi vaktinde parçalamadığı için hak talep edemez ve birden fazla hayvanın Non RP şekilde avlanmasına yol açan durum ortadan kalkar.
Bak adam çözümü sunmuş. Gayet basit. Metin2'de ki item düşürme mantığı resmen :D

VIP+
Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2026, 21:48
Toplam Oynama: 4 gün, 14 saat
Siz bölgeye geldiğinizde hayvanın yerde ölü bir şekilde olduğunu görüyorsanız bunu almanızda bir problem yok. Kişinin vurduğunu görmediğiniz sürece bir problem yaratmıyor bilginiz olsun. Bu şekilde onu ben vurdum diye ithamda bulunan kişilere birden fazla hayvanı nasıl vurduğunu sorun ve sizin bunu görmediğinizi, ben geldiğimde bu hayvan zaten ölü olmasını belirterek rollerinize devam edebilirsiniz.

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:35
Toplam Oynama: 12 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: ous - 01 Mart 2026, 18:41:19Siz bölgeye geldiğinizde hayvanın yerde ölü bir şekilde olduğunu görüyorsanız bunu almanızda bir problem yok. Kişinin vurduğunu görmediğiniz sürece bir problem yaratmıyor bilginiz olsun. Bu şekilde onu ben vurdum diye ithamda bulunan kişilere birden fazla hayvanı nasıl vurduğunu sorun ve sizin bunu görmediğinizi, ben geldiğimde bu hayvan zaten ölü olmasını belirterek rollerinize devam edebilirsiniz.

O iş öyle olmuyor. Hayvanı yerde yatarken bile görüp almaya kalksan, onu vuran kişi yine "ben vurdum" diyerek sana şikayet açabilir. İlk önce "Warn" alacaksın sonrasında "Cezai" işlem uygulanacak.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 139 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 01 Mart 2026, 18:02:03Çok basit bir şekilde önlenebilir aslında.

VIP+
Erkek

Son Giriş: 01 Mart 2026, 21:48
Toplam Oynama: 4 gün, 14 saat
Alıntı yapılan: katemrih - 01 Mart 2026, 18:55:01
Alıntı yapılan: ous - 01 Mart 2026, 18:41:19Siz bölgeye geldiğinizde hayvanın yerde ölü bir şekilde olduğunu görüyorsanız bunu almanızda bir problem yok. Kişinin vurduğunu görmediğiniz sürece bir problem yaratmıyor bilginiz olsun. Bu şekilde onu ben vurdum diye ithamda bulunan kişilere birden fazla hayvanı nasıl vurduğunu sorun ve sizin bunu görmediğinizi, ben geldiğimde bu hayvan zaten ölü olmasını belirterek rollerinize devam edebilirsiniz.

O iş öyle olmuyor. Hayvanı yerde yatarken bile görüp almaya kalksan, onu vuran kişi yine "ben vurdum" diyerek sana şikayet açabilir. İlk önce "Warn" alacaksın sonrasında "Cezai" işlem uygulanacak.
Bir kişinin vurduğu hayvan sizin bakış açınızda değilse ve o hayvanın başına geldiğinizde vuran kişi başka hayvan alıyorsa o hayvanı siz alırken problem çıkmıyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 05 Mayıs 2026, 23:55
Toplam Oynama: 88 gün, 23 saat

Fikir gayet mantıklı, non rp avcılık şikayetlerinin çok büyük kısmının önüne geçer.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: katemrih - 01 Mart 2026, 15:40:36>> https://streamable.com/hn6zrh

Bu videodaki eleman gittiği yerde, 50-100 metre çevresindeki hayvanları vurup da sonraki gelen kişilere "hepsi benim" tarzında celalleniyor. Bu duruma bir el atılması gerek. O kadar uzaktaki hayvanları vurup da "benim" denmemesi gerek. O'na bakılırsa ben gittiğim yerdeki her hayvanı vururum sonrasında parçalayan olursa da açarım şikayet. Böyle bir saçmalık olmamalı, sürdürülmemeli diye düşünüyorum.

burada PG/Non rp avcılık ihlali sezdim. Arka arkaya 3-4 hayvanı vurup sahiplenmesi.