LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Yapay zeka çöplüğü Lifeinvader

Başlatan MacbetH, 15 Şubat 2026, 17:02:05

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Lifeinvader'da yapay zeka kaldırılsın mı?

Kesinlikle tamamen yasaklanmalı.
12 (38.7%)
Sadece ortam aydınlatması vs değiştirilebilmeli. Oyundan alınan görüntü şart.
8 (25.8%)
Şu an olduğu gibi kalmalı.
11 (35.5%)

Toplam Oy Verenler: 30

Oyuncu
Son zamanlarda yapay zekâ ile fotoğraf üretme ortaya çıkmadan önce oyun içi fotoğraf çekimleri hem çok zaman alan hem de oldukça uğraştıran bir süreçti. Ayrıca kullanılabilecek animasyonlar da oldukça kısıtlıydı. Poz sayısı fazla gibi görünse de gerçekten iyi ve doğal duran pozların sayısı çok azdı. Bu yüzden yapay zekâyı tamamen yasaklamak yerine, daha ciddi kurallar ve düzenli denetimler ile kullanılmasına izin verilmesinin daha mantıklı olduğunu düşünüyorum.

Kesinlikle olması gerektiğini düşündüm bir kural ise GTA5 evreninden çıkılmaması. Fotoğrafta bulunan tüm objelerin ve arka planlardaki NPC'ler kesinlikle GTA5 evreninden olmalıdır.

Örneğin, aşağıdaki tarzda bulunan fotoğrafların ise kaldırılması gerektiği kanaatindeyim.

Bir kaç gün önce zaten yapay zeka ile fotoğraf yapmanın yöntemi promptlarıyla paylaşıldı, bilmeyen varsa discorddan yazsında söyleyelim yeterki tamamen gerçek fotoğraflar paylaşmayı bırakın. Bilmeyenler bile oyun içi 20k parayla fotoğraf yaptırabilir, yaptıracak yer bilmiyorlarsa onuda atarız discorddan ulaşın.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Tam olarak üstteki yorumdan bahsediyoruz. Karakterler ve sahneler oyundan çıkıp adeta başka bir evrenmiş gibi göründüğü için Lifeinvader'ın ne yazık ki bir IC bağlayıcılığı kalmıyor.

ULSA
"Artık oyun içinde verilen emeğin değil yapay zekası iyi olanın paylaşım yaptığı bir platform haline geldi."

Senin bu bahsettiğin emek oyuna kurduğun enb ve grafik paketlerimiydi, ben ona takıldım şu an.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Alıntı yapılan: lwkey - 14 Mart 2026, 11:06:26"Artık oyun içinde verilen emeğin değil yapay zekası iyi olanın paylaşım yaptığı bir platform haline geldi."

Senin bu bahsettiğin emek oyuna kurduğun enb ve grafik paketlerimiydi, ben ona takıldım şu an.
Sunucuda uğraşılıp verilen pozlar, senin de dediğin gibi araştırılıp kurulan modlar, çevrenin ayarlanması, görüntü alındıktan sonra yapılan geliştirmeler, editler vs vs.

Oyuncu
Alıntı yapılan: lwkey - 14 Mart 2026, 11:06:26"Artık oyun içinde verilen emeğin değil yapay zekası iyi olanın paylaşım yaptığı bir platform haline geldi."

Lead Admin
Erkek

Son Giriş: 28 Mayıs 2026, 09:39
Toplam Oynama: 45 gün, 13 saat
Birlik: **ent
Yapay zeka artık hayatımızın her yerinde var, yapay zeka kullanımını engellemeyi düşünmüyoruz zaten abartı yapay zeka kullanımı(oyun içinde olamayacak yüz) durumlarında gönderi siliniyor.