LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

(21. DÖNEM) LSFMA Başvurusu - Alexandr Yuosa

Başlatan kralbaba, 05 Şubat 2026, 23:53:12

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP
Kadın

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 06:43
Toplam Oynama: 9 gün, 21 saat
Birlik: (Yok)

Lv.20

Erkek

Son Giriş: 12 Nisan 2026, 06:43
Toplam Oynama: 26 gün, 10 saat
Erkek

Son Giriş: 20 Şubat 2026, 22:55
Toplam Oynama: 2 gün, 4 saat

Lv.20

Kadın

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 14:11
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Kadın

Son Giriş: 03 Şubat 2026, 14:11
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat

Los Santos Fire and Medical Department
ADIM 1 / AKADEMİ BAŞVURU FORMU

KİŞİSEL BİLGİLER [IC]

• Ad: [Alexandr]
  • Soyad: [Yuosa]
  • Doğum Günü(02/10/2002): [-]
  • Erkek:
  • Kadın: [-]

İLETİŞİM BİLGİLERİ [IC]

• Adres: [N/A]
  • Telefon Numarası:[1063566]
  • E-Mail:[N/A]

EĞİTİM
EĞİTİM DÜZEYİ

• Lise:
  • G.E.D Lisansı:[-]
  • Üniversite:[-]
  • Kolej:[-]
  • Yüksek Lisans:[-]

SORULAR

San Andreas Eyaleti içerisinde geçerli bir sürücü lisansınız bulunuyor mu?
Amerika Birleşik Devletleri'nde çalışma hakkınızın yasal kanıtı bulunuyor mu?

Lütfen ırkınızı / etnik kökeninizi en iyi tanımlayan grubu işaretleyin:

Beyaz: [-]
Siyahi yada Afro American:
Hispanik yada Latin: [-]
Asyalı: [-]

TAMAMLAYICI SORULAR

Pozisyon açığını nasıl öğrendiniz?
[Otobüs yaparken resmi pankartta gördüm]

Çalıştığınız yerlerden daha önce hiç kovuldunuz mu, neden?
[Hayır kovulmadım.]

Lütfen İngilizce dışında bildiğiniz dilleri sıralayın:
[N/A]

Herhangi bir engeliniz bulunuyor mu?
[-]

Silahlı kuvvetlerde görev yaptınız mı? eğer cevabınız "evet" ise hangi dalda olduğunu açıklayın:
[Yapmadım]

Şu anda devam eden bir şartlı tahliyeniz bulunuyor mu?

Hiç alkol, uyuşturucu veya DUI ile ilgili suçların etkisi altında araba kullanmaktan mahkum oldunuz mu? cevabınız "evet" ise ne zamandı?
[-]

Son üç(3) yıl içerisinde herhangi bir hareketli ihlal (yani hız cezası, kırmızı ışık vb.) verildi mi? cevabınız "evet" ise kaç tane?
[-]

LSFMD'de terfi alabileceğiniz en üst rütbeyi ne olarak görüyorsunuz?
[Sergeant]

Terfiyi hak etmediğini düşündüğünüz kişiler terfi alır ve siz terfi alamazsanız buna karşı tepkiniz ne olurdu?
[Açıkcası, üzülürüm ama kendim işimi doğru yapıyorsam bir gün benimde görüleceğimi bilirim]

OYUN DIŞI BİLGİLER

Ne kadar süredir RN:RP oynuyorsunuz?: [CEVAP]
Akıcı bir şekilde Türkçe konuşup yazabilir misiniz?: [CEVAP]
Yeterli düzeyde Teamspeak3 kullanabiliyor musunuz?: [CEVAP]

Daha önceden LSFMD'de rol yaptınız mı? yaptıysanız karakter adınızı ve rütbenizi yazın:
[CEVAP]

Canlandırmayı düşündüğünüz, LSFMD karakterinin 1 paragraflık kısa öz geçmişini yazın(Minimum 100 kelime olmalı, mantıklı bir özgeçmiş olmalıdır.):
[CEVAP]

ADAY SORUMLULUKLARI / İTİRAZ HAKLAR

* Aşağıdakilere 'X' koyan aday okuyup, anlayıp kabul etmiş sayılır. Aşağıda onayladığı davranışların aksini gösterdiği takdirde bu resmi kanıt olarak sunulacak ve yaptığı her başvuru reddedilecek; ısrarcı tutumu halinde YASAKLANACAKTIR.
* Aşağıdakilerin bir tanesini bile kabul etmeyen Medical & Fire Academy adayının başvurusu kabul edilmeyecektir.

Aşağıdaki kutucukları onaylıyorsanız işaretleyin:

[X] Bu hesabım dışında hesabım yok.  MA kurallarını biliyorum. LSFMA Multiaccount Politikası adlı konuyu okudum, anladım ve kabul ediyorum. Bu konu ile alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Akademi takvimini inceledim ve hangi gün derse, hangi gün mülakata ve hangi gün sınava gireceğimin bilincindeyim.
[X] Akademi esnasında Medical & Fire Department imajına uymayan bir harekette bulunduğum takdirde gerekçe belirtilmeden akademiden uzaklaştırılabilirim. Bunun farkındayım ve bununla alakalı hiç bir itiraz hakkım bulunmuyor. Ticket açarsam veya şikayetçi olursam reddedilecektir.
[X] Derslere katılamazsam sınav puanımın etkilenebileceğinin bilincindeyim. Bunun ile alakalı hiç bir itiraz hakkımın olmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen mülakat tarihleri arasında mülakata katılamazsam hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Bana ek bir mülakat yapılmayacağının farkındayım.
[X] Belirlenen sınav tarihinde sınava katılamazsam NE OLURSA OLSUN bana ek bir sınav yapılmayacağının farkındayım ve asla istemeyeceğim. Böyle bir hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam işe alım gereksinimlerini karşılamadığım takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır.
[X] Sınava katılırsam herhangi bir kaynaktan kopya çektiğim takdirde sınavımın iptal edilebileceğini biliyorum ve onaylıyorum. Tespit edildiği takdirde asla itiraz edemem.
[X] Sınavım değerlendirildiğinde sınav puanıma hiç bir şekilde itiraz etmeyeceğim. Asla itiraz hakkım bulunmamaktadır, ticket açmayacağım ve teamspeak3 üzerinden kimseyi beklemeyeceğim.
[X] Sınav puanıma hiç bir itiraz hakkım bulunmamaktadır. 1 puanla bile kalsam ticket oluşturmayacağım/şikayet açmayacağım. Bunu anlıyorum, onaylıyorum  ve kabul ediyorum.

LSFMD

Lv.19

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:46
Toplam Oynama: 67 gün, 21 saat

Lv.19

Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 15 saat

ADIM 2 – RED
Başvuru sonucu olumsuz.

Sayın LSFMA Adayı, @kralbaba
Yapılan sicil ve uygunluk kontrolleri sonucunda başvurunuz reddedilmiştir.
Nedeni: Siciliniz bulunuyor.

"Her ret, bir yeniden doğuş fırsatıdır."