LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LSSD ve LSPD ihbar ar-ge

Başlatan deathesp, 28 Şubat 2026, 21:03:34

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Oyuncular genelde LSPD taraflı ihbar gönderiyorlar ancak şuan gördüğüm kadarıyla 4-5 ihbar ortalama  40 dakikadır boşta duruyor. LSSD tarafı olarak bunları cevaplayamıyoruz ve ayrıca UPR alırken oldukça zorlanıyoruz. LSSD - LSPD ihbarları ortak bir kanala çekilebilir.

Forum Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 156 gün, 19 saat
Uygulanabilir, gerektiğini düşünüyorum.

RP Quality Moderator
Evet, insanlar ihbar vermeye yeltendiğinde varsayılan olarak seçilen LSPD seçeneğini çoğunlukla değiştirmiyor. Destekliyorum.

Forum Moderator

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 18:48
Toplam Oynama: 7 gün, 12 saat
Birlik: (Yok)

Lv.23

Erkek

Son Giriş: 22 Mayıs 2026, 23:56
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 12 Mayıs 2026, 18:26
Toplam Oynama: 69 gün, 8 saat

Oyuncu
birleşmeli, destekliyorum

Game Moderator
Ayrım büyük ihtimalle ihbarı gönderen kullanıcıların ihbar türünü departmanların yetki alanlarına göre sınıflandırıp, gönderebilmesine yarıyor.

Doğal olarak departmanlar farklı olduğundan iki departmanın da farklı telsizlere sahip olması aynı ihbara üç beş birimin yönelmesini tetikleyebilir ki bu da rol kalitesini olumsuz etkiler. Bu yüzden desteklemiyorum, ayrı kalması daha iyi. Sonuçta bir düzen oturmuş.

Alıntı yapılan: emcoll - 28 Şubat 2026, 22:17:48Ayrım büyük ihtimalle ihbarı gönderen kullanıcıların ihbar türünü departmanların yetki alanlarına göre sınıflandırıp, gönderebilmesine yarıyor.

Doğal olarak departmanlar farklı olduğundan iki departmanın da farklı telsizlere sahip olması aynı ihbara üç beş birimin yönelmesini tetikleyebilir ki bu da rol kalitesini olumsuz etkiler. Bu yüzden desteklemiyorum, ayrı kalması daha iyi. Sonuçta bir düzen oturmuş.

İhbarlara birim yönelmemesindense üç beş birimin yönelmesi daha iyi, kaldı ki ihbar sisteminde bir ihbarı tek bir birim alabiliyor. İhbarı almayan bir birim destek çağrısı gelmediği sürece ihbara yöneleceğini sanmıyorum. Destekliyorum.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Nisan 2026, 21:25
Toplam Oynama: 80 gün, 17 saat
LSPD'nin ihbarlarıyla ilgilenmek saçma. OOC nedenlerden ötürü böyle bir rol yapmak uygun değil. Bu mantıkta bir sistem olması için ihbarların ortak bir kategoriye düşmesi gerekiyor.

LSPD

Lv.25

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 16:39
Toplam Oynama: 133 gün, 19 saat