LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Savcılık - Gözaltı H.K

Başlatan kerimcinaroz39ރ, 28 Şubat 2026, 17:27:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.11

Erkek

Son Giriş: 17 Nisan 2026, 22:32
Toplam Oynama: 1 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)

Oyuncu

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 05 Aralık 2025, 19:22
Toplam Oynama: 7 gün, 4 saat
Birlik: ******LAR
Kadın

Son Giriş: 05 Aralık 2025, 00:03
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat

Oyuncu

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 05 Aralık 2025, 19:22
Toplam Oynama: 7 gün, 4 saat
Birlik: ******LAR
Kadın

Son Giriş: 05 Aralık 2025, 00:03
Toplam Oynama: 0 gün, 16 saat
Ben bu oyuna rol yapmaya giriyorum evet, zevk aldığım rol biçimi illegal rol biçimi. Ben sırf polis beni kovalıyor durmam için tehditler yağdırıyor diye polise sıktığım için bilgisayarımı niye 10 gün savcının keyfini beklemek için açık tutayım? Bu sistem ya düzeltilsin ya da kaldırılsın aksi takdirde oyunu bırakacağım.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 26 Mayıs 2026, 14:52
Toplam Oynama: 3 gün, 21 saat
Birlik: CNT
Alıntı yapılan: Sıkıntılı bir adam - 01 Mart 2026, 13:58:09Göz altı kaldırılsın. Rolün akışını ve oyundan soğutuyolar 7 gün bekleme nedir?

Aynı zamanda sadece memurun canına kast etmeyenlerde suçsuz yere burda tutuluyor!

7 gün beklemiyorsun, maksimum 7 gün bekletilirsin. Normal şartlarda 12-24 saat arasında hapse gidersin.

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 09 Mart 2026, 03:33
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: bersheys - 01 Mart 2026, 14:31:40
Alıntı yapılan: Sıkıntılı bir adam - 01 Mart 2026, 13:58:09Göz altı kaldırılsın. Rolün akışını ve oyundan soğutuyolar 7 gün bekleme nedir?

Aynı zamanda sadece memurun canına kast etmeyenlerde suçsuz yere burda tutuluyor!

7 gün beklemiyorsun, maksimum 7 gün bekletilirsin. Normal şartlarda 12-24 saat arasında hapse gidersin.
Bedava bedava konuşma 2 gündür oyundayım yanımdakilerde 3 4 gündür oyunda hani daha gözaltındayız

Oyuncu
Kadın

İllegal suçu gizli işlemeli, alacağı cezanın caydırıcılığını bilmeli. İki tarafın da kendince zorluğu var. Gelip mesajımı alıntılayıp yok öyle yok böyle demeye gerek yok. İçten içe biliyorsunuz bunun doğru olduğunu.

Düşmanına sıkacaksan düzgün bir yer seç, rastgele oynayarak yarar elde edebileceğini düşünme. Gözlerden uzak işler yap. İllegal biriysen illegal birinin gerçek hayatta yapacaklarını yapmaya çalış. Sorun şu ki, kitle bunu yıllardır çözemiyor ve bana garip geliyor bu. Gideceğiniz bu seviyede sunucuların neredeyse tamamında gözaltı sistemi var, DoJ da görevini oldukça iyi bir şekilde ilerletiyor.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: kerimcinaroz39ރ - 01 Mart 2026, 14:33:08
Alıntı yapılan: bersheys - 01 Mart 2026, 14:31:40

Bedava bedava konuşma 2 gündür oyundayım yanımdakilerde 3 4 gündür oyunda hani daha gözaltındayız

kralinyo cana kast etmeseydin, biraz düşününce mantıklı geliyor sanki. konuşmak parayla olsun yine konuşurum ben.

bir de çok beklediğini düşünüyorsan ticket acabilirsin

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 09 Mart 2026, 23:52
Toplam Oynama: 7 gün, 6 saat
Alıntı yapılan: Westy - 28 Şubat 2026, 17:49:01Yıllarımı roleplay, rina platformlarına vermiş birisi olarak böyle illegal rol yapan insanları köpek seviyesine düşürecek bir sistem ben daha görmedim. Ya kalkacak ya düzeltilecek başka yolu yok böyle sistem olmaz yani.
katılıyorum dostum

Lv.23

Kadın

Son Giriş: 09 Mart 2026, 03:33
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: bersheys - 01 Mart 2026, 14:36:54İllegal suçu gizli işlemeli, alacağı cezanın caydırıcılığını bilmeli. İki tarafın da kendince zorluğu var. Gelip mesajımı alıntılayıp yok öyle yok böyle demeye gerek yok. İçten içe biliyorsunuz bunun doğru olduğunu.

Düşmanına sıkacaksan düzgün bir yer seç, rastgele oynayarak yarar elde edebileceğini düşünme. Gözlerden uzak işler yap. İllegal biriysen illegal birinin gerçek hayatta yapacaklarını yapmaya çalış. Sorun şu ki, kitle bunu yıllardır çözemiyor ve bana garip geliyor bu. Gideceğiniz bu seviyede sunucuların neredeyse tamamında gözaltı sistemi var, DoJ da görevini oldukça iyi bir şekilde ilerletiyor.
"Düşmana sıkacaksan düzgün bir yer seç" Seçtiğimiz yerde de düşman otomatik spawn oluyor ve işini bitiriyoruz değil mi? Dediğin şeylere cidden hayran kaldım.

Oyuncu
Kadın

Alıntı yapılan: kerimcinaroz39ރ - 01 Mart 2026, 14:42:19
Alıntı yapılan: bersheys - 01 Mart 2026, 14:36:54İllegal suçu gizli işlemeli, alacağı cezanın caydırıcılığını bilmeli. İki tarafın da kendince zorluğu var. Gelip mesajımı alıntılayıp yok öyle yok böyle demeye gerek yok. İçten içe biliyorsunuz bunun doğru olduğunu.

"Düşmana sıkacaksan düzgün bir yer seç" Seçtiğimiz yerde de düşman otomatik spawn oluyor ve işini bitiriyoruz değil mi? Dediğin şeylere cidden hayran kaldım.

Rica ederim öncelikle, düşmanını alt edebileceğin yolu seçmek sana kalıyor. Numarasını bulmaya çalış, çevresiyle uğraş, arabasını takip et, ha bunların hiçbirini yapacak rol bilgin yoksa tak maskeyi, sök plakayı, çek silahı sık. Onu da ben mi öğreteyim? Avcı ne kadar hile bilirse tilki o kadar yol bilir diyebiliriz buna, yakalanmamak için bir zahmet kendi işini kendin yap, adminlerden kurtuluş bekleme. Gelen sistemler belli, polisler seni nasıl yakalayabilir bunu bilmenin yolları da var. Bunları öğrenebilirsin işte.