LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Andre Van Cole - Memur Şikayeti

Başlatan #McAllen, 25 Ocak 2026, 19:51:10

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Bağışçı
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 10:18
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat

LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
PERSONEL ŞİKAYET FORMU

1. Şikayetçi Bilgileri
Ad Soyad: Luca Winslow 
Telefon: 3992608 
Adres: SA, Los Santos, Richman Motel, 292

2. Şikayet Edilen Personel
Ad Soyad: Andre Van Cole
Rozet No: "Bilinmiyor"

3. Olay Bilgisi
Tarih & Saat: 25/01/2026, 19:03
Detaylar: Vinewood Hills bölgesinde kaldırım üzerinden yaya olarak ilerlediğim sırada olay gerçekleşmiştir. O esnada herhangi bir mülke izinsiz giriş yapmadım, hiçbir konutun bahçesinde bulunmadım, kapı önlerinde oyalanmadım ya da çevreyi gözetler şekilde şüpheli bir davranış sergilemedim. Sadece kaldırım hattını takip ederek aşağı tarafta bulunan bir arkadaşımın evine doğru yürüyordum. Bu sırada görevli Memur Andre Van Cole'un yolun sol tarafında bulunan beyaz bir konuta yöneldiğini, evin çevresini kontrol ettiğini ve bölgede kimseyi bulamayınca bulunduğum istikamete doğru ilerlediğini gördüm. Ardından bir evin önünde durdu. Polis faaliyetini gördüğüm için merak ederek bulunduğu noktaya yaklaştım. Herhangi bir kaçma, saklanma ya da yön değiştirme gibi bir davranışta bulunmadım. Memur bana oldukça mekanik ve sorgulayıcı bir tavırla burada bir evimin olup olmadığını sordu. Ben de açık şekilde, aşağı kısımda bir arkadaşımın evine doğru yürüdüğümü, kaldırım üzerinden ilerlediğimi ve bölgede bulunma amacımın bu olduğunu beyan ettim. Bahsettiğim konut bulunduğumuz noktaya yaklaşık 200 ila 400 metre mesafedeydi ve o an durduğumuz evle doğrudan bir bağlantım yoktu. Buna rağmen memur, ortada tarafımdan kaynaklı somut bir suç unsuru, ihbar, kaçma teşebbüsü ya da şüpheli hareket olmamasına karşın beni makul şüpheli olarak değerlendirdi ve ellerimi kaldırmamı emretti. İlk anda yaşadığım şaşkınlık nedeniyle kısa süreli bir tereddüt yaşamış olsam da duruma itiraz etmeyi bırakıp talimatlara uydum. Polis aracının sağ tarafına geçerek ellerimi kaldırdım ve araca doğru yaslandım. Üst araması sırasında arka cebimde bulunan maymuncuk memurun dikkatini çekti. Kendisine bunun geçmişte satın aldığım bir araçtan kaldığını, uzun süredir pantolonumda unutulmuş şekilde durduğunu ve aktif olarak herhangi bir amaçla taşımadığımı ifade ettim. Ancak memur açıklamamı değerlendirmeden bileklerimi arkamda birleştirerek beni kelepçeledi ve devriye aracına bindirdi. Bu süreç boyunca memura birden fazla kez hangi suç isnadıyla gözaltına alındığımı sormama rağmen tarafıma net bir cevap verilmedi. Daha da önemlisi, departmana götürülene kadar Miranda haklarım tarafıma okunmadı. Departman içerisinde tekrar üstüm arandı, maymuncuğuma ek olarak kimliğim alındı ve başka görevliler çağrılarak işlem süreci başlatıldı. Buna rağmen haklarımın usule uygun şekilde bildirildiğine dair herhangi bir bilgilendirme yapılmadı. Tarafıma uygulanan işlemin, yalnızca bölgede yaya olarak bulunmam gerekçe gösterilerek makul şüphe kapsamına alınmam nedeniyle hukuki dayanağının zayıf olduğunu ve gözaltı sürecinde Miranda haklarımın bildirilmemesi sebebiyle usul yönünden de hatalı olduğunu düşünüyorum. Bu sebeple olayın incelenmesini ve görevli memurun işlem sürecinin departman prosedürleri çerçevesinde değerlendirilmesini talep ediyorum.

5. Bildirim ve Onaylama
Personel şikayetini belirten taraf, bu formu göndererek ve belirtilen yerde kendisine ait imzasını bırakarak Los Santos Police Departmanına personeli hakkında soruşturma ve inceleme hakkı sunar. Los Santos Police Departmanı soruşturma haklarını tamamen gizli tutmaktadır.

Ben Luca Winslow, doldurduğum şikayet formunda hiçbir yalan bilgi ve görüntü vermediğimi onaylıyorum.   

İmza: LucaWNSLW 
Tarih: 25.01.2026

Helper

MISSION ROW HEADQUARTERS — LOS SANTOS POLICE DEPARTMENT
" to protect and to serve "

ONLINE İHBAR SİSTEMİ

Saygıdeğer vatandaşımız. Personelimiz veya kişi hakkındaki şikayetiniz yetkili mecralar tarafından incelendi ve değerlendirilme aşamasına alındı. Sürecin bundan sonraki kısmı, departmanın gizlilik politikaları gereği size herhangi bir geri bildirim sağlanmadan devam edecektir. Lütfen bu konu hakkında yetkili mecraları meşgul etmeyiniz.

Police Sergeant I      Caleb Guinyard

Los Santos Police Department