LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

bki, noob dm

Başlatan victor, 21 Ocak 2026, 12:28:16

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
merhabalar brawl kural ihlali ve noobdmden işlem gören kişilerin durumlarına göre kas puanları silinirse bu ihlalin önüne geçilebilir birisinin 100k puanı oluyorsa direkt brawl rolune girmek istiyor. Brawl rollerini bitiyor, bu yüzden noobdm brawl kural ihlali işliyolar bu ihllai yapanların kas puanı belirli seviyede silinebilir.

ben destekçinim ama sanmıyorum, hayal kırıklığı arge

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: 04 Haziran 2026, 00:42
Toplam Oynama: 25 gün, 22 saat
Birlik: ****** ******ate
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:26
Toplam Oynama: 1 gün, 13 saat
Birlik: ULSA
Destekliyorum. Partner + her gün basılan uyuşturucu ve creatin`i geçemeyiz.
Buda oyunun gerçekçiliğini bozar.
Kişiler bu bozuntuyu sanki GTA story modda oynarcasına kas gücü ile övünerek herkes ile brawl rolüne girmeya çalışması ben ve diğer oyuncuların huzurunu bozuyor.

Bu yüzden benim düşüncem doğrultusunda Noob Dm ve Brawl rol kural ihlali gibi ihlallerden sonra kas gücünün bir nebze düşürülmesini Veya sıfırlanmasını istiyorum.
Böylece sunucumuz üzerinde daha akışkan ve daha iyi bir rol ortamı olacağına inanıyorum.

Oyuncu
Üst sınır olmalı. Şu anki sistem sonsuza kadar gelişmek üzerine kurulu. Yeni başlayan biri, şu andan itibaren yıllarca kas puanı kassa bile yüksek puanlı arkadaşlara yetişemez, çünkü yeni başlayanlar gibi onlar da gelişmeye devam ediyor. Sporda sonsuza kadar gelişim diye bir şey yok.

Üst sınır gelirse denge olur.

RP Quality Moderator
Alıntı yapılan: Mistake - 21 Ocak 2026, 12:41:19Üst sınır olmalı. Şu anki sistem sonsuza kadar gelişmek üzerine kurulu. Yeni başlayan biri, şu andan itibaren yıllarca kas puanı kassa bile yüksek puanlı arkadaşlara yetişemez, çünkü yeni başlayanlar gibi onlar da gelişmeye devam ediyor. Sporda sonsuza kadar gelişim diye bir şey yok.

Üst sınır gelirse denge olur.
Üst sınır ve sıfırlanma olabilir, sunucuda brawl rolleri çok az belki profesyonel sporcu rolu yapicak (ufc rolleri tarzi) kişilerinki artabilir oda izinle yapilmali bir sure kas dusmeli dengeleme sart

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Birlik: (Yok)
Ceza olarak ilk uyarıda bir günlük kas puanı, ikincide üç, üçüncüde bir haftalık kas puanı silinebilir. Destek.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
noob dm şikayeti açın geçin, zaten silah banı yiyor diye biliyorum. yumruk atsada hasar vuramıyor. biri kası sıfırlansın diğeri haklı yetişemeyiz falan diyor, partner alın arkadaş o zaman, kreatin de alın u da alın kullanın bize bunları kimse hayrına vermiyor, gökten kucağımıza da düşmüyor, sizene bizim ne kadar kas kastığımızdan, ben etimi dişime takarak her gün 40 dakikamı gyme ayırıyorsam bırak ta seni dövebileyim, senin uyduruktan eskiden dövüşçüydü hikayesi ile açtığın çar benim 1.5 yıllık emeğimden daha mı ağır basacak?

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 21 Ocak 2026, 14:13:46Ceza olarak ilk uyarıda bir günlük kas puanı, ikincide üç, üçüncüde bir haftalık kas puanı silinebilir. Destek.

Olabilir  :like:

Oyuncu
kas puanı değil, silahı kullanmayı bilmeyenlerin silah yasağı aldığı gibi yumruğu kullanmayı bilmeyenlere yumruk yasağı gelebilir.

VIP+
Alıntı yapılan: Sizophrens - 21 Ocak 2026, 17:15:24noob dm şikayeti açın geçin, zaten silah banı yiyor diye biliyorum. yumruk atsada hasar vuramıyor. biri kası sıfırlansın diğeri haklı yetişemeyiz falan diyor, partner alın arkadaş o zaman, kreatin de alın u da alın kullanın bize bunları kimse hayrına vermiyor, gökten kucağımıza da düşmüyor, sizene bizim ne kadar kas kastığımızdan, ben etimi dişime takarak her gün 40 dakikamı gyme ayırıyorsam bırak ta seni dövebileyim, senin uyduruktan eskiden dövüşçüydü hikayesi ile açtığın çar benim 1.5 yıllık emeğimden daha mı ağır basacak?

imzamı atıyorum söylenmesi gereken her şeyi söylemiş  :partying-face: