LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

ULSA ÜNİ DEĞİL PARTİ YERİ!

Başlatan xcl0ver, 25 Ocak 2026, 00:57:58

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Öncelikle merhabalar, bildiğiniz gibi normalde Ulsa dediğimiz okul Üniversite olarak sunucuda mevcut. Ama bu durumda, genel olarak okul üstüne değil de, gece kulüblerinde partilemekle meşgüller. Bu tarz etkinlikler yerine örnek olarak hukuk öğrencilerine avukatlar yanında staj tarzı görevler verilse, mesleki bilgilendirme gibi daha realistik olunsa güzel olur gibi. Bunun yanında, herkesin fark ettiği gibi, bu tarz etkinlikleri yetkili ekibi yaptığı için, bizim gibi normal oyuncuların mekan günleriyle çakışması, o günkü yapılan ayarlanan tüm herşey boşa gidiyor. Gerekli şekilde düşünülüp buna göre hareket edilmesi daha güzel olur. Bunun sebebi ise Ulsa'nın düzenlediği bir etkinlik kafadan 30 40 kişi gelmesi demek ve /aktifisyerleri atıldığında 1. yere gider diğerleride. Bunu bir düşünüp ona göre yorum yaparsanız sevinirim.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 14 Mart 2026, 22:31
Toplam Oynama: 759 gün, 13 saat
Birlik: ****** Inc
Bir üniversitenin halka açık bir parti düzenlemesi. Bilemedim bana saçma geldi. Kendi içlerinde düzenleyebilirler veya işte herkes yanında birilerini getirebilir ama halka açık parti. Saçma bence. Bir eğitim kurumunun bunu düzenlememesi lazım.

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Destek. ULSA'nın eğitim yönünden çok parti/balo cart curt yanı olması tamamen saçmalık. Ders işlemek yerine kafe açma olayı da cabası.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 17 Mayıs 2026, 10:25
Toplam Oynama: 69 gün, 13 saat
Birlik: (Yok)

Management

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:57
Toplam Oynama: 29 gün, 22 saat

Lv.34

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 23:12
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Mayıs 2026, 17:38
Toplam Oynama: 7 gün, 5 saat
ULSA'nın halka açık parti yapması mantıksız, bu konuda şikayetlerinizi ticket yoluyla iletebilirsiniz. Halka açık partiyi fonlaması da anlamsız, ancak kendi aralarında yaptığı parti veya ULSA'nın sembollerinden olan ULSA Cafe'yi aktif etmesinde bir sorun yok. Bu kampüs kafeler sadece kampüs üyelerine açık olmaz. Ancak şunu da söylemek isterim ki bu ULSA Cafe olayının ders olarak aktif edilmesi sadece şu şekilde kabul edilebilir: Haftada 2 kere olabilir veya öğretmen derse gelmez ve gelen öğrencileri rol anlamında mağdur etmemek için zorunlu olarak ders sistemi ULSA Cafe'de aktif edilir ve ders kendini etkinliğe bırakır. Tabi bu haftada aşırı fazla tekrarlıyorsa legal oluşum yönetimi incelemesi gerektirir çünkü o akademisyenin rolü sağlamadığı için yaptırım alması gerekir.