LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

İllegal teşvik, İl-legal'e karşı tutum.

Başlatan vartonq, 09 Ocak 2026, 15:07:39

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Dejavu. - 09 Ocak 2026, 17:52:18O halde youtubea "police chasing vehicle thief" yazabilirsin.

"G wagon AMG police chase, insane move" o zaman şunuda yazabiliriz. Zaten jip ile girilen toprak yolları hsu ve geri kalan şehir içi sport otomobiller girebiliyor bi farkı kalmadı.

Oyuncu
Alıntı yapılan: Dejavu. - 09 Ocak 2026, 17:52:18Bu güne kadar aktif bir pursuitten jetle kaçıldığı bir vaka dünya üzerinde hiçbir yerde bildirilmemiş. Sen bir de jetin sürücüsü olarak kaçacağım diyorsun.

Benim savunduğum şey tam olarak bu değil, biz polisin şu anki üst düzey konumundan bahsediyoruz. İl-legal yapılmıyor sunucuda, yavaş yavaş gelen politikalar ile cıvkı çıkmaya başlıyor. En basit örneği ev soygununda güvenlik şirketinin gelmesi ne kadar saçma bir şey değil mi? Bazı tarafların yetkili olması politikayı yönlendirirken sorun yaratıyor, adını ikimizde çok iyi biliyoruz. Eğer her şeyi realistik gerçekçi düşünüyorsak hapishane sistemi dimi normal dim ile aynı olmalı, 18. yydan beri 50 üstü hapishaneden helikopterle adam kaçırma girişimleri oldu, lisanslı adam mı tuttular?

ULSA
Alıntı yapılan: vartonq - 09 Ocak 2026, 18:09:17
Alıntı yapılan: Dejavu. - 09 Ocak 2026, 17:52:18Bu güne kadar aktif bir pursuitten jetle kaçıldığı bir vaka dünya üzerinde hiçbir yerde bildirilmemiş. Sen bir de jetin sürücüsü olarak kaçacağım diyorsun.

Benim savunduğum şey tam olarak bu değil, biz polisin şu anki üst düzey konumundan bahsediyoruz. İl-legal yapılmıyor sunucuda, yavaş yavaş gelen politikalar ile cıvkı çıkmaya başlıyor. En basit örneği ev soygununda güvenlik şirketinin gelmesi ne kadar saçma bir şey değil mi? Bazı tarafların yetkili olması politikayı yönlendirirken sorun yaratıyor, adını ikimizde çok iyi biliyoruz. Eğer her şeyi realistik gerçekçi düşünüyorsak hapishane sistemi dimi normal dim ile aynı olmalı, 18. yydan beri 50 üstü hapishaneden helikopterle adam kaçırma girişimleri oldu, lisanslı adam mı tuttular?

Güvenlik şirketinin gelmesi gayet hoş bir detay, il-legal olanların hoşuna gitmemesi normal zaten soygun yeterince basit değilken bi' tık daha zorlaşması hoş olmamıştır ama gram saçmalık yok bu işte bence, güvenlik şirketi premium hizmet sağlıyor gibi düşünün eğer değilse bu hizmetin ayrı bir ücret karşılığında devreye alınması gerekir bence.

Ek olarak saçmalık olarak nitelendirebileceğimiz tek şey senin Jett'i on saniyede çalıştırıp-hazırlayıp uçuşa hazır bir şekilde hareket haline geçmen. Gerçekte bi' jett'i o kadar hızlı kaldıramazsın bence.

Oyuncu

Lv.26

Erkek

Son Giriş: 02 Haziran 2026, 21:20
Toplam Oynama: 121 gün, 6 saat
Güvenlik elinde silahla evlere baskına geliyor????????? Detay mı? Dostum avm'de üst araması yapabilirsin, uzun namluyla güvenlik ev baskınına gelecekse polis, şerif neden var?  Mantığınız nasıl alıyor bu durumu? Anlam veremiyorum.

Oyuncu

Lv.13

Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 21:31
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat
Birlik: (Yok)
Alıntı yapılan: HasanPasha - 09 Ocak 2026, 18:31:34Güvenlik elinde silahla evlere baskına geliyor????????? Detay mı? Dostum avm'de üst araması yapabilirsin, uzun namluyla güvenlik ev baskınına gelecekse polis, şerif neden var?  Mantığınız nasıl alıyor bu durumu? Anlam veremiyorum.
işlerine gelince gerçekçilik gelmeyince boş atıyolar

Oyuncu
Alıntı yapılan: lwkey - 09 Ocak 2026, 18:16:38Ek olarak saçmalık olarak nitelendirebileceğimiz tek şey senin Jett'i on saniyede çalıştırıp-hazırlayıp uçuşa hazır bir şekilde hareket haline geçmen. Gerçekte bi' jett'i o kadar hızlı kaldıramazsın bence.

O zaman bana o Jett'i aldırtmasın dostum, ben o jett'i ulaşabiliyorsam ikiz kule olayıda yaşanabilir.

Oyuncu
Realistik düşünceyi savunanlar.
Çok gerçekçi düşünüyorsanız, polis araçlarına erişim silahlarına erişim getirilebilir. Gerçek hayatta bir zenci mahallesinde nasıl polise sıkılıp aracı, eşyaları çalınırsa bu sistemde gelebilir.

ULSA
Alıntı yapılan: Muhi - 09 Ocak 2026, 18:35:53
Alıntı yapılan: HasanPasha - 09 Ocak 2026, 18:31:34Güvenlik elinde silahla evlere baskına geliyor????????? Detay mı? Dostum avm'de üst araması yapabilirsin, uzun namluyla güvenlik ev baskınına gelecekse polis, şerif neden var?  Mantığınız nasıl alıyor bu durumu? Anlam veremiyorum.
işlerine gelince gerçekçilik gelmeyince boş atıyolar

işlerine gelince-gelmeyince diye bir kavram yok, bende il-legal karakter yönetiyorum işime gelmiyor senin deyimine göre ama hoş bir detay olmuş, premium hizmet olarak sunulabilir.

Oyuncu
ARGE'nin amacı Legal'in hafif nerf yiyip İl-legal'in bufflanması. Bu konuyu desteklemeyen bir çok kolluk kuvveti olabilir, zamanında il-legal yapıp legale geçen çok kişi bulunuyor. Eskiden İl-Legal olmak eğlenceliydi fakat gelen nerfler (Silah yasağı, silah zamları, uyuşturucu zamları, birliklerin onaylarının çekilmesi, çoğu birliğin kapatılması) sonrası hiç bir eğlencesi kalmadı. Polislerin durduk yere 10-56 yapması veya çevirmesi sıkıcı bir durum, eğlencelerine göre üst araması vs. yapılmaması gerekir, şikayet ile uğraşmak istemeyen insanlar olabiliyor ki bu can sıkıcı bir durum. Bilgisayarı kötü olup kayıt alamayan insanlar da var, plakadan araç takibi de saçma bir muhabbet. Eğer bu takipler yapılacaksa da erken yapılması imkansız bir şey gerçek hayatta.

Legaller eskiden güçsüzdü her çatışmada düşebiliyordu, bu son zamanlarda daha çok bufflandı. İl-Legal oyunculara rol paslanmadığı sürece legaller sadece araba kovalayacak, benim görüşüm bu. Kovalamaca durumlarında can sıkıcı olan muhabbet; şehir içinde pitin atılması ve erken atılması, (değişti mi bilmiyorum) cana kast etmediği sürece kovalamacada ateş etme muhabbeti de can sıkıcı. Non-rp driving yapıyor ise şikayet açabilirsiniz. Gerçekçi düşünüyor iseniz şehir içinde bazı durumlar harici pit atılmasının yasak olduğunu bilirsiniz, kovalamacada bulunan araçların bir anda 4-5 veya 5-6 kişi olması. HSU ve Air'in yeterli birim olmadığı sürece çıkarılması serbest mi bilmiyorum fakat HSU ve Air'in 3 adam biriminde bir çıkması uygun gibi, zaten fazla kolluk kuvveti rolü yapan oyuncu var Rina Roleplay'in içinde bu 4-5 adam biriminde bir çıkması olabilir.