LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LifeInvader Abartı Yapay Zeka ve Gereksiz Ban Hk.

Başlatan 1Er, 17 Ocak 2026, 15:33:25

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

RP Quality Moderator
Erkek

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 94 gün, 19 saat
Erkek

Son Giriş: 01 Haziran 2026, 00:44
Toplam Oynama: 0 gün, 0 saat
Birlik: (Yok)
"Herkes yakışanı yapsın" cümlesi Türkçe terim veya Türkçe rol değil.  Pier69'da  balık tutanlar "rastgele" dediklerinde de UCP şikayetim reddediliyordu.

Politikaların bu konuda revize edilmesi lazım.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 29 Ocak 2026, 21:28
Toplam Oynama: 46 gün, 9 saat
Birlik: ***** ****** ********** *LUB
Alıntı yapılan: hissizlestim - 17 Ocak 2026, 23:07:47"Herkes yakışanı yapsın" cümlesi Türkçe terim veya Türkçe rol değil.  Pier69'da  balık tutanlar "rastgele" dediklerinde de UCP şikayetim reddediliyordu.

Politikaların bu konuda revize edilmesi lazım.

Politikaların en acilinden revize edilmesi lazım dediğin gibi, İngilizce karşılığı olan bir şey.

Bağışçı
Yapay zekanin tamamen kaldirimasi gerek  :like:  :like:  :like:  :like:  :like:

Bağışçı

Lv.30

Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 03:14
Toplam Oynama: 80 gün, 7 saat
Birlik: ***** ****any
Erkek

Son Giriş: 25 Şubat 2026, 15:24
Toplam Oynama: 1 gün, 15 saat
Birlik: ***** ****any
Bence yapay zekanın kaldırılmasına gerek yok, eğer aşırı derecede abartı varsa zaten yetkililer gerekeni yapıyor. Ama şunu yapabilirler @DarkKnife yetkili arkadaşımız IC alım yaparak Lifeinvader'ı daha dinamik bir şekilde moderatörler tarafından yönetilebilir. Anlık olarak müdahale edilebilir. İş yükü azalır. Her şey IC olarak yapılır. (Yapay zeka meselesi IC değil. Bununlada ilgilenilir.)

Sistem şu şekilde olur;

X kişisi moderatör; Birisinin gönderisini askıya alır. Eğer diğer yetkililer tarafından uygun görünürse gönderi kaldırılır.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
ben 50 liralık kullanıyorum

Oyuncu
Bunun argesini açmak için gelmiştim. Yapay zeka kullanımın geldiği mevcut hal yüzünden oyunda yapılan rolle Invader üzerinde yapılan etkileşimler git gide alakasızlaşıyor ve bağını yitiriyor. Kesinlikle politikanın sertleştirilmesi lazım diye düşünüyorum.

Değişiklik düşünülmüyorsa Invader'in yeni logosu bu olsun direkt.
Spoiler:

Erkek

Son Giriş: 31 Mayıs 2026, 14:24
Toplam Oynama: 224 gün, 8 saat
Alıntı yapılan: mustaine - 21 Ocak 2026, 20:47:03Değişiklik düşünülmüyorsa Invader'in yeni logosu bu olsun direkt.
Spoiler:
Keza şu an Lifeinvader'ın yapay zeka sitelerindeki galerilerden farkı yok.

Oyuncu
Erkek

Son Giriş: 06 Nisan 2026, 21:02
Toplam Oynama: 129 gün, 22 saat
Kadın

Son Giriş: 04 Şubat 2026, 23:07
Toplam Oynama: 0 gün, 3 saat
Alıntı yapılan: Hera - 17 Ocak 2026, 17:28:22Abartı neye göre kime göre mesela? Bunun standardı herkes için değişiklik göstermez mi?

oynadıgımız oyunun mekanıklerının/ızın verdıklerının dısına cıktıgında abartı kalmaz mı pekı? oyunda gıremeyecegım bır sekılı yapay zekayla yapıyorsam abartıdır. oyunda olmayan bır kıyafetı gıyıyorsam abartıdır. lıfeınvader postlarının, rinav'ye sadık kalması gerekır.