LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Helperlar ile iletişim hk.

Başlatan Lyryara, 23 Şubat 2026, 12:30:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Sizophrens - 25 Şubat 2026, 09:03:03red ederken neden reddettiklerini söylüyorlar zaten
Neden reddedildiğiin söylemeleri değil olay. Başka bir Helper'ın reddetmeyeceği talebi, başka bir Helper reddedebiliyor.

Alıntı yapılan: Lyryara - 23 Şubat 2026, 12:30:59Dolayısıyla aldığım yardım, karşı tarafın kendince anladığı kadar oluyor.

Alıntı yapılan: EmrSahin - 23 Şubat 2026, 13:10:13Demek istediğim bütün Helperlar sorunu aynı şekilde ele almıyor. Yani A kişisi talebimi olumlu değerlendirirken, B kişisi talebi doğrudan reddedebiliyor ve ben karşı tarafa ulaşamadığım için mağduriyetimi açıklayamıyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Lyryara - 25 Şubat 2026, 10:57:15
Alıntı yapılan: Sizophrens - 25 Şubat 2026, 09:03:03red ederken neden reddettiklerini söylüyorlar zaten
Neden reddedildiğiin söylemeleri değil olay. Başka bir Helper'ın reddetmeyeceği talebi, başka bir Helper reddedebiliyor.

Alıntı yapılan: Lyryara - 23 Şubat 2026, 12:30:59Dolayısıyla aldığım yardım, karşı tarafın kendince anladığı kadar oluyor.

Alıntı yapılan: EmrSahin - 23 Şubat 2026, 13:10:13Demek istediğim bütün Helperlar sorunu aynı şekilde ele almıyor. Yani A kişisi talebimi olumlu değerlendirirken, B kişisi talebi doğrudan reddedebiliyor ve ben karşı tarafa ulaşamadığım için mağduriyetimi açıklayamıyorum.
Yani ben buna çok rastlamadım sadece bir kere başıma geldi sanırım oda aracın suya düşme olayıydı, bir yetkili aracı geri spawn ederken diğeri ic yollarla bulmamı istemişti, ama bana kalırsa ikinci yetkilinin yaptığı ic yollarla ulaşılması daha mantıklı, arac daha duzgun kurallara uygun kullanılmalıydı çünkü. Fakat siz bunu sürekli yasiyorsanız bu yetkililer arası olayı kendilerine göre yorumladıkları anlamına geliyor, kesin bir karar yokmuş gibi, hangi taleplerde nasıl cevaplar alıyorsunuz?

Oyuncu
Spoiler:
Alıntı yapılan: Sizophrens - 25 Şubat 2026, 13:17:20
Alıntı yapılan: Lyryara - 25 Şubat 2026, 10:57:15

Alıntı YapYani ben buna çok rastlamadım sadece bir kere başıma geldi sanırım oda aracın suya düşme olayıydı, bir yetkili aracı geri spawn ederken diğeri ic yollarla bulmamı istemişti, ama bana kalırsa ikinci yetkilinin yaptığı ic yollarla ulaşılması daha mantıklı, arac daha duzgun kurallara uygun kullanılmalıydı çünkü. Fakat siz bunu sürekli yasiyorsanız bu yetkililer arası olayı kendilerine göre yorumladıkları anlamına geliyor, kesin bir karar yokmuş gibi, hangi taleplerde nasıl cevaplar

Benim farkındalığım dışında gelişen durumlar oluyor. Örneğin kombin sihirbazı açıkken chati göremiyorum, hemen yapıp çıkarım düşüncesiyle aracımı /park etmiyorum. Kombin yaparken de arkada başka şeylerle uğraşmam veya bilgisayar başından ayrılmam gerekebiliyor. Ben farkında olmadan araç park noktasına ışınlanıyor. Destek ile yardım istediğimde ise bu sorunun IC olduğu söyleniyor. Aracın kendiliğinden park noktasına ışınlanması IC bir durum değil ki? Hani bunu yapmaya kapasitesi olan bir araç olduğunu varsayalım, yine ben komut vermeden gidip kendi kendini park edemez sonuçta. Tamamen sistemin otomasyonundan kaynaklı bir durum. Benim de bu durumu açıklamam gerekiyor ama karşı tarafa ulaşamadığım için açıklayamıyorum veya aracın kendiliğinden park noktasına gittiğine dair kanıt sunamıyorum. Aracın park noktası, benim olduğum konumdan bir hayli uzakta olduğu için mecburen taksi çağırmak veya oraya koşmak zorunda kalıyorum. Örnek verebileceğim başıma son gelen olay buydu.

Helperlar'a doğrudan PM atılabilmesini ben de sağlıklı bulmuyorum, /destek komutu kullanıldıktan sonra karşılıklı iletişim kurabileceğimiz kadar bir 10 dakikalık süre tanınabilseydi güzel olurdu. O süreçte muhtemelen sorunu çözerdik.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 17:57
Toplam Oynama: 12 gün, 0 saat
Birlik: Southside 28
Erkek

Son Giriş: 30 Mayıs 2026, 12:50
İDlerini görebiliriz helperların olur

Helper
Kadın

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 18:27
Toplam Oynama: 6 gün, 20 saat
Discord üzerinde bulunan soru-cevap kanalı uzun sorunlarınız için var fakat /helpers yazınca İD görülmesinin ne kadar tutalacağını bilmiyorum. Sonuçta Helper kadrosunda görevli olan kişiler talep üzerine soruları cevaplandırır aynı zaman da discord üzerinde bulunan soru-cevap kısmını cevaplamak ile sorumludur. Merak ettiğiniz soruları discord kanalı üzerinden sorabilirsiniz ama destekliyorum  :like:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 01:55
Toplam Oynama: 131 gün, 4 saat

Lv.28

Erkek

Son Giriş: 25 Mayıs 2026, 14:33
Toplam Oynama: 34 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 24 Mayıs 2026, 22:06
Toplam Oynama: 0 gün, 17 saat

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 23 Mayıs 2026, 17:36
Toplam Oynama: 5 gün, 5 saat
Birlik: *ime
Alıntı yapılan: Lyryara - 23 Şubat 2026, 12:30:59Selam, sunucuya başladığım günden beri, çoğu zaman olmasa da sıklıkla karşılaştığım bir problemi dile getireceğim. Bazı durumlarda /destek ile derdimi yeterince iyi anlatamıyorum çünkü belirlenmiş bir karakter sınırı var, mecburen özetlemem gerekiyor ve bu da zaman zaman talebim ile ilgilenecek yetkilinin kafasında soru işaretleri bırakabiliyor. Dolayısıyla aldığım yardım, karşı tarafın kendince anladığı kadar oluyor. Kişiye ulaşmam gerekebiliyor ve tek bir sorunu çözmek için arka arkaya /destek atmanın yetkililer açısından rahatsız edici olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta ekrana düşen devamlı bir bildirim oluyordur mutlaka.

/helpers yazdığımda karakter ID'lerini göremediğim için karşı tarafa ulaşamıyorum, Discord üzerinden yazdığımda ise cevap alamıyorum. Buna bir çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum. Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır mutlaka.

Sunucuda uzun süre Helperlık yapmış biri olarak bu durumu şöyle açıklayabilirim: Helperlar ile doğrudan iletişime geçmek, onları ciddi anlamda rahatsız edebiliyor. Bunun temel sebebi, sürecin bir sonunun gelmemesidir. Kullanıcı, açtığı talebin cevabını PM üzerinden alsa bile, beş dakika sonra farklı bir konu için tekrar yazmaya başlıyor. Bir süre sonra durum destek almaktan çıkıp, Helper'ın özel alanının işgal edilmesine dönüşüyor. Belirtildiği gibi; soruların kişisel mesajlar yerine, Discord'daki ilgili kanallar üzerinden sorulması en doğrusudur.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Talep kısmının karakter sayısının arttırılması mantıklı olur, durumu iyice açıklamak gerekirse karakter sayısı yetmiyor.

Oyuncu
Alıntı yapılan: MiniTonyy - 26 Şubat 2026, 02:11:59
Alıntı yapılan: Lyryara - 23 Şubat 2026, 12:30:59Selam, sunucuya başladığım günden beri, çoğu zaman olmasa da sıklıkla karşılaştığım bir problemi dile getireceğim. Bazı durumlarda /destek ile derdimi yeterince iyi anlatamıyorum çünkü belirlenmiş bir karakter sınırı var, mecburen özetlemem gerekiyor ve bu da zaman zaman talebim ile ilgilenecek yetkilinin kafasında soru işaretleri bırakabiliyor. Dolayısıyla aldığım yardım, karşı tarafın kendince anladığı kadar oluyor. Kişiye ulaşmam gerekebiliyor ve tek bir sorunu çözmek için arka arkaya /destek atmanın yetkililer açısından rahatsız edici olabileceğini düşünüyorum. Sonuçta ekrana düşen devamlı bir bildirim oluyordur mutlaka.

/helpers yazdığımda karakter ID'lerini göremediğim için karşı tarafa ulaşamıyorum, Discord üzerinden yazdığımda ise cevap alamıyorum. Buna bir çözüm bulunması gerektiğine inanıyorum. Benimle aynı fikirde olan arkadaşlar vardır mutlaka.

Sunucuda uzun süre Helperlık yapmış biri olarak bu durumu şöyle açıklayabilirim: Helperlar ile doğrudan iletişime geçmek, onları ciddi anlamda rahatsız edebiliyor. Bunun temel sebebi, sürecin bir sonunun gelmemesidir. Kullanıcı, açtığı talebin cevabını PM üzerinden alsa bile, beş dakika sonra farklı bir konu için tekrar yazmaya başlıyor. Bir süre sonra durum destek almaktan çıkıp, Helper'ın özel alanının işgal edilmesine dönüşüyor. Belirtildiği gibi; soruların kişisel mesajlar yerine, Discord'daki ilgili kanallar üzerinden sorulması en doğrusudur.

Alıntı YapHelperlar'a doğrudan PM atılabilmesini ben de sağlıklı bulmuyorum, /destek komutu kullanıldıktan sonra karşılıklı iletişim kurabileceğimiz kadar bir 10 dakikalık süre tanınabilseydi güzel olurdu. O süreçte muhtemelen sorunu çözerdik.

Evet, bu durumun suiistimal edilmesi Helperlar'ı rahatsız edebilir ancak /destek, /sorusor ve /rapor komutları sanırım aynı amaca hizmet ediyor. Net bilgim yok, her komutu kullandıktan sonra bir destek talebi oluşturuldu bildirisi aldığım için söylüyorum. Yani bir Helper, yalnızca soru cevaplamak ile yükümlü değildir diye düşünüyorum, aynı zamanda basit sorunlara yardımcı olmak için varlar. Bunu tek bir dayanağa bağlamıyorum elbette. Araç çekme, despawn etme, belki de bilmediğim daha fazlası gibi basit yetkileri de var. Zaten çözülmesi uzun sorunlar ile daha üst yetkililer ilgileniyordur diye düşünüyorum.

Uzun lafın kısası...

Alıntı yapılan: bersheys - 23 Şubat 2026, 14:36:32karakter sınırı 512 olsa hepimizin sorunu cozulur
Alıntı yapılan: Elisa Loren - 24 Şubat 2026, 02:36:24Sorunuzun bir kısmını yazın ardına sorum biraz uzun pm den ulaşabilir mi helper dersen muhtemelen dm üzerinden iletişime geçicektir + karakter arttırılabilir  dediğiniz gibi.Red konusuna gelirsek helperlar red verdikleri zaman açıklama girmeleri eklenebilir şu sebepten talebiniz red yemiştir diye
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 26 Şubat 2026, 09:14:59Talep kısmının karakter sayısının arttırılması mantıklı olur, durumu iyice açıklamak gerekirse karakter sayısı yetmiyor.

Orta yolu bulduk gibi. Karakter sınırının yükseltilmesiyle birlikte, en azından /destek isterken karşı tarafın aklında oluşacak tüm soruları baştan cevaplamış oluruz. 🙏

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
Karakter sınırını yükseltmek demek chatte yapılacak karakter sınırını yükseltmek demek, bu şu an için düşünülmüyor ancak olmayacak diyemeyiz. Şu an için bunun yetersiz geldiğini düşündüğünüz durumlarda discord soru cevap kanalını kullanmaktan çekinmeyiniz.