LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Gasp değişikliği

Başlatan 1Romeo, 22 Ocak 2026, 21:59:06

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 08 Eylül 2025, 18:27
Toplam Oynama: 9 gün, 17 saat
Birlik: (Yok)

Lv.10

Erkek

Son Giriş: 06 Eylül 2025, 23:43
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Alıntı yapılan: torbaciefe35 - 24 Ocak 2026, 01:12:16Desteklemiyorum, gasp rolleri çok mantıksız. Ben bu oyunu rol yapmak için oynuyorum. Çete,gasp,çatışma için değil. Anlıyorum rol yaptığımız oyundaki şehir gerçekte tehlikeli bir şehir olabilir ama bu yönünü oyuna yansıtmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İllegal yeterince güçlü zaten. Plaka sökme, maske, uyuşturucu vs. vs. Silah almak isteyen herkes kolayca erişilebiliyor.
@Hera

Oyuncu
Destek, ara sokaklarda da gasp yapılabilmeli. Issız kimsenin olmadığı ve sadece gece saatlerinde gasp yapılabilir.

Oyuncu
Alıntı yapılan: torbaciefe35 - 24 Ocak 2026, 15:07:02
Alıntı yapılan: torbaciefe35 - 24 Ocak 2026, 01:12:16Desteklemiyorum, gasp rolleri çok mantıksız. Ben bu oyunu rol yapmak için oynuyorum. Çete,gasp,çatışma için değil. Anlıyorum rol yaptığımız oyundaki şehir gerçekte tehlikeli bir şehir olabilir ama bu yönünü oyuna yansıtmak ne kadar mantıklı bilemiyorum. İllegal yeterince güçlü zaten. Plaka sökme, maske, uyuşturucu vs. vs. Silah almak isteyen herkes kolayca erişilebiliyor.
@Hera

İllegal nasıl güçlü en ufak bir yüz maskesiz görme araç plakası olduğunda kameralar çekiyor diyip dava açıp binlerce para alabiliyorsunuz gasp gereksiz bir rolmüş buna karar vermen hepimizi netleştirdi.Acaba sunucuda sadece love rp'den ibaret olmasını istemeyi bu kadar belli etmene gerek yok bence tabi genede senin fikrin ama gasp hala yeteri kadar iyi bir rol değil çünkü saatlerce ara tek bir insan bulursun şehir dışında oda denk gelirse.Şehir içinde olması lazım ara sokaklar çetelerin olduğu mahallelerde çünkü ıssız mahalleleri çeteler yönetiyor gasp yapabilirler kendi mahallesinde gasp için yeterince Politika yok

Oyuncu
Güzel bir arge olmuş eline sağlık

Oyuncu
Aslında haritanın güvenli-yarı güvenli-güvensiz bölge olarak ayrılması lazım. Rancho, Jamestown gibi mahallelerinin güvensiz bölge olarak geçip buralarda gaspın serbest olması gerekiyor.

Gerçekçi düşünün, yakınınıza bakın. Oturduğunuz bölgede, tehlikeli bir mahalleye üstünüzde yüklü bir miktar para ile girerseniz ne olur? Eğer farmlanacağını, sürekli buralarda ihlal döneceğini düşünüyorsanız ihlal yapan her koşulda her yerde yapıyor. Bu saydığım bölgelere girerken, cebinizde para tutmamanız, yolunuz düşmediği müddetçe uğramamanız gerekli. Bu bölgelerde lüks arabalarınızla, kıyafetlerinizle, cebinizde tomar tomar para ile girdiğinizde başınıza gelecekleri az çok tahmin etmeniz gerekli. Bu bölgeler haritanın örnek veriyorum 1/7'sini kapsayabilir. Kırmızı şekilde işaretli olur, güvenli bölgeler nasıl yeşil olarak işaretliyse.

Bunun dışında gasp yapmak imkansıza yakın sunucuda. Issız bir bölgede, şehir dışı, yol kenarından uzak nerde kimi bulucaksın?

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Alıntıya tek tek öneri verildi:

"Merhabalar, Öncelikle gasp şuan sadece şehir dışında ve yol kenarı olmayan yerlerde yapılabilmekte ilk olarak buna değineceğim.

Çoğu kişi gasp edilme bilincinde olarak şehir dışına çıkıp rol yapmıyor ve bundan kaynaklı dağlarda, deniz kenarlarında gasp edilecek insanlar çok çok zor bulunuyor bundan dolayı gasp biraz pasif kalıyor.

Onaylı birliklerin 150.000 dolara kadar gasp ede bilme hakları var ve bu hak bundan kaynaklı pasif kalmaktadır. - Katılıyorum, onaylı hoodun gasp limitine nerf gelmeli.
Uzun süredir gasp'a çıkıyoruz ekip ekip ve gasp edilecek insanlara raslamamız çok zor oluyor. Sırf gasp için toplanıp şehir dışında dolaşmak bana göre saçma geliyor, RDE size sorun çıkarabilir.
En azından onaylı birliklerin şehir içinde ara sokaklarda tenha yerlerde gasp edebilme hakkı olması gerektiğini düşünüyorum real olarak düşünürsek de bir ara sokakta bir insan gasp edilebilir. Normal illegallerinde tenha yerlerde gasp hakkı olması gerek.

Onaylı birliklerin avantajı olan 150.000 dolarlık gasp hakkının yanına şehir içinde ara sokaklarda gasp hakkı bulunmasını düşünüyorum." Limit düşürülüp, tenha ve tehlikeli yerlerde herkes gasp yapabilmeli.

Oyuncu
Alıntı yapılan: KS41 - 30 Ocak 2026, 21:25:20Onaylı birliklerin 150.000 dolara kadar gasp ede bilme hakları var ve bu hak bundan kaynaklı pasif kalmaktadır. - Katılıyorum, onaylı hoodun gasp limitine nerf gelmeli.

Onaylı oluşum dediğimiz şey hood onaylı oluşumları kapsamıyor. Sunucudaki tüm sistem onaylı oluşumları kapsıyor. Sunucuda belirli bir süre rol yapmış her oluşum zaten sistem onayı kazanıyor. Elde edilmesi zor bir şey değil ve 150.000$ limiti dengesiz duruyor. Gasp limitinde değişikliğe gidilebilir. Bunun haricinde şehir içi gasp yasağı gibi şeylerin kalması gerekiyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 31 Ocak 2026, 20:07
Alıntı yapılan: Adosa - 30 Ocak 2026, 22:10:21
Alıntı yapılan: KS41 - 30 Ocak 2026, 21:25:20Onaylı birliklerin 150.000 dolara kadar gasp ede bilme hakları var ve bu hak bundan kaynaklı pasif kalmaktadır. - Katılıyorum, onaylı hoodun gasp limitine nerf gelmeli.

Onaylı oluşum dediğimiz şey hood onaylı oluşumları kapsamıyor. Sunucudaki tüm sistem onaylı oluşumları kapsıyor. Sunucuda belirli bir süre rol yapmış her oluşum zaten sistem onayı kazanıyor. Elde edilmesi zor bir şey değil ve 150.000$ limiti dengesiz duruyor. Gasp limitinde değişikliğe gidilebilir. Bunun haricinde şehir içi gasp yasağı gibi şeylerin kalması gerekiyor.
Nasıl? Yanlışınız olmasın hocam, gerçekten öyleyse daha saçma. Ben sadece hood onaylılarda var sanıyodum.

VIP+
Kadın

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 02:28
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
$150.000'ı veya daha fazlasını üstünüzde taşımayı realistik görüyorsunuz ama $150.000'ın gasp edilmesini mi realistik görmüyorsunuz cidden? Limitin düşürülmesini ya da gaspın kısıtlanmasını istemek yerine bu kadar yüksek parayla gezmemeyi tercih etmelisiniz.

Güney taraflarına zaten çok kişi uğramıyor ve bu tarafların tehlikeli bölgeler olduğu aşikar. Bu açılan AR&GE'de size demiyorlar ki Vespucci'de ara sokakta birini gasp edelim diye, sonuna kadar destekliyorum.

ULSA
Ara ve ıssız sokaklarda gasp yapılabilir bence, işte gece şu saatten sonra falan.