LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Meslekler için seviye gereksinimlerinin kaldırılması

Başlatan Evaa, 23 Şubat 2026, 02:00:09

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Mapper
Meslek yapabilmek için seviye sınırı bulunması kısıtlayıcı oldukça mantıksız bir sistem çünkü primesi olmayan bir oyuncunun sadece 7-10. seviyeye ulaşması yani çöpçülük veya tır mesleği yapabilmesi için sunucuda ortalama 200 saat harcaması gerekiyor ve bu uzunnnn süreçte oyalayacak yeterli etkinlik bulunmadığından dolayı fazlasıyla can sıkıcı bir hal alıyor kısacası öesleklerdeki seviye gereksinimlerinin kaldırılması, oyunculara sunucuya girdikleri andan itibaren daha fazla aktivite ve çeşitlilik olanakları sunacak ve o yorucu ve sıkıcı bekleyişi ortadan kaldırarak ve çok daha eğlenceli ve keyifli hale getirecektir.

Oyuncu
tam mesleklerin neden seviye gereksinimine sahip olduğunu ve aralarındaki farkları söyleyecektim ki, tekrar okudum ve dürüst olmak gerekirse kulağa mantıklı geldi. meslekler arasındaki gelir farkları dengelenip, herkese açık hale getirilebilir aslında. neden mi? çünkü ooc olarak seviyesi düşük diye, bir karakterin diğerlerinden daha az kazanmasına gerek yok sanırım. ben destekliyorum  :like:

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Yeni başlayan oyuncular için 72 saat sonucunda 200 bin dolara yakın payday verilmiş oluyor. Bu birikim sayesinde gerekli ihtiyaçlarını (ev/araba) alabilirsin. İhtiyaçlarını karşıladıktan sonra da rollere girmen için bir engel kalmıyor.

Mapper
Alıntı yapılan: MacbetH - 23 Şubat 2026, 02:46:11Yeni başlayan oyuncular için 72 saat sonucunda 200 bin dolara yakın payday verilmiş oluyor. Bu birikim sayesinde gerekli ihtiyaçlarını (ev/araba) alabilirsin. İhtiyaçlarını karşıladıktan sonra da rollere girmen için bir engel kalmıyor.

Lütfen konuya cevap yazmak için cevap yazmayın. Öncelikle yazdığım yazıyı dikkatlice okuyun ve katıldığınızı veya katılmadığınızı mantıklı sebeplerle söyleyin. Ben parayla veya ev/arabayla alakalı bir yazı yazmadım bu sunucuda paraya ihtiyaç duyulmadığını benim kadar iyi biliyorsunuz asıl mesele yeni gelecek oyuncuların zamanını boşa harcatmamak ve oyun içerisinde daha fazla şeyi deneyimleyebilmelerini sağlamak.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: Evaa - 23 Şubat 2026, 03:16:50
Alıntı yapılan: MacbetH - 23 Şubat 2026, 02:46:11Yeni başlayan oyuncular için 72 saat sonucunda 200 bin dolara yakın payday verilmiş oluyor. Bu birikim sayesinde gerekli ihtiyaçlarını (ev/araba) alabilirsin. İhtiyaçlarını karşıladıktan sonra da rollere girmen için bir engel kalmıyor.

Lütfen konuya cevap yazmak için cevap yazmayın. Öncelikle yazdığım yazıyı dikkatlice okuyun ve katıldığınızı veya katılmadığınızı mantıklı sebeplerle söyleyin. Ben parayla veya ev/arabayla alakalı bir yazı yazmadım bu sunucuda paraya ihtiyaç duyulmadığını benim kadar iyi biliyorsunuz asıl mesele yeni gelecek oyuncuların zamanını boşa harcatmamak ve oyun içerisinde daha fazla şeyi deneyimleyebilmelerini sağlamak.
Yeni gelen güncellemelerle bir çok oyundur vsdir şey eklendi. Her gün onlarca mekan açılıyor. Neredeyse her gün farklı farklı etkinlikler yapılıyor. Bazı şeylere de erişmek için bir emek harcamalısınız. Meslek sizin için para kazanma yöntemi değilse nedir? O zaman meslekten bahsetmeyip "Sunucuda vakit geçirecek şeyler yok" diyerek arge açın. Vakit geçirmek isteyen herkes bir yolunu buluyor. Burası meslek sunucusu değil Role Play sunucusu. Gidin Vespucci'ye veya herhangi bir mekana kendi arkadaş çevrenizi kurup rolünüzü yapın. Kimseye de "Bu konuya şöyle yorum yapmayın" diye emir vermeyin.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Otobüs ve balık dışında öyle getirisi olan pek de bir meslek yok zaten, otobüs seviyesine gelene kadar VIP+ ile balık tutarsanız zaten VIP+ ile otobüs yapmış kadar bir kazanç yine elde edilebiliyor. Sunucunun kendi balık şansı o gün yüksekse daha bile kazançlı oluyor otobüse göre.

Getirilen seviye sınırlarının en büyük sebebi de OOC Ticaret'i önlemek. Sunucu ekonomisi şu an balık botlarıyla ve teleportla kasılan otobüslerin sunucuya soktuğu orantısız paranın ceremesini çekiyor. Meslekler için seviye gereksinimini kaldırmak OOC Ticaret yapanların diledikçe para kasıp satması için zemin oluşturacağından bu AR&GE büyük ihtimalle reddedilir.

Mapper
Alıntı yapılan: MacbetH - 23 Şubat 2026, 03:35:10
Alıntı yapılan: Evaa - 23 Şubat 2026, 03:16:50

Yeni gelen güncellemelerle bir çok oyundur vsdir şey eklendi. Her gün onlarca mekan açılıyor. Neredeyse her gün farklı farklı etkinlikler yapılıyor. Bazı şeylere de erişmek için bir emek harcamalısınız. Meslek sizin için para kazanma yöntemi değilse nedir? O zaman meslekten bahsetmeyip "Sunucuda vakit geçirecek şeyler yok" diyerek arge açın. Vakit geçirmek isteyen herkes bir yolunu buluyor. Burası meslek sunucusu değil Role Play sunucusu. Gidin Vespucci'ye veya herhangi bir mekana kendi arkadaş çevrenizi kurup rolünüzü yapın. Kimseye de "Bu konuya şöyle yorum yapmayın" diye emir vermeyin.
Emir vermiyorum, sadece senin gibi konuyu anlamadan yorum yapanlara nasıl yorum yapılması gerektiğini açıklıyorum. ancak konuyu yanlış anladığın gibi bunu da yanlış anlamışsın, bu da hiç şaşırtmadı. 😂😂 sen hangi roleplay sunucusunda mesleklerin seviyeli olduğunu gördün? Sadece contenti sınırlıyor. meslek yapan kişiler roleplay yapamaz mı? Hâlâ saçma sapan argümanlar üretiyorsun neyse sana verdiğim son cevap bu. çünkü anlamıyorsun ve kendi bildiğini mutlak doğru sanıyorsun umarım hayatında başarılı olursun 😂😂

Mapper
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 23 Şubat 2026, 05:26:26Otobüs ve balık dışında öyle getirisi olan pek de bir meslek yok zaten, otobüs seviyesine gelene kadar VIP+ ile balık tutarsanız zaten VIP+ ile otobüs yapmış kadar bir kazanç yine elde edilebiliyor. Sunucunun kendi balık şansı o gün yüksekse daha bile kazançlı oluyor otobüse göre.

Getirilen seviye sınırlarının en büyük sebebi de OOC Ticaret'i önlemek. Sunucu ekonomisi şu an balık botlarıyla ve teleportla kasılan otobüslerin sunucuya soktuğu orantısız paranın ceremesini çekiyor. Meslekler için seviye gereksinimini kaldırmak OOC Ticaret yapanların diledikçe para kasıp satması için zemin oluşturacağından bu AR&GE büyük ihtimalle reddedilir.
Dedikleriniz mantıklı ancak mesleklerin verdiği parayı düzenlerlerse ve herkes diğer mesleklerde başlangıç meslekleriyle aynı parayı kazanırsa sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.

Oyuncu
Mesleklerdeki seviye gereksinimi kaldırılıp mesleklerin kendi içinde tecrübe mantığında daha detaylı bir seviye sistemi olursa bahsettiğin şey mümkün.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: Evaa - 23 Şubat 2026, 10:37:13
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 23 Şubat 2026, 05:26:26Otobüs ve balık dışında öyle getirisi olan pek de bir meslek yok zaten, otobüs seviyesine gelene kadar VIP+ ile balık tutarsanız zaten VIP+ ile otobüs yapmış kadar bir kazanç yine elde edilebiliyor. Sunucunun kendi balık şansı o gün yüksekse daha bile kazançlı oluyor otobüse göre.

Dedikleriniz mantıklı ancak mesleklerin verdiği parayı düzenlerlerse ve herkes diğer mesleklerde başlangıç meslekleriyle aynı parayı kazanırsa sorun ortadan kalkacaktır diye düşünüyorum.
Hepsi aynı kazancı verecekse neden 1 saat otobüs sürsün ki insanlar? Mantığı yok dostum.