LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

Polisten kaçmak için araçla suya atlanması saçmalığı

Başlatan necress, 17 Ocak 2026, 18:13:00

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Vacanses de 87 - 17 Ocak 2026, 18:51:31Perspektif farkı çok yüksek. Ride-Along'a katıldığımda çok bariz bir şekilde aracı suya atma ve tekneyle kaçma durumunu gördüm, olay bir win alma meselesi değil. Olay bir tarafın win almak için, diğer tarafın tüm oyun zevkini yok etmeyi kendine hak görmesi. LEO oyuncularının perspektifini gördükten sonra dürüst olmam gerekirse win almak amacı taşıdıklarını düşünmüyorum. Asıl win alma amacı taşıyanlar tarafından rol odakları sabote ediliyor.

Argeye dair bir yorumum yok. Araç zaten sigorta yaptırımına uğruyor, her suya fırlayan aracın hasar görmesi 10 kişinin hatası yüzünden 100 kişiye sıçrayacak bir şey olur. En basiti Chumash taraflarında eviniz var ve rol yapıyorsanız tırcılık canavarları yüzünden suya uçmamanız kaçınılmaza yakın.

Yapılabilecek en doğru şey bu durumun da araç sürüşü yasağıyla cezalandırılması olacaktır.
teşekkürler

destekliyorum, bir kişinin aracını suya atıp ardından okyanusun derinliklerine doğru yüzmesinden bıktım. Kişinin vip özelliklerine sahip olması durumunda scuba giysileri giyinip suyun dibine rahat rahat dalanlar bile oluyor. Kişilerin araçtan inememesi veya farklı bir durumla karşılaşmaları iyi bir yaptırım olacaktır. Suya atılan araçtan rahatlıkla bir şey kaçırılabiliyor, suya kafalama giren kişiler de bunu gayet iyi biliyor.

Oyuncu

Lv.28

Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:44
Toplam Oynama: 13 gün, 7 saat
Birlik: (Yok)
Kadın

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:11
Toplam Oynama: 4 gün, 22 saat

Oyuncu
rolde sebep-sonuç olayı kalkıyor evet

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 18 Ocak 2026, 12:21
Toplam Oynama: 10 gün, 7 saat
Öneri ile ilgili bir ayrıntı belirtmek isterim. Suya düşen aracın kapısı basınçtan dolayı açılmaz doğru, ama ne zamana kadar? İçeri sızan su arttıkça iç ve dış basıncı birbirine yaklaşır. Bir noktadan sonra açılabilir. Sunucuda bunu bir süre ile belirleyebiliriz. Süre ilerledikçe araç suyun dibine daha çok yaklaşır ,araçtan çıkan karakter de oksijeninin yettiği derinlikteyse hayatta kalabilir.

Ayrıca camların açık olması durumunda araçtan çıkmak hızlı olabilir.

Emniyet kemerinin tokası ile camı kırma ve araçtan çıkma seçeneği mini bir oyuna veya balıkçılıktaki insan doğrulaması gibi bir şey ile canlandırılabilir.

Oyuncu
Alıntı yapılan: ciho - 17 Ocak 2026, 20:17:48Öneri ile ilgili bir ayrıntı belirtmek isterim. Suya düşen aracın kapısı basınçtan dolayı açılmaz doğru, ama ne zamana kadar? İçeri sızan su arttıkça iç ve dış basıncı birbirine yaklaşır. Bir noktadan sonra açılabilir. Sunucuda bunu bir süre ile belirleyebiliriz. Süre ilerledikçe araç suyun dibine daha çok yaklaşır ,araçtan çıkan karakter de oksijeninin yettiği derinlikteyse hayatta kalabilir.

Ayrıca camların açık olması durumunda araçtan çıkmak hızlı olabilir.

Emniyet kemerinin tokası ile camı kırma ve araçtan çıkma seçeneği mini bir oyuna veya balıkçılıktaki insan doğrulaması gibi bir şey ile canlandırılabilir.

Ben herkesin rahatça anlaması için daha basit yazmıştım ama detaylar da düşünülebilir gerçekten mantıklı. Öneri için teşekkürler.

ULSA
Adam gelmiş "PDden kaçmakta bir roldür" diyor. Zaten sorun ihlalsiz bir şekilde kaçılmaması kardeşim, maske var telefon kapalı araç değişiyor adam gelip yine beni buluyor. Vahiy mi iniyor? Vahiy iniyorsa ben NonRP Driving de yaparım, suya da atlarım.

Oyuncu
Alıntı yapılan: lwkey - 17 Ocak 2026, 21:14:12Adam gelmiş "PDden kaçmakta bir roldür" diyor. Zaten sorun ihlalsiz bir şekilde kaçılmaması kardeşim, maske var telefon kapalı araç değişiyor adam gelip yine beni buluyor. Vahiy mi iniyor? Vahiy iniyorsa ben NonRP Driving de yaparım, suya da atlarım.

...

Eğer sistemler hakkında sorun yaşıyorsan arge açabilirsin ihlal yapman doğru seçenek değil zaten yazımda da 100 kez bunu anlatmaya çalıştım. Rol sunucusunda oynuyoruz, ihlal yapman doğru olsaydı sunucu bu konseptte olmazdı.

ULSA
Kaç yıl olucak herkes departmanın sihirli adam bulma gücünden bahsediyor ve rahatsız, değişiklik olduğunu görmedim.

İl-legaller bu sihirli güç karşısında ya aracı suya atıyor ya da Quit atıyor.

ULSA
"Rol sunucusunda oynuyoruz, ihlal yapman doğru olsaydı sunucu bu konseptte olmazdı."

Gerçek hayatta bile hiçbir polis departmanı tek tıkla konum bulamaz, anlık olarak telefon kapalıyken konumum bulunuyorsa ve dağa bile ekipler çıkıyorsa eğer. Ben buna rol falan demem gerçeği yansıtmayan rol NonRP değilmidir?