LOS SANTOS

İnsanlarla tanışın, hikayenizi yaşayın.

Etkileşim, eğlence ve daha fazlası burada.

LEO bazlı maddenin esnetilmesi hk.

Başlatan batucan, 29 Aralık 2025, 18:40:59

« önceki - sonraki »

0 Üyeler ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

VIP+
Kadın

Son Giriş: Oyunda
Toplam Oynama: 342 gün, 17 saat
Birlik: Lampadati
Erkek

Son Giriş: 03 Haziran 2026, 00:49
Toplam Oynama: 16 gün, 16 saat
Birlik: (Yok)
Erkek

Son Giriş: 21 Mart 2026, 22:01
Toplam Oynama: 0 gün, 21 saat

Oyuncu

Lv.24

Kadın

Son Giriş: 23 Aralık 2025, 23:41
Toplam Oynama: 89 gün, 3 saat
boyle bir seyin olacagi bariz belliydi, yonetim her zaman zaten soyluyordu patrol cikilmasini istedigini. fazla sasirmamak lazim ve geri donus olacagini sanmiyorum.

Partner
Erkek

Son Giriş: 29 Mayıs 2026, 18:44
Toplam Oynama: 0 gün, 1 saat

Oyuncu
Alıntı yapılan: batucan - 29 Aralık 2025, 18:40:59Burada bir oyun oynadığımızı baz alalım ve herkes buraya eğlenmek ve rol yapmak amacıyla katılım sağladı. Herkesin oyun dışında olan bir yaşantısı da var ve sürekli olarak aktiflik sağlayamayabilir. Bu durumun farklı bir durumla eş değer şekilde ilerlemesi gerektiğini düşünüyorum. Bu olan durumların üzerinde ek olarak eklenen "MADDE 24" kuralının daha esnetilmesinin gerektiğini düşünüyorum.

destekliyorum kesinlikle, aksi halde eğlence rol tarafı bitiyor. Daha fazla iş gibi hissetiriyor, neticede bir oyun oynuyoruz

Oyuncu
Sunucu içerisinde zaten fazla maaş alan bir meslek grubunda rol yapıyorsunuz ve bunu kazandığınız gelirin karşılığı bir sorumluluk olarak düşünebilirsiniz. Eğer bu sıkı rol takvimi sizi bunaltıyorsa demek ki LSPD ya da LSSD size göre değildir.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Sunucunun amacı oyuncuyu yormak zaten. Eğlenmek? Haddimiz olmayan şeylere dil uzatmayalım beyler. Para da alıyormuşsunuz bak hem. Roleplay ve rol zevkinin başı para, daha ne istiyorsunuz?

Oyuncu
Alıntı yapılan: yeterli - 30 Aralık 2025, 12:59:22Sunucunun amacı oyuncuyu yormak zaten. Eğlenmek? Haddimiz olmayan şeylere dil uzatmayalım beyler. Para da alıyormuşsunuz bak hem. Roleplay ve rol zevkinin başı para, daha ne istiyorsunuz?
LSPD-LSSD zaten bir sunucudaki en temel legal oluşum ve bu oluşumlara giriyorsanız bir aktiflik şartını karşılamanız gerekiyor. Emin ol diğer sunucularda farklı değil. Rol zevkinin parayla olduğunu söylemedim ama rol içerisinde yarattığınız karakterin mesleği bu ve bu şekilde para kazanmak için bu oluşumlara giriyorsunuz. Gerçek hayatta bir işe girdiğinizde size sorumluluk verilir ve onun karşılığı maaş alırsınız. Aynı mantık.

Kod-7 Rolleri, Yanındaki devriye partnerin ile yaptığın roller ve diğer oyuncularla etkileşime girmek gibi şeyler seni eğlendirmiyorsa zaten bu oluşum yine sana göre değil. Kimse sizi robot gibi rol yapmaya zorlamıyor. Karakteriniz polis olduğu için hiçbir sosyal rol yapamaz gibi bir kural yok. Kod-7 ver, kafeye git. İnsanlarla sohbet et, sivillerle iletişime geç. Polis olarak senin görevin yalnızca asayiş sağlamak değil. Bunun haricinde de yapman gereken ve yapabileceğin bir sürü şey var. Amerika'da polisiye bu şekilde işlemiyor.

Oyuncu
Kadın

Son Giriş: 18 Mart 2026, 18:33
Toplam Oynama: 70 gün, 18 saat
Alıntı yapılan: Adosa - 30 Aralık 2025, 13:27:30
Alıntı yapılan: yeterli - 30 Aralık 2025, 12:59:22Sunucunun amacı oyuncuyu yormak zaten. Eğlenmek? Haddimiz olmayan şeylere dil uzatmayalım beyler. Para da alıyormuşsunuz bak hem. Roleplay ve rol zevkinin başı para, daha ne istiyorsunuz?
LSPD-LSSD zaten bir sunucudaki en temel legal oluşum ve bu oluşumlara giriyorsanız bir aktiflik şartını karşılamanız gerekiyor. Emin ol diğer sunucularda farklı değil. Rol zevkinin parayla olduğunu söylemedim ama rol içerisinde yarattığınız karakterin mesleği bu ve bu şekilde para kazanmak için bu oluşumlara giriyorsunuz. Gerçek hayatta bir işe girdiğinizde size sorumluluk verilir ve onun karşılığı maaş alırsınız. Aynı mantık.

Kod-7 Rolleri, Yanındaki devriye partnerin ile yaptığın roller ve diğer oyuncularla etkileşime girmek gibi şeyler seni eğlendirmiyorsa zaten bu oluşum yine sana göre değil. Kimse sizi robot gibi rol yapmaya zorlamıyor. Karakteriniz polis olduğu için hiçbir sosyal rol yapamaz gibi bir kural yok. Kod-7 ver, kafeye git. İnsanlarla sohbet et, sivillerle iletişime geç. Polis olarak senin görevin yalnızca asayiş sağlamak değil. Bunun haricinde de yapman gereken ve yapabileceğin bir sürü şey var. Amerika'da polisiye bu şekilde işlemiyor.
Hadi ya kanka bana mı öğreticen Amerika'da "polisiyeyi"? Aktiflik şartı zaten var. Bunu böyle oyuncuyu zorlayarak yapamazsın. Sen benim demeye çalıştığımı da anlamamışsın ayrıca. Öyle anlattığın gibi güzel güzel rol yapmaya çalış, bir de sorumlulukları yerine getirmeye çalış. Bakalım ne kadar keyifli oluyor kısıtlı zamanda.