LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

[22.DÖNEM] LSFMA BAŞVURUSU - Lieselotte Reichenbach

Başlatan Rus, 22 Şubat 2026, 13:46:44

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.21

Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:20
Toplam Oynama: 0 gün, 2 saat
Birlik: (Yok)

LOS SANTOS FIRE AND MEDICAL DEPARTMENT
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

1.1 — KİŞİSEL VE İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

• Ad: Lieselotte
  • Soyad: Reichenbach
  • Doğum Günü (GG/AA/YYYY): 12.05.2001
  • Cinsiyetiniz nedir?: [—] Erkek  [X] Kadın

— 1.2 EĞİTİM DÜZEYİ

• [—]  Lise
  • [—]  G.E.D Lisansı
  • [—]  Kolej
  • [X]  Üniversite
  • [—]  Yüksek Lisans

— 1.3 GENEL YETERLİLİK VE TAMAMLAYICI SORULAR

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin.

• [X]  Beyaz
  • [—]  Siyahi veya Afro-Amerikan
  • [—]  Hispanik veya Latin
  • [—]  Asyalı

• San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?: Evet, San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansım bulunuyor.
  • Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?: Evet, ABD içerisinde çalışma hakkımın yasal kanıtı bulunuyor.
  • Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?: İnternet üzerinden öğrendim.
  • Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?: Hayır. Daha öncesinde çalıştığım yerden kovulmadım.
  • Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın: İngilizce dışında Almanca dilini çok iyi biliyorum.
  • Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?: Hayır. Herhangi bir engelim bulunmuyor.
  • Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? Cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın: Silahlı kuvvetlerde görev yapmadım.
  • Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?: Hayır, devam eden şartlı tahliyem bulunmuyor.
  • Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? Cevabınız "evet" ise ne zamandı?: Hayır. Daha önce böyle bir şey başıma gelmedi.
  • Son üç (3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? Cevabınız "evet" ise kaç tane?: Hayır verilmedi.
  • LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?: Rütbe bakımından kendime hedef koymuyorum.
  • Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?: İyi veya kötü anlamda tepki vermezdim. Terfisini kutlayıp önüme bakardım.

— 1.4 KURUM İÇİ SEÇİM

Los Santos Fire and Medical Department bünyesinde başvurmak istediğiniz departman birimini işaretleyiniz.

• [—] Los Santos Fire Department
  • [X] Los Santos Medical Department

— OOC BİLGİLER

• Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: Sunucu açıldığından bu yana RN:RP oynuyorum.
  • Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: Evet bunu yapabilirim.
  • Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: Evet kullanabiliyorum.
  • Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? Yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın: Daha önceden LSFMD'de rol yapmadım.

• Canlandırmayı düşündüğünüz LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa özgeçmişini yazın (Min. 100 kelime):
  • Lieselotte Reichenbach Almanya doğumlu, ailesinin işleri nedeniyle küçük yaşta Santos'a taşınmış orta gelirli bir ailenin ikinci kızıdır. Babası Vinewood Hills taraflarında bir et lokantasında aşçı, annesi şehir merkezinde bir lisede öğretim görevlisidir. Disiplinli aile yapısı içinde büyüyen Lieselotte derslerinde her zaman başarılı olmuş, sosyal ilişkileri güçlü bir profil çizmiştir. İki kültür arasında yetişmesi ona uyum yeteneği ve özgüven kazandırmıştır. Lisans eğitimini başarıyla tamamladıktan sonra kariyerine adım atmaya hazır, sorumluluk almaktan çekinmeyen ve bulunduğu yapıya katkı sunmayı hedefleyen bir karakterdir.

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLARI

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

• [X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
  • [X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
  • [X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
  • [X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
  • [X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
  • [X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
  • [X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 67 gün, 20 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 15 saat

ADIM 2 – UYGUNLUK/SİCİL KONTROLÜ
Durum: Kabul Edildi

Sayın LSFMA Adayı, @Rus 
İkinci aşama değerlendirmesi sonucunda başvurunuz uygun bulunmuştur.
Mesai saatleri içerisinde (17.00 - 21.00) belirtilen TeamSpeak3 adresinde, "KARAKTER ADI – LSFMA" şeklinde beklemeniz gerekmektedir:
(("Hiçbir personeli, birim üyesini başvuru/mülakat/akademi için zorlamayın/pm atmayın."))
TS3: 77.83.200.42:5913

"Birliğe giden yol, sicilden geçer."

Forum Moderator
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:37
Toplam Oynama: 80 gün, 9 saat

ADIM 3 – DEPARTMAN MÜLAKATI
Sonuç: Başarılı

Sayın LSFMA Adayı,
LSFMD mülakat süreciniz başarıyla tamamlanmıştır. Akademi programına bir adım daha yaklaştınız.

"Yangına değil, cesarete yürüyorsunuz."

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 67 gün, 20 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 15 saat

ADIM 4 – AKADEMİ ONAYI
Akademi katılımınız onaylandı.

Sayın LSFMA Adayı,
Başvurunuz olumlu sonuçlanmış olup akademi programına resmi olarak dahil oldunuz.
Lütfen eğitim takvimini takip edin ve katılım sağlayın. Aksi  halde akademiye katılmadığınız da başvurunuz direkt reddedilecektir ve tekrar katılmaya çalıştığınızda yeni başvuru atmanız gerekecektir.

• Akademi Günü: [ Cuma 20:00 ][!]Akademi günü ya da saati değişiklik gösterebilir.
  • Birliğe Alım: [ Cuma 20:00 ][!]Akademi'de eğitim verildiğinde birliğe giriş yapıyorsunuz.
  • Tüm adaylar akademideki fiziksel faaliyetlerde kendilerine engel olmayacak sportif giyim tercih etmelidir.

OOC Bilgilendirme
  • Akademi dersi IC olarak gerçekleşecektir. Belirtilen saatte, belirtilen noktada bulunmanız gerekmektedir.
  • Az kişinin olması ve benzeri durumlarda OOC akademi anlatılabilir.
  • Akademi dersine katılım zorunludur.
  • Mülakat sırasında giriş yaptığınız TS adresine giriş yapmalısınız.

"Küllerden değil, kararlılıktan doğanlar başlar."